Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witaminka C

jak to jest ?

Polecane posty

Gość witaminka C

otóż zastanawia mnie postępowania pewnego mężczyzny. poznalismy sie na czacie jakis czas temu, potem ucieliśmy kontakt, ale został wnowiony niedawno. do tej pory nie spotkaliśmy sie w realu. dziwi mnie jego zachowanie, ponieważ rozmawia ze mną godzinami, nawet w pracy i to on rozpoczyna rozmowe, zawsze on. Parę razy proponował spotkanie, ale zawsze jakoś tak wychodziło że ja nie mogłam, a kiedy ja mogłam to on nie mógł. wczoraj się spotkał z jakąś laska - i streszczenie tez dostałam. dziś zaproponowałam spotkanie a on że się musi uczyc i za bardzo nie może - bo ma egzamin jutro, wiem że ma egzaminy, ale z tamtą się spotkał. eh ale znowu rozmawial ze mna pół dnia i on zaczął rozmowe. wczoraj sie mógł spotkać z kimś a dziś nie może? pal sześć to wszystko ale po co ze mną tak gada i gada. on wogóle uważa że nie należy tak ciągnąć znajomość tylko internetowe, tylko net i spotkanie, a nie gadanie tygodniami na necie bez spotkania, tylko dlaczego ze mną nie zrywa tego kontaktu skoro jak narazie spotkanie nie doszło i dojść do skutku nie może?

Tez tak mialam...2 mc przeszlo na netcie pisalismy ...co drugi dzien cale noce zarywalismy...ale to moja wina byla bardziej bo balam sie spotkania ...nie byl mi juz na netcie obojetny a balam sie podjac kolejna probe i wejsc na droge milosci...on chyba tez sie bal ...byl ostrozny...asekurowal sie...ale jak juz sie spotkalismy to totalny zawrot glowy...to moja milosc zycia...tyle ze jego juz nie ma przy mnie a ja nadal kocham... Autorku postepowanie podobne do moejgo bylego...jak ma na imie jesli mozesz zdradzic?