Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kryzys męskości

Samotne, wykształcone

Polecane posty

Komiczku w tym przypadku to Ty odebrałes moje wypowiedzi za podryw nie ja Twoje....ale milo mi że tak sie przede mną uzewnetrzniasz:-) Chyba rzadko Ci się zdarza:-)Stajesz mi się coraz bliższy.....:-) W gruncie rzeczy nie dziw sie Gran Canaria nie jest zbyt duży ot i ex się nawinęła;)

Masz czas na pracę pomiędzy kolejnymi topikami??? Normalnie jesteś genjusz.

pola Doskonale wiem, co miałaś na myśli, uwierz. Gdyby było inaczej i prosto zrozumiałbym przekaz - nie napisałbym nic... Inaczej mowiąc - pięknej kobiecie moża powiedzieć z przymrózeniem oka, że grzeszy skromnością. Mniek pięknej - nie wypada, aby jej nie urazić. Tobie przecież można;)

Szukanie, bo ja nie znam żartów Jarka o ocenianiu natomiast Twioją interpretację tekstu z przekazem znam bardzo dobrze dlatego dorzuciłam 3x ;-) pewnie za mało przecież czasem jak kobieta mówi nie tzn. tak :-D

"Komiczku w tym przypadku to Ty odebrałes moje wypowiedzi za podryw nie ja Twoje" no co Ty :D Ja jestem duzym chłopcem i Twoje słowa odebrałem jako żart po prostu... Gdybym brał na serio wszystko, co mi tu kobiety wypisuja, to pewnie bym zwariował

ja jestem tutaj od niedawana, nie znam tej message o "przymróżeniu" moze masz jakiegoś linka? :-D

o dziwo. tym razem złapałam, o co chodzi i to pomimo otępienia spowodowanego lekkim niedospaniem :-) pewnie mój biorytm dzisiaj zwyżkuje :classic_cool: ;-)

Ale który biorytm? Emocjonalny jakiś dzisiaj chwiejny:) Fizyczny - sama wiesz jak to jest z niedospania. :) Samotne, wykształcone. Erotycznie niedopowiedziane. Ju, nie przez kafe - może masz to po prostu w środku:)

Szukanie, chwiejność emocjonanego jest być może po części usprawiedliwiona chodzi o świat równoległy do równoległego, czyli liczyłam na większą sprawność podzielności uwagi mojego "kobieco" zbudowanego i funkcjonującego mózgu :-) inymi slowy, mam równolegle właczonego skype'a i pewną real-connected relację przedstawijącą kolejne odsłony zdarzeń, które jednym słowem określiłabym - cyrk! :-O

Ju nie ma co zmieniać świata. Taki kolorowy jest ciekawszy. Tylko czasem - tak dla własnego samopoczucia -można zrobić co nieco wokół siebie, w najbliższym otoczeniu. Komfort życia się poprawia. ------- pola współczuję kołowrotka, który ma też swoje dobre strony. Nie ma czasu myśleć nad tym co się robi:p

"Nie ma czasu myśleć nad tym co się robi" nie doceniasz mnie ;-) na uświadomienie sobie tego, co dzisiaj i nie tylko plotłam w rozmowach z niektórymi użytkowanikami kafe jakoś czas znalazłam :-D ale Ty się jakoś podejrzanie cieszysz z tego powodu, liczysz na to że wymięknę i dla Ciebie "w najbliższym otoczeniu. Komfort życia się poprawia."? :-D

pola Doceniam cię. Największym błędem jest niedocenianie przeciwnika:) " ale Ty się jakoś podejrzanie cieszysz z tego powodu, liczysz na to że wymięknę" teraz ja nie bardzo rozumiem - podejrzanie cieszę się że wymiękniesz czyli? Ju Nie można byc wszędzie. Nawet Superman kiedyś musi spać:)

"podejrzanie cieszę się że wymiękniesz czyli?" ... nie będę się tyle kręcić w "njbliższym otoczeniu" postów Szukania :-) ale to jednak słabe jest, bo takie moje narzekanie już było i zdaje się tego samego wieczora zmieniłam zdanie :-) może do trzech razy sztuka

Justyna, przecież tutaj wystarczy wyłączyć komputer :-) jestem o siebie spokojna i tylko coś się zagalopowałam w twórczości ostatnio :-)

Cały czas jesteś w świecie równoległym, nawet jak nie wchodzisz na temat o tym tytule. Mówię, że nie może mi być z tego powodu przykro, bo jest tysiące innych tematów, i tam też można się spotkać. A ile śpisz, to prywatna sprawa:)

Gość gruby kaszalot
:(

Gość gruby kaszalot
przyszłam i nikt mnie nie wyśmiewa:( miałeś mnie wyśmiać:(

Jarek, jeżeli Ci smutno i nie masz się z czego śmiać to jestem (ale nie do usług)

Gość gruby kaszalot
Jarek,wyśmiej mnie:( chociaż troszkę:(

Jarek, kurde, weź bez jaj! ja naprawdę mam od kilku dni czajacą się chandrę chcesz żebym się rozbeczała?

Gość gruby kaszalot
pola,on nie chce mnie wyśmiać:(

Gość gruby kaszalot
😭

Jarek, ja Cie proszę!! Szukanie, całe szczęście, bo na Jarka dzisiaj nie mogę liczyć

widzisz jak nawzajem sobie pomagamy oboje zadowoleni, Ty wykonałeś plan (=cel, z którym przyszedłeś na topik został osiagnięty) ja jeszcze nie płakać :-O