Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wszyscy o idealnych babkach

A idealny facet?

Polecane posty

Gość Ju............................
Oj, to źle, że się nie starasz.:D:D:D Uczepiłam się Ciebie, bo fajnie reagujesz.;) Idealny facet? Taki, żeby nie pojawił się idealniejszy.:classic_cool: Musi pociągać - nieważne czym.

musi być inteligentny, dowcipny, pełen życia (oczywiście nie wymagam kipienia energią i dobrym humorem od rana do nocy:) ), odpowiedzialny, troskliwy i powinien mieć mądrze poukładaną hierarchię wartości prawie takiego mam, wiadomo, ze nikt nie jest idealny, a on jeszcze nie nabrał w zyciu pokory pewne cechy nabywa się z wiekiem

Gość inka ...........
Uwielbiam facetów z władzą ... jakoś tak przypadkiem mają wysokie stanowiska ... Władza jest afrodyzjakiem .... :P Facet taki od razu jest pewniejszy siebie ... bije od niego taka siła .... A facet musi być silny ... ale siła wewnętrzna ... nie żaden paker ...

Nie ma idealnych facetów ani kobiet ani idealnych związków, zawsze coś komuś przeszkadza ... trzeba wybierać takiego partnera , którego wady jestesmy w stanie zaakceptować.

Gość inka ...........
musi mieć też jakieś pasje ... epatuje wtedy taką energią ... i oczy mu błyszczą .... :) Facet bez pasji ... to prawie facet ... :P

Ktoś dał ściągawkę.:P wierny -- koniecznie mądry -- nie szczery (ale nie do bólu) -- lepiej, żeby był politycznie poprawny przystojny -- koniecznie wykształcony -- niekoniecznie zaradny -- ktoś musi:P nie maminsynek -- ale pod pantoflem mógłby siedzieć:) pewny siebie -- tak mający plany na życie -- wystarczy, że zarabia:classic_cool: ciekawy świata -- nie , bo będzie zdradzał potrafiący kochać i szanować swoją kobietę -- koniecznie mający własne zdanie -- niekoniecznie:P mający kilku przyjaciół -- nie, bo będzie im za dużo czasu poświęcał mający kilka pasji -- jw.

Gość Do Ju ....
''przystojny -- koniecznie'' A jak zakochasz się i nie będzie przystojny to co? Odrzucisz Go?

Idealny facet powinien kochać kobietę, cały czas ją o tym zapewniać nie tylko słowami, poświęcać jej cały czas i całą energię, nigdy jej nie odmawiać, rozpieszczać ją i być wierny do końca.

Gość inka ...........
ju ......... - jejku .. ja bym z takim nie mogła być ... to jakaś kopia faceta ... i jeszcze ten brak wykształcenia .... bez pasji, bez celów życiowych .... taki zwykły człowieczek .... :O Mój kochany nie może być taki zwykły, bez wykształcenia, i bez polotu ... Poza tym zarabiać? bez wykształcenia mówić o zarabianiu? Jakie to może byc zarobkowanie? :O Mój idealny nie jest przeciętny ... jest wyjątkowy .. wyróżniający się ... pod każdym względem ... :)

Nie można się zakochać w nieprzystojnym.:classic_cool: Nieprzystojny to conajwyżej na kolegę.:P

Gość inka ...........
ju ........... jakby tak życie faceta kręciło się wokół mnie ... to ja rezygnuje z takiego ... już byli tacy ... to koszmar, a nie faceci ... chyba nie wiesz, o czym mówisz .... :O

Inko, każdy ma inny gust - i dobrze.:D Gdyby wszystkie laski leciały na faciów z doktoratem, to albo wszyscy panowie musieliby się doktoryzować, albo większość prawiczkowałaby do końca życia.:P No a ile zdrad by było:D:D:D

Gość inka ...........
Przystojny jakoś tam pewnie tak ... ale ja to inaczej widzę ...

Inko, wiem, o czym mówię. To chyba dobrze, ze chciałabym, aby facet świata poza mną nie widział. Przynajmniej nie będzie krzywdził i zdradzał, będzie dobrym ojcem dla dzieci i będzie można zawsze na niego liczyć. Ale czy są tacy mężczyźni? Chyba nie...:(

Gość Taka metafora
Inteligentny Zabawny Wrażliwy Czuły Chyba mam krótką listę wymagań :)

Gość inka ...........
Zastanawiam się tylko po co komu taki niewykształcony facet? Bez wykształcenia to musi być zwykłym robotnikiem, a wtedy ju ... jego uroda zniknie zanim ją dostrzeżesz .... :P Bo ręce zniszczone ... sylwetka zgarbiona ... itd .. zanim się spostrzeżesz ... To przystojność tylko na fotkach Ci zostanie ... :P A poza tym jak takiego wprowadzić do towarzystwa? Wstyd tylko ..

Gość inka ...........
Ju............................ - są tacy ... Ale to jest straszne ... ja takich miałam i to jest okropne ... Bardzo się męczyłam w tym .... Facet nie może żyć dla Ciebie ... tylko z Tobą ...

Nie no, z tym wprowadzaniem do towarzystwa to chyba troszkę przesadziłaś.:P A co to, facet jest po to, żeby sie nim pochwalić? Chwal się, chwal, a inna zawiesi na nim oko, a może nie tylko oko. Facet - jako istota słaba - ulegnie prędzej niż później. I pozamiatane. mężczyzna powinien być do użytku przede wszystkim domowego. Trzeba go pilnować i starać się, by nie stał się atrakcyjnym kąskiem dla innych pań. Nie lubię intelektualistów i ich przeintelektualizowanych gadek. A żarówki nie wkręcą.:P

Gość inka ...........
Mój intelektualista wkręca żarówki i nie tylko ... :P I nie zamierzam chronić swojego faceta przed innymi babami ... Jeśli sam się nie obroni ... to wolna droga .... ja żadnego zatrzymywać nie zamierzam .... I te wszystkie laski tak właśnie pilnujące ... największe rogi mają (jeśli można tak powiedzieć o kobietach) ... :P Żałosne te kobiety .. których facet ślini się na widok jakiejś babki, a one winią ją ... zamiast jego ... I myślą, że jak zabiorą go do domu, to ochronią .... Zapominają tylko, że 24 h na dobę i tak nie będą przy nim .... a on i tak się będzie ślinił i tak ... i tylko będzie czatował na kolejną ... Zakazany owoc najlepiej smakuje ... Facet ma chcieć być ze mną ... a wtedy nie potrzeba go pilnować ... zresztą mój to musi pilnować mnie ... :P

No tak, musi pilnować, bo nie chcesz uwolnić zasobów.😭

Gość inka ...........
heh no tak ... po co? :P Niech mnie pilnuje .... skupiając się na mnie ... nie ma czasu myśleć o innych .... I facet musi odnaleźć się w towarzystwie ... nie zamierzam się wstydzić za niego ... a na bezludnej wyspie i tak nie zamieszkamy ... :P Zresztą z nieokrzesanym to ja bym nie wytrzymała nawet na tej bezludnej wyspie ... O czym bym z nim rozmawiała? O wkręcaniu żarówki? :O

Gość inka ...........
kolorowa37 - obawiam się, że takich kobiet jak ju ... jest sporo niestety .... :O

Dlaczego ograniczona? Dlaczego niestety? Bo chce kochającego i wiernego mężczyznę? No cóż, może jestem dziwna...

Inko, dlaczego utożsamiasz brak wykształcenia z nieokrzesaniem? Przecież nie każdy lubi i chce pracować umysłowo, nie znaczy to jednak, że coś jest z nim nie tak i że ma braki w wychowaniu.

Gość inka ...........
hmmm ... no wybacz, ale więcej prostaków i chamów wśród niewykształconych ... Poza tym pracować fizycznie można lubić .... owszem .... Ale człowiek inteligentny ma potrzebę rozwijania się .... i na pewno nie zrezygnuje z tego dla pracy fizycznej .... Mój kochany lubi np. popracować przy aucie, domu, ogrodzie .... Ale ma potrzebę uczenia się .... a praca fizyczna to w ramach rekreacji ... I na pewno żaden inteligent nie wytrzymałby pracy, w której nie mógłby się rozwijać .... to jest silniejsze ....

Gość zl
czytam sobie i zastanawiam sie ;) ...z ostatnia wypowiedzia JU sie calkowicie zgadzam

no wiesz Ju... kazda kobieta dobiera sobie partnera według siebie, co oznacza że mądra i zaradna kobieta nie weźmie sobie podporządkowanego, nie do konca inteligentnego mężczyznę mądrym kobietom często imponuje umysł faceta... otwarty na ludzi i swiat facet, jest o wiele ciekawszy, ma swoje spostrzerzenia, pasje itd - którymi może się z tobą dzielic a nawet zarazić, to mężczyzna który może cię czegoś nauczyć, z którym można spędzić ciekawie czas, to człowiek z wyobraźnią ograniczac kogos tylko do siebie wynika chyba z niedowartościowania, poza tym pamiętaj Ju...że im krótszy łancuch tym szybciej się zerwie :-)

Inko Coś w tym jest, co piszesz, w końcu szkoła kształtuje nie tylko umysł.:) Ale przeintelektualizowanych dupków tez nie brakuje. Co więcej, tym się różni niewykształcony cham od wykształconego chama, że ten pierwszy chamuje sie nieświadomie, a drugi robi to z premedytacją.:)