Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BetterINtime

Jakie są przyczyny braku przyjemności z SEKSU??......................

Polecane posty

MagicznaDlon - moze powiedz cos wiecej o tej nakladce?? tak ciesze się że juz niedlugo bedziemy znowu razem :) tylko boje sie podróży, sama do Holandii... :( ale jakos to bedzie laavia - no to teraz pozastalo wam tylko cieszyc się soba :) mmm ciekawa wypowiedz o prezerwatywach mietowych, z pewnoscia wyprobujemy :D

znaczy sie nasza nakladka byla tak jak prezerwatywa;/ czyli na palec;/ z koncowka;/ dlatego gdy malozyl nic nie czul;p;p

hmm takie ząbki, ja bym się chyba bała tego użyć :D ale nakladka z okrągłymi wypustkami wygląda dużo lepiej.. stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie, ja sie boje płynu ejakulacyjnego.. nie wiadomo czy są w nim plemniki, czy nie.. Zdania są podzielone wiec lepiej uważać..

hehe ja stosuje to zabezpieczenie od dluzszego czasu:) i czy dni plodne czy nieplodne na razie bobasa nie ma:) hehe te \"kolce\" wlasnie sa fajne:D daje bardzo duzo a przeciez sa gumowe;p

Gość Joaśka22
Witam!! czytając wasze wypowiedzi nasuwa mi sie kilka myśli... wiem, że moga się one wam nie spodobać ale chcę po prostu wyrazić własne zdanie co do tematu. Ja sex \"uprawiam\" od trzech lat a od 3 miesiecy jestem już mężatką. Oczywiście mój mąż jest i był moim jedynym mężczyzną. jestem młoda, sexu tak naprawdę sie ciągle uczę i myśle że uczyć sie go będziemy przez całe aktywne życie. Może uznacie mnie za zacofaną babę:) ale sądzę że używanie wszelkich gadżetów już na początku związku jest niekorzystne!! Myśle tak ponieważ te różne nasadki wibrujące itd. planyję uzywać nie teraz i jutro lecz za kilka, kilkanaście lat gdy sex moze stanie się zbyt nudny i wyczerpany...choć bardzo nie chcemy by tak sie stało! Najważniejsze jest wsparcie i okazywanie czułości kochanej osobie czego zwieńczeniem jest sex:) Jakie są przyczyny braku przyjemności z sexu? odp ze wszystko a przy najmniej większość leży w naszej psychice!! jesli wiem że robie to z właściwą osobą i o właściwym czasie wtedy pojawia się zadowolenie i satysfakcja! w samym sexie - orgazmu nie mozemy postrzegać jako czegoś koniecznego...niech bedzie deserem udanego współżycia!! Ja staram się tak do tego podchodzić i to pomaga bo sama nie mam orgazmu za każdym razem...nie przejmuje sie tym bo to nie jest najważniejsze a kiedyś obsesyjne dążenie do tego powodowało skutek odwrotny od zamierzonego!! Jeśli mogę to dodam że w moim przypadku, większą przyjemność z sexu odczuwam teraz, w małżeństwie...kiedy wszystko jest poukładane, na swoim miejscu, działam z własnym sumieniem, nie martwie się ewentualna ciażą i nie stresuje się że ktoś nas nakryje:) Moje, nasze życie nabiera kolorów i życzę żeby wasze też:) Przepraszam, że tak się rozpisałam ale chciałam się podzielić swoimi myślami:) pozdrawiam

Joaśka22 - myslę, że masz racje w tym co napisałaś.. Mój chłopak zawsze gdy się kochamy mówi, że sie nie skupiam na tym co robimy bo sie boję że ktoś bedzie chcial wejsc do pokoju akurat w tym momencie (oczywiscie sie zamykamy na klucz), ale dla mnie istnieje niebezpieczenstwo, ze rodzice będą chcieli czegoś ode mnie akurat kiedy sie kochamy.. Jesli chodzi o gadzety.. Wyprobowalismy tylko ta nakladke wibrujaca, bo nasz znajomy nam polecil i moje Kochanie chcialo żebym w koncu doszła... Myśle, ze masz racje, ze powinno sie ich uzywac troche pozniej.. Mam nadzieje, ze teraz gdy bedziemy mieszkac w wakacje razem, samo, to juz nic nam nie przeszkodzi... Ale mowiac szczerze czasem mam wyrzuty sumienia.. Pozdrawiam 🌻

Gość xyzxyz
powodzenia:)

BetterINtime----- do uslysznia, albno raczej do przeczytania:):):) dlugo mnie tutaj nie bylo, ale mialam remont w domu i nie mialam dostepu do neta:):)

Cos nam tu zabraklo męskiego glosu... Hej, hej, Seniorre, gdzie jestes? :)

Poza tym że czuję się tutaj troszeczkę przytłuczonoy przez udzielające się na tym topicu panie ..to musze powiedzieć że ... ...że miałem ostanio niewielką sprzeczkę z moim kochaniem :( ... ...ale jak to w związkach bywa ..;p po 2 dniach neiodzywania siędo siebie ..zawiozłem jądo ZOO w Gdańsku ;] ..tam porozmawialiśmy ... najwazenijsze problemy rozgadaliśy przy stoiskach ze słodkimi zwierżetami (które ona uwielbia najbardizje ;] ), a restzęsię załatwiło 3 dniowym pobytem w kurorcie nad jezioerem .. wszystk oza darmo ;] ..szef rekonpensował w zamian za udany przetarg ;] ..o co głównie byłą kłonia ..że czasu dla niej nie mam ;p ..bo praca mnie pochłąnia ;] ....a więc wybaczcie moje panie ... ...ale pracowałem, pracowałem ..a teraz na urlopie jestem ;] ..zasłużonym ;] ..w środę znowóż do pracy ..a na lipiec przeprwadzaka ..i kolejny urlop ;] .. ..poczytałe mnasz topic ..i zadowolony jetem że on wciąż się utrzymuje ... szkoda tylko że część z nas wyjeżdża ... ... co do tych gadżetów ... to przyznam szczerze żę jeszcze nic nie stosuje (dzięi bogu ;])... ...pozdrawiam gorąco ;]

Gość chcialabym ale sie boje
z moim chlopakiem kochamy sie tylko w pozycji klasycznej.bardzo chcialabym kochac sie z nim w pozycji na jezdzca ale sie boje,bo nie umiem sie poruszac.prosze was poradzcie cos

a ja nie potrafie sie nieodzywac:( oboje tak dlugo nie wytzrymamy:) ale to dobrze jak dla mnie:) Ja wyjezdzam w srode i juz mnie nosi na sama mysl:*

Gość rattlesnake
WIESZ CO?...TWOJ GOSC MA POPROSTU ZA MAŁEGO I ZOSTAW GO ZANIM JESZCZE MASZ NA TO CZAS..USWIADOM SOBIE W KONCU ZE TWOJA ANATOMIA WYMAGA WIEKSZEGO..SAMA NAPISALAS ZE NA JEZDZCA CO NIECO ZACZYNASZ CZUC..PRZYPUSZCZAM ZE MUSIALAS SIE MOCNO NABIJAC..CALE ZYCIE NIE BEDZIESZ STOSOWAC SMIESZNYCH NAKLADEK..COS PISALAS ZE JEDZIESZ DO HOLANDII..NIE WIEM CZY TO TY CZY NIE ALE JESLI TO TY TO MOZEMY SIE UMOWIC I JA ZE SWOIM MEZEM CHETNIE CIE ZAPROSIMY..MIESZKAMY TAM..MĄŻ W WZWODZIE MA 26 CM. PRZY TAKICH GABARYTACH NIE TRZEBA CI ZADNYCH NAKLADEK..WKŁADASZ SOBIE LUB ON CI WKLADA TYLE ILE POTRZEBUJESZ..MAZ JEST DELIKATNYM KOCHANKIEM A JA BEDE MU DZIELNIE POMAGALA..BEDE LEZEC NA PLECACH A TY NA PIESKA NA DEMNA..BEDE CI SSAĆ ŁECHTACZKE A MĄŻ DELIKATNIE BEDZIE WCHODZIŁ OD TYŁU..ZOBACZYSZ JAKI BEDZIESZ MIEC ODLOT..NIE CZYTAJ TYCH BREDNI O PSYCHICE I SPOKOJU..SEX TO JEST SEX I MUSI BYC ZAJEBISTY ALE ZEBY TAKI BYL TO FACET MUSI MIEC CZYM TO ZROBIC..PRZECIEZ PRZY TYCH WYMIARACH 14 CM TO ON MUSI BYC ROWNIEZ CIENKI A JUZ NIE ROZUMIEM CO TY MOZESZ CZUC KIEDY ON Z CIEBIE SIE WYCOFUJE..NO NIE .......NIE MĘCZ SIE DZIEWCZYNO BO ZYCIE JEST ZBYT PIEKNE I KROTKIE BY JE ZNISZCZYC PRZEZ SEKS A NIESTETY UDANY SEX TO UDANY DZIEN TO UDANE ZYCIE..GDYBYS CHCIALA DO MNIE PRZYJECHAC TO NAPISZ...MUSIALABYM ROWNIEZ UPRZEDZIC MEZA..MAM 24LATA...Mąż-26.. MAMY WSPANIALEGO SYNA I WSPANIALE ZYCIE EROTYCZNE..CZASAMI UMILAMY SOBIE WSZYSTKO TRZECIA OSOBA..TROJKA W ŁOZKU TO NAPRAWDE TEZ ZAJEBISCIE...JUZ CIE LUBIE.......TO NARA

ja z moim chlopakim ostatnio czesto sie kloce, tzn ja sie kloce a on slucha tylko. Szkoda ze on na mnie czasem nie powyzywa, bo czuje sie wredna w stosunku do niego, ja sie na niego wydzieram a on na mnie nigdy..

Cześc. Szkoda,że Wasz topik tak się zakończył, bo musze przyznać że był czy też jest całkim ciekawy i kulturalny,.;)

Ehh... no nie dajmy mu umrzec :) Wierze ze macie jakies ciekawe tematy

Czy ciekawe tematy ?? No nie wiem ..mnie głównie praca męczy ..rozpoczął się letni sezon ..no i kiepsko ze mną jeżeli chodiz o czas .... Najgorszy jest fakt, że moją szefową wysłąli na przymusowy urlop ...miała zaległe 30 dni ..i przez najbliższy czas ją zastępuje ...straszna odpowiedzialność ..neiwielka wiesza z mojej strony -.- ... Ale jeżeli chodiz o topic ..można go podtrzymać na różne sposoby ..chociarzby zapytam się ..jakiej muzyki słuchacie (typ, ulubieni wykonawcy + tytuły ich trackó ..lubię ściągać muzykę i przesłuchiwać ;] ... ) nie powiem co ja lubię póki waszych opini ie oczytam ;] ... Pozdrawiam ;] ..

Jakiej muzyki słucham? Hmmm... No ogół to lubie taki melodyjny rock, w stylu U2, Relient K, googoo Dolls, Avril Lavigne. Ale z drugiej strony czesto słucham tez muzyki Timbalanda, Justina Timberlake'a, Madonny, Seana Paula. ale to chyba przez film Step Up, ktory obejrzałam mnóstwo razy :D. No, ja juz powiedziałam. Teraz Wy :)

Gość Joaśka22
nikt nie odniesie sie do tego co napisałam wyżej?? co o tym myślicie? topik fajny szkoda że przygasa:(

Joaśka zgadzam się z Tobą ja co prawda nie mam męża ale myśle że na początku nie warto używać gadzetów.

hej hej seniore gdzie ty sie podziewasz? lubie cie czytac jestes identyczny jak mój ukochany! niestety on jest teraz za granica... i bardzo za nim tesknie...