Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kryzys męskości

Samotne, wykształcone

Polecane posty

Szukanie dziury w całym kopikooo .. Jest ci wdzięczny i widzi twój "palec Boży" we własnym samorozwoju? Połowa sukcesu. ech.. to że napisałam to wam, to nie znaczy że lubię słuchać podziękowań z jego strony.. zresztą chyba obydwoje nas to krępuje.. albo może tylko mnie.. nie chcę żeby ktoś był ode mnie zależny lub miał jakieś 'długi wdzięczności'. ja po prostu w niego uwierzyłam ;) wiem ,że stać go jeszcze na wiele.. w przyszłości. tylko że ta przyszłość jest jakoś tak strasznie odległa :/

kopikooo "nie chcę żeby ktoś był ode mnie zależny lub miał jakieś 'długi wdzięczności'. ja po prostu w niego uwierzyłam wiem ,że stać go jeszcze na wiele.. " I bardzo pięknie... W szczegółach chodziło mi o to jego podejście do takiego układu. W świetle powszechnych - również na kafeterii - sądów facet w takim związku nie może się czuć "prawdziwym mężczyzną" do tego stopnia, że za własne niepowodzenia musi w końcu zacząć obwiniac ciebie. I to tym mocniej - im większe jest twoje zaufanie w jego powodzenie i większ twoja pomoc i zachęty. Może niektórzy nie uwierzą, ale nie zawsze tak jest. To jednak w takim zwiącku kluczowe - podejście faceta do zasad, które rządzą takim związkiem.

No wiesz... Kazdy ma słabości, bez sensu zgrywać twardego jak radziecki biszkopt macho... ale akurat kobiety nie są tą słabością, ktorej nie potrafie się oprzeć... Tak moze postępuje małzonek z 12 letnim stażem, lekkoznudzony zrzędliwą żonką, ktora byla i jest jego pierwszą kobietą, ale na pewno nie ja :) Ja w tej kwestii jestem bardzo opanowany... Wielokrotnie sprawdzone ;)

"odpowiednim materiałem na męża ( w tym zawiera się też smykałka do zarządzania finans.) " w moim przekonaniu, lepsz jest smykałka do zarabiania pieniędzy... rozrzutność jest rozkoszą bogów :P i trzeba tylko mieć baczenie, zeby dobra, na które sie rozrzuca pieniądze nie miały nadmiernego udziału w naszych dochodach... no chyba, ze to kryje sie w Twym enigmatycznym dość, a przeze mnie cytowanym zdaniu

"przepraszam za literówki - owoc pisania " w międzyczasie" podpadłeś, przegiąłeś, stoczyłeś sie... a miałem Cie za uczciwego człowieka, nie robiacego literówek :P stary - jestes moim najwiekszym rozczarownaiem :P

W takim razie Twoja wcześniejsza wypowiedz nie pokrywa się z kolejnymi. Komiczne....nawet Tobie zdarzy się motać w zeznaniach;) Przyłapałam Cię na gorącym uczynku mój drogi;)

"Komiczne jest naprawdę przystojnym mężczyzną i to nawet bez niebieskich lub szarych oczu " ze co????? czarne są najladniejsze!! :P

"Polciu - kobiety podrywaja na osobisty ale wygląd nie urok..." to może nadzieja w tym, ze ja jestem tzw fotogeniczna ... żeby trochę na urok zostało miejsca :-D

"Przyłapałam Cię na gorącym uczynku mój drogi" Ależ nie moja droga :P Nie bierzesz pod uwage mej wrodzonej empatii, mej miłości do bliźniej :P Nie spotykam się z atrakcyjnymi kobietami, gdyz bedąc poza ich zasiegiem, ranie ich serca, mące umysły, naruszam gospodarke hormonalną :P Nie znosze ranic kobiet, a atrakcyjnych kobiet nie znosze ranić podwójnie... (chyba, ze same o to proszą :P )

