Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buty bez palców i piety

gdzie kupic buty bez palcw piety

Polecane posty

najlepiej na niewysokim obcasiku, dobre gatunkowo, nie moge znalezc wszedze pełne

Gość na bazarze

myslisz ze sa specjalne sklepy gdzie kupuje sie takie buty ? :-O kazdy sklep ma rozne modele, co mamy Ci poradzic? zalezy co jest modne w tym sezonie.

a wyobraz sobie ze sa specjalne sklepy gdzie kupuje sie takie buty na stronie białe buty sa takie bez piety jak nie znajde akich zeby i palców nie miały to chyba tamte kupie a na bazarach i rynkach to ostatnio sm szajs porzadnych butów juz nie sprzedaja

oczywiscie ze sa sklepy ktore sprzedaja takie buty, ale nie ma SPECJALNYCH sklepow tylko z takimi butami. no bo jak: sklep z samymi kozakami, sklep z klapkami, sklep ze szpilkami? wszedzie maja troche tego, troche tamtego :-O

własnie w tym rzecz ze chodze juz długo i nie moge znaleźż takich butów, mam nogi takie, ze mnie wszystko obciera, rozwale kazde buty itp. Mam buty na slub pełne z materiału na obcasie 5,5 cm, ale znajac siebie to do rana albo je rozwale albo cos innego wykombinuje juz ja mam pecha do butów.....te drugie chcałam na zmiane jak sobie nogi obetre w tancu i nie bede mogła tanczyc, chciałam wąlsnie cos nizszego i bez piet w szczególnosci

no autorka ma racje, zeby byly biale, w miare plaskie, bez piety, bez palcow, byly LADNE i dla mlodej osoby... takich chyba nie ma :-(

Gość kochanieńka
jeśli mieszkasz w dużym mieście albo możesz się do takiego wybrać to polecam buty ze sklepów dla tancerzy. z tego co wiem, można je też zrobić specjalnie na zamówienie. Jeśli to na ślub, to biały atłas myślę, że będzie się pięknie prezentował, a w dodatku masz gwarancję, że są wygodne i specjalnie do przetańczenia całej nocy :)

Gość ghfgjy
a nie wiesz czy w krakowie taki jest?

Gość kochanieńka
musisz na necie poszukać!