Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kryzys męskości

Samotne, wykształcone

Polecane posty

Gość wójek dzidek
pytałem pierwszy :P

Gość fajna lasia szuka chłoptasia
"na razie" się pisze a nie "narazie":P a co do wójka... no wiesz ja daję facetom to co chcą i nic nie mam z tego

" 19:29 inverno Wspolczesni faceci ida po najnizszej linii oporu. Wola zwiazac sie z kobieta, ktorej mozna zaimponowac samym faktem bycia pewnym siebie facetem, z kobieta, ktora lyka wszystkie slodkie slowka i podnieca sie kazdym "ilowju". Pewna siebie, niezalezna kobieta to dla nich tylko klopot. Na spotkaniach trzeba sie wysilac, nie wystarczy gadac jakis bzdur bez zastanowienia. Jednym slowem przy silnej kobiecie facet musi sie starac, a to juz wysilek, ktorego wspolczesny facet-len nie chce podejmowac. " Tu nie chodzi o to czy niezależna ale czy ma wygórowane wymagania:P.

Gość wójek dzidek
hmm no to masz pecha jakoś wszystko zależy od typa ale trzeba z nim gadać a nie patrzeć przez pryzmat oczekiwań jak autorka...

Gość ciekawostka....
macie racje... wujek dzidek widzi w kobietach tylko tylek...tesz to zauwazylem ja widze tez piersi wiec dostrzegam szerszy wymiar kobiecego piekna

Gość wójek dzidek
==>ciekawostka.... musiałeś się podlizać :D

Gość ciekawostka....
wujek >> staram siem jak moge zeby wyjsc na interesujacego wyksztalciuha :P

Gość wójek dzidek
tak trzymać :P :)

Gość wójek dzidek
autorka chyba dalej kombinuje nad moim pytaniem coś długo lepiej daruj sobie bo ci się coś przegrzeje i nawet wykształcenie ci nie pomoże...

o to ja szukam wykrztałciucha...poważnie:D i na prawdę potrafię mężczyźnie dogodzić...to jak będzie? bo już się za kobietami zaczynam rozglondać na innym topsie

tzn doktorat minimum eby było o czym rozmawiać po za łóżkiem no i portwel żeby pustkami nie świecił...żeby nie był frustratem pod tym wzglendem

Gość Kryzys męskości
Sorki, sprawa służbowa na chwile mnie oderwała od kompa, niewazne. Dzidku- no w tym problem że z facetami często nie ma o czym gadać, tylko by przelecieli i na tym kończy się ich rola. Mógłby zaproponować kino, teatr, przynieść kwiaty bez powodu.. A co otrzyma w zamian- ciekawą partnerkę do rozmów, towarzysza wypraw, powierniczke myśli, czysty dom, dobry obiad, najwierniejszą fankę swoich pasji.. A co Ty masz do zoferowania??

Gość ciekawostka....
doktor ni wypchany portfel ?? heheheheheheh takie rzeczy to tylko w erze :P

Gość ciekawostka....
dobra moze to i mozliwe... ale wezmy mnie.... czytalem prawie calego Pana Tadeusza... przynajmniej do tego miejsca gdzie Alina zabija Balladyne...groszem co prawda nie smierdze ale kobitki nie sa materialistkami hyba ? nie jestescie prawda ?

Gość wójek dzidek
to co napisałaś pokrywałoby się z moimi możliwościami.

no tak...nie widzę sprzeczności nie ważne🖐️

Gość oleleleja
Dzidek myśli...???? Niemożliwe... To właśnie typ macho-j, traktujący laski przedmiotowo.. A Ciekawostka za wszelką cenę chce mu wtórować w samczo- szowinistycznym podejściu do kobiet. Pustaki.

Gość alojza
Pierwsze slysze by wyksztalcenie przeszkadzalo w znalezieniu meza. najpierw uroda, teraz wyksztalcenie a potem co...? kolejne wymowki panien ktorych nikt nie chcial i ktore sa wielce pyskate a nazywaja to inteligencja i posiadaniem wlasnej opini...w ich mniemaniu, bo dla innych sa po prostu klotliwe i pyskate jak pusalam wczesniej. Ja jestem po studiach i obecnie robie drugie. Nie przeszkodzilo mi to w tym by znalesc meza. Z uniwerku gdzie sie obronilam prawie wszystkie kolezanki, wyksztalcone, majace dobre prace znalazly bez problemow facetow i albo sa juz mezatki albo planuja sluby. Szczerze mowiac pierwsze slysze by wyksztalcenie w czyms przeszkadzalo.

ciekawostka nie wiem kiedy kto kogo nzabija bo nie czytam poezji a co do materialistek...nie, nie jesteśmy. ważne jest tylko żeby żyć na przyzwoitym poziomie i nie matrwić się czy starczy do wypłaty

Gość ciekawostka....
olejeja...samczo co ? wytlumacz w skrucie co mialas(es) na mysli ? "anglosaski szowinizm w filozofii nauki oznacza podejście ignorujące frankońskie osiągnięcia w filozofii nauki" ja naprawde nic nie mam do frakofonow...

Gość wójek dzidek
heh jak facet ma jakieś oczekiwania to jest już źle a jak ma takiesame jak większość i skromne do tego to od razu szowinista ale kobieta to może mieć oczekiwać na całe A4 i jest ok....

Gość Kryzys męskości
To gdzie są Ci wartościowi faceci? Sama zobacz jacy tu się wypowiadają, jakie mają podejście do kobiet. Pyskata nigdy nie byłam, jestem niezależna i samodzielna a to facetów przeraża na dłuższą metę, jako przyjaciel, kochanek nie ma problemu, jako partner nie- bo musiałby ciągle się starać

Gość luuuuuuk
a wgl mnie to jest tak. jesli taka ladna wyksztalcona i do tego niezalezna finansowo kobieta szuka faceta, ktory by sprostal jej oczekiwaniom to powinien mniej wiecej wygladac tak: po pierwsze wyksztalcony i dlatego jak skonczy studia to bedzie mial okolo 26 lat, ale tak wyksztalconego golodupca zadna szanujaca sie wyksztalcona kobieta nie zechce. no wiec taki delikwent musi sie dorobic bo nie byl hrabia i dotego jego rodzice to biedota, a i o spadku od cioci, babki nie ma co marzyc. no wiec zaczyna koles sie dorabiac co w bardzo optymistyczym wariancie zajmuje mu to 5 lat, aby cie rowerem nie wozil i zeby nie musial cie do domu rodzicow prowadzic. w wieku 31 lat zaczyna sie dopiero rozgladac, aha ale zapomnialem napisac ze w trakcie juz mu sie odwidziala piekna i wyksztalcona bo po co mu taka wymagajaca.jak z czail po drodze ze moze go glupiutka 20 stka grzac. moja rada. obniz wymagania. bo ludzie sie lacza i ucza zycia nawzajem jak sa razem. . prawdziwym facetem stajesz sie przy kobiecie i dzieciach ktore natrzaskasz.

Gość ciekawostka....
co to znaczy na przyzwoitym poziomie... ? bo to pojecie bardziej wzgledne niz .... ogolnie bardzo wzgledne

Gość alojza
Wiele kobiet myli pozycje w pracy czy na uniwerku z pozycja w domu. mysli, ze jak ma kawalek swistka zwany dyplomem mgr a do tego jeszcze w miare dobra prace to juz za wielka karierowiczke sie uwaza. I taka w domu to nie bedzie robic bo jeszcze zlamie sobie paznokiec. Ja mam zrobione jedne studia, jestem w trakcie robienia drugich a nie przeszkadza mi to w tym by i uprasowac koszule mezowi, zrobic porzadek i pranie. W szkole jestem ambitna studentka w domu jestem zona.

Gość Kryzys męskości
Alojza, nie chodzi o to czy mam dyplomy ale co soba reprezentuję. Tez w domu gotuje, sprzatam itp i daleko mi do wyniosłej niuni. Problem tkwi w tym że mężczyźni z którymi miałam do czynienia po pewnym czasie trwania związku stawali się kurami domowymi, spędzającymi czas przed tv, nie rozwijali się wewnętrznie, nie chcieli robić czegoś więcej dla siebie, dla nas, dla związku.

Gość wójek dzidek
luuuuuuk chyba ujął w sedno twój problem.

Gość wójek dzidek
ale tak w zasadzie czego wy się spodziewacie pod szyldem rozwoju ? wewnętrznego bo tego nie czaje doszczętnie :P