Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BetterINtime

Jakie są przyczyny braku przyjemności z SEKSU??......................

Polecane posty

Gość ale...
a to 15 za nickiem to twoj wiek?jsli tak to omg...masakra

Gość Extremalna 15
Dla mnie chłopak ale rodzice myśla że kolega i razem sie uczymy...hihi tak mam 15 w styczniu skoncze 16!! jeste bardzo dojrzała jak na swój wiek, poza tym spotykamy się już od pół roku!!!

Gość ale...
a jak w ciąże zajdziesz to bedzie "o matko nie jestem jeszcze gotowa..."

Heh ...\"skończyłam polonistykę\" ..a odmienić prawidłowo nie potrafi ...a teraz będzie łupią zgrywać ..bo jako \"polonistka\" błąd popełniła -.- ...no czytsa maskara ...i na tym forum jest taka masa ludzi ..co wypowiadają się swoimi \"opiniami\" na każdy topic ... człowiek chce podzielić się swoimi doświadzczeniami z innymi ..a tu zjawi się taka \"polonistka\" co wie wszystko najlepiej .. i co -.- .. ech ..niektórzy ludzie to nie potrafią pzajrzeć w lustro -.- ..no niestety ..nie potrafią ..i założę sięże dobrze nawet topicu nei przeczytałą ;] ... ..zresztą skoro jesteś mężatką ..to zajmij się swoim mężem ..a nie na \"dziecinnym\" temacie sięudzielasz ..ktoś Cię wogólę tutaj zapraszał ..skoro widzisz ..w jakim wieku osoby tutaj pisza ..to po co wogólę języka strzępisz ... ..mąż Ci nie wystarcza -.- ?? nie powiem że pewnie zajrzałaś tutaj ..bo sama masz takie problemy -.-

Gość Extremalna 15
zabezpieczamy sie!!!!!!!! nie jeste dzieckiem

nie jesteś dzieckie m..a może dorosłą ..Ty masz 15 ..todź to pod paragraf podchodzi -.- ...Twój partner może pójść za to sziedzieć -.- tak ..włąśnie za