Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kryzys męskości

Samotne, wykształcone

Polecane posty

Hmm..myślałam, ze tutaj tkwi problem..Czasami kobiety mają zbyt wygórowane amibicie i co do charakteru jak również do wyglądu. Mam znajomą, młoda dziewczyna 20 lat, super laska.Każdy facet ślini się na jej widok a nie ma szczęścia poznać kogoś fajnego do związku.

Gość Black Angel 1979
do = Nie potrzebujemy faceta, żeby zrobił coś za nas. NIE ZNACZY TO, ŻE NIE POTRZEBUJEMY GO W OGÓLE. Wolimy po prostu, żeby robił to z nami :) na zasadach partnerskich do komiczne Ja też mam hobby, wyobraź sobie. Niejedno. I też nie zamierzam z nich rezygnować. Niestety, nie mogę znaleźć nikogo, kto chciałby być ze mną na zasadach partnerstwa i szczerości. Przykre.

Gość Kryzys męskości
No właśnie, ciężko mi powiedzieć czemu tak się dzieje. Same ciapki wkoło. Może trzeba zmienić otoczenie, szkoda że u mnie w pracy sami po 40 :)

Gość fajna lasia szuka chłoptasia
komik to kafe już 15 lat istnieje? nie wiedziałam:P jak i tego że masz nową lasię... osz ty komiku ty

Gość Kryzys męskości
Dokładnie, Black Angel, tak jak piszesz. np jak organizowałam wakacje, wszystko było na mojej głowie, nie chodzi o to że ona ma się wszystkim zając ale wziąć czynny udział. A nie- a jak tam chcesz, sama wybierz, a ja wolałabym czasem nawet pokłócić się troszke niż życ z nudziarzem który mi przytakuja

Gość Kryzys męskości
Tzw. dwie połówki powinny żyć razem, ale nadal są niezależnymi jednostkami i muszą mieć swoje hobby, swoje zdanie, wspierać się nawzajem

Gość inverno
Wspolczesni faceci ida po najnizszej linii oporu. Wola zwiazac sie z kobieta, ktorej mozna zaimponowac samym faktem bycia pewnym siebie facetem, z kobieta, ktora lyka wszystkie slodkie slowka i podnieca sie kazdym "ilowju". Pewna siebie, niezalezna kobieta to dla nich tylko klopot. Na spotkaniach trzeba sie wysilac, nie wystarczy gadac jakis bzdur bez zastanowienia. Jednym slowem przy silnej kobiecie facet musi sie starac, a to juz wysilek, ktorego wspolczesny facet-len nie chce podejmowac.

nie prawda inverno ja naprzykład robię wszystko co faceci chcą, prawię im kąplementy, doceniam, zabawiam a oni i tak mnie nie chcą choć jestem śliczna i nie ma faceta któryby nie zawiesił na mnie oka tu nie ma reguły więcej szczęścia mieć trzeba chyba niż innych przymiotów

Gość Faceci nie wierza w siebie
takie leniwe i nieporadne teraz te chlopy, jak im sama nie powiesz co maja zrobic to za nic sie nie domysli

Gość ciekawostka....
a wszystkie baby siem puszczaja...

Gość sam sie puszczasz ciekawostko

Gość Poznaniak85
bo kobiety ich takich tworzą... nikt nierodzi się nieśmiały albo leniwy, nieśmiali robią się po odpowiednim potraktowaniu przez kobiety, leniwy gdy stwierdzą, że tak naprawdę nie opłaca się starać...

Gość ciekawostka....
staram siem dopasowac do poziomu dyskusji o facetach...

puszczamy się bo wy tego chcecie...a wam i tak źle i tak nie dobrze jak wam dogodzić? olewać czy robić co chcecie?

Gość to zacznij od użycia słownika

Gość to do ciekawostki bylo

Gość ciekawostka....
uzywac slownika....toz to jakas bibliofilia :(

Gość a siem czepjam

Gość ciekawostka....
no od razu tak pszeczuwalem ze siem czepiasz mnie bo jestem facetem

mi odpowiedzcie może co? ej nie bądźcie tacy:( co to o ortografji gadamy czy o facetach do cholery jasnej?

Gość Kryzys męskości
No to gdzie znaleźć ciekawych facetów?? I czego oni tak naprawdę od lasek oczekują?

ciekawostka ale pisze się "się" a nie "siem" dopiero zauwarzyłam...a coś tak dziwnie wyglondało hehe

Gość ciekawostka....
statystycznie rzecz biorac sadze ze wszedzie masz szanse trafic na fajnego. zapisz sie na jak najwieksza ilosc: kursow, imprez, szkolen, wyjazdow itp :P

Gość wójek dzidek
No pięknie ładnie tylko co my będziemy z tego mieli jak sie już wysilimy? Bobzykać jak się będzie szanownej pani chciało i co jeszcze? Bo towarzystwo można dać do plusów i minusów.

Gość ciekawostka....
no i cooooooo sama piszesz o ortografii al ja juz zaczalem rady dawac...tak to siem nie dogadamy hyba

Gość Kryzys męskości
No wójek dzidek, chyba jesteś przykładem znudzonego, pustego faceta, widzącego w dziewczynach tylko tyłek

Gość do fajnej lasi
spojrz prosze na swoje bledy, zanim to innym wytkniesz

Gość wójek dzidek
co nie zmienia faktu ż nie odpowiedziałaś na moje pytanie :> czyżby brak pomysłów ?

Gość Kryzys męskości
to może napisz co jesteś w stanie zaoferować, bo jak narazie widzę że tylko bzykanie

no widzę i cudze i swoje błędy..i co z tego? przecież to nic złego uwagę zwrucić nie? z resztą ja mam papier więc mogę:P