Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

STUDIO EURO 2008

Polecane posty

Jak to było? Pierwszy mecz o prestiż drugi o wszystko, a trzeci o honor... Ja się tylko zastanawiam dlaczego nasi to delikatnie mówiąc takie łamagi? Nie chodzi o umiejętności tu juz się nic nie poradzi, ale o kondycję.Jest wielu piłkarzy po 30 (Henri, Larson, Ballack i kupa innych) którzy są w szczytowej formie, grają w klubach, grają na turniejach, sprawni fizycznie, swobodnie wytrzymują 90 min. meczu. Nasi zaś to albo kontuzja, albo chroniczny brak formy, albo po połowie ledwie dyszą i proszą o zmianę.

skład polaków Boruc Wasilewski, Bąk, Jop, Żewłakow Smolarek, Lewandowski (Murawski), Roger, Dudka, Krzynówek Saganowski

Croatia-Niemcy 2:1 hura szkopy dostaly w d... ale teraz nawet dwa zwyciestwa nie zapewnia nam wyjscia z grupy :( ->sumienie z tym wspolczynnikeim to dzisial czytalam ze on sie liczy jak sa 3 druzymy z jednakowym bilansem a w przypadku Czechy-Turcja to jak bedzie remis to beda rzuty karne

Gość vvvvv
Z Austrią trzeba wygrać, nie ma znaczenie ile. Za to z Chorwacją trzeba wygrać dwoma bramkami, żeby awansować (zakładając, że Niemcy z Austrią wygrają). Niestety, liczy sie bilans bezpośrednich spotkań, a w przypadku gdy wygramy z Chorwacją będzie utworzona tzw. mała tabela. Beznadzieja, Chorwaci nas załatwili wygrana z Niemcami :(

nie ma sprawiedliwości na świecie ;) ale dziś mi to wyjątkowo nie przeszkadza;) nie dość, że Austria dominowała, to jeszcze gol ze spalonego... oby tak dalej;)

przynajmnmiej się starali... i kompromitacji nie było... a z czego się Austriacy cieszą, to pojęcia nie mam... są w takiej samej sytuacji jak my... :O

😭 takiego przytrzymywania za koszulki na polu karnym to jest w meczu z 50 a karnego za to to ja widze po raz 2 w zyciu-> poprzednio takiego karnego sedzia dal koreanczykom w meczu z wlochami na mistrzostwach w Korei:O CZY KTOS WIERZY ZE SEDZIA PODYKTOWALBY TAKIEGO KARNEGO DLA NAS W OSTATNIEJ MINUCIE ? :(:(:(

Samanta lisiczka ...🖐️widzisz machanie ogonkiem nic nie pomogło :O;) teraz trzeba pokonac chorwatów :classic_cool:

mam nadzieję że Polcy w anglii odpowiednio mu podziękują jak go w ciemnym rogu spotkają !!!!!!!!!

...ale spalonego nie było, od Austriaka się piłka odbiła, no. A ten karny to...brak słów po prostu:o :(