Komi, "a wszystko te czarne oczy ..." jeden to kiedyś śpiewał to tak pięknie, chyba przez niego zaczęłąm się uczyć grać na gitarze i gdzieś przez rok raczyłam rodzinkę swoimi talentami wokalistko-gitarzystki :-D jak chcesz to Ci kiedyś zaśpiewam ;-)

ja poprosiłam tylko o lekcje.....ale dla Ciebie to jednak zbyt wiele ;D

tzn. ten jeden to był obiekt moich westchnień przy ognisku ech, młodość! :-D

komiczne "a miałem Cie za uczciwego człowieka, nie robiacego literówek " Jak pięknie być sobą, przyznaj, też to lubisz...:D ---- pola "to może nadzieja w tym, ze ja jestem tzw fotogeniczna " :):):) Zabrzmiało jak żart z cyklu "Jarek84 ocenia...." :)

\"ja poprosiłam tylko o lekcje.....ale dla Ciebie to jednak zbyt wiele \" nie wiedziałem, że sie tak szybko poddajesz :) ale pamietaj - jestem znany na tym forum altruistą tak wiec moja propozycja lekcji, jest caly czas aktualna, pomimo tego, że ją odrzuciłaś :P:P

Chyba już nei chciałabym z niej skorzystac skutecznie mnie zniechęciłeś;D Nigdy się łatwo nie poddaje ale przy Tobie oddaje wrecz walkowera;) Po prostu Cie rozgryzłam i moje uznanie i podziw starciły na mocy...:)

Polciu - ostatnio pomyślalem sobie o Tobie... Identycznego amerykanskiego bulgota prowokowałem na światłach... Ps pewnie, że chce bys zaspiewała

Komi każdy się w jakis sposób demaskuje chcąc nie chcąc tylko mało kto wie jak czytac między wierszami kochany:-)

m.t to prawda, lecz jesli nadmiar metaforyki przesłoni nam przekaz wiersza, to miedzy wersami odczytamy nie to, co autor miał na mysli...

Ja juz dobrze wiem co Ty miałes na mysli:-)

"pola "to może nadzieja w tym, ze ja jestem tzw fotogeniczna " Zabrzmiało jak żart z cyklu "Jarek84 ocenia...." miło mi, że Cie przy okazji rozweseliłam w zamierzeniu miało to być wskazaniem na to, ze nie kazdemu musze się podobać i moze na zdjęciach, które widział Komiczne wyglądam w porządku, bo jestem fotogeniczna (chociaż tak naprawdę nie jestem :-D ) wniosek: chodziło o skromność :-P po raz kolejny potwierdza się, ze to prawda, że mężczyźni są prosci ;-) nie potrafia dogłębnie analizować tekstu, nie posiadają umiejętności czytania między wierszami oraz trafnej interpretacji posta "with a message" czyli z głębszym przekazem ;-) ;-) ;-)

Tak naprawde na mysli mialem to, ze wiele kobiet prewinelo sie przez me życie... wiele nadal darzy mnie sentymentem... moja ukochana ma wystarczający krzyż pański, z jakimis byłymi, na ktore potrafie wpaść nawet na lotnisku w Las Palmas (nadal sam w to prawie nie wierze)... Dlatego ograniczam swoje kontakty prywatne z kobietami do absolutengo minimum.... Mam jeszcze ten pieprzony sposob prowadzenia dyskusji, że 3/4 z was mysli, ze je podrywam... Dla mnie to neutralna gadka, moze zartobliwa, moze zaczepna, lecz nie podryw... Potem są z tego powodu ciągłe problemy :) I to mialem na mysli, a nie swoj problem z uleganiem pokusom

A kiedy ty na nie wpadasz, jak ciągle siedzisz na kafe??? O przebywaniu z ukochaną nie wspomnę...

wyszłam z tematu............... niech zgadnę rozmawiacdie o sexie??

o właśnie, poprzedniczka też to potwierdza, o tym czytaniu między wierszami ;-) Komi, ja lubie buldogi francuskie tylko, ze one niezbyt są mądre, ufają wszystkim, jedzą co popadnie (jeżeli tylko coś znajdą) i słabo się sprawuja na spacerze, bo trzeba je ciagnać na smyczy za sobą ;-) ;-) a Wy tam w tych wielkich miastach to tak lubicie? :-P