Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kryzys męskości

Samotne, wykształcone

Polecane posty

...szczerze powiedziawszy, czasami mam wrażenie patrząc na Was, że wcale nie potrzebujecie faceta. Moze w tym cały problem, wszystko jestescie w stanie zalatwic same... więc po co Wam facet?

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
ale to ze nie których szczęście omija raczej nie jest spowodowane tym że jest kryzys męskości :P

Gość Poznaniak85
mam pare takich znajomych i podstawowy problem to WYMAGANIA, chcecie przystojnych, zaradnych, zabiegających o was...A prawda jest taka , że o takiego faceta to kobiety zabiegają..

Gość Kryzys męskości
28- latko gratuluję, ja jednak nie spotykam takich facetów, pozazdroscic

"a) prawo do zalegania po pracy z piwkiem przed TV i oczekiwania obiadu (przy równoczesnym pozbawieniu kobiety tego prawa) b) prawo do flirtowania z wszelkimi spotkanymi kobietami (przy równoczesnym pozbawieniu kobiety tego prawa w stosunku do mężczyzn)?" nie wiem czemu utożsamiasz te opisane zachowania z męskością... to raczej cechy podtatusiałych mężusiów, którzy ostatnią erekcje mieli w 18 urodziny i z drugiej strony zakompleksionych bawidamków, ktorzy muszą sobie w ten sposob potwierdzac swą męskosc.... prosty przykład.... mam dość specyficzne i oryginalne hobby... nie wiąże sie zadną uciązliwą dzialanoscia ani ciąglą nieobecnoscia w domu... jak kobieta, z którą jestem 2 miesiace moze liczyc, ze cos co stanowi polowe mego zycia, cos czym zajmuje sie od ponad 15 lat, co mnie pasjonuje i pociąga, zarzuce dlatego, ze wg jej nieuzasadnionego widzimisie, moglbym w tym czasie porobic cos innego :D a potem łzy, lamenty i oskarżenia o to, ze tylko o sex mi chodziło

...wiesz co komiczne? Przyznaje Ci w tej kwestii rację...

Gość fdghncds
nauczylam sie nie czytac postow komicznego :p

Gość ciekawostka....
autorka topiku po prostu swoje doświadczenia czerpie z popegeerowskiej wsi...

Komi, 15 lat to połowa Twojego życia? jaki Ty młody jesteś! P.S. tym razem nie musisz udawać, że... bo ... (tutaj wpisz, co sobie życzysz) ;-)

Gość Kryzys męskości
Faceci z którymi miałam do czynienia nie mieli pasji (nie licząc siedzenia przed tv). Ja lubię góry, lubię dobre kino, wycieczki rowerowe, a oni wolą siedzieć w domu, gdzie ja nie usiedzę. Moze to tylko ja takich nieudacznikow przyciągam?? To gdzie szukać???

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
Kryzys-->kurcze może masz przymknięte powieki, może poznaj jakichś nowych ludzi np w kręgach związanych z Twoja pasją...kurcze fajnie było by Ci tak doradzić żebyś nagle odkryła źródełko z dobrymi facetami ;) szkoda że nie potrafię.

Polcia - połowę życia, ale nie czasowo, tylko podkreślająco jak to dla mnie ważne :)

"kurcze może masz przymknięte powieki, może poznaj jakichś nowych ludzi np w kręgach związanych z Twoja pasją.." ale jesli przy niej rowerowi maniacy zmienią sie w dupogrzejne kanapowe safanduły, to laska w depresje wpadnie :D

Kryzys, bierz plecak i w drogę! Bierz rower i na wycieczkę! :P

Autorko a napisz jakie wymagania masz wobec facetów..Opisz w skrócie jakiego faceta byś chciała..

Komi, jednak rano udawałeś, że myślisz, ze jestem "za mądrutka" ;-) albo miłym kobietom zawsze odpisujesz, nawet, jeżeli one tylko udają mniej "mądrutkie" ;-) albo chcesz, żeby jeszcze bardziej Cię lubiły ;-)

Poluś... wiesz, ze jestem przewrotny... ale nie udaje nigdy.... no chyba, ze akurat udaje :P

Gość Kryzys męskości
jakiego?? Takiego który jest niezależny, nie chce mnie na własność, ma swoje zdanie, można z nim podyskutować, ma swoje pasje i pozwala mi realizować własne. Jest przyjacielem i kochankiem. Jeśli coś lubi i robi to do końca i z oddaniem. Oczywiście wierny i kochający ble ble...

Gość Kryzys męskości
i zeby mi ufał, nie kontrolował i nie opowiadał o swojej mamusi

Komi, w końcu ktoś tu jest agentem, więc wiesz ... wszystko jasne :-D no chyba, ze tym razem jednak chodzio o to, że ... ;-) ;-)

Gość ciekawostka....
tylko jeżeli nigdy nie będę musiał oglądać Twojej...

Kryzys męskości nie wiem skąd Ty tych palantów wyciągasz, ale mnoze kierujesz sie jakims bezsensownym kryterium? Np odrzucasz pewnych siebie facetow bo uznajesz ze to jakis macho-jebaka a garniesz sie do tych pozornie miłych i grzecznych, a przez to nudnych i piczowatych jak flaki z olejem

Ok...w sumie nie wyumagasz nic specjalnego, ale ja miałam na myśli wygląd faceta.

Gość kat29
Ty Komi jestes taki macho-jeb... interesujacy ?

Gość Kryzys męskości
A wygląd to nie jest tak istotny, raczej szczupły, lubiący sport, nie lubię flejtuchów i palących Eh, ci porządni to już chyba wszyscy pozajmowani albo na emigracji :)

a jaki ja jestem, to już nie mnie oceniać podałem sobie tylko przykład stereotypów jakim ulegają kobiety :)

Gość Kryzys męskości
Ci macho- jeb to w większości kreujący się na superfacetów puste głowy, używają więcej kosmetyków ode mnie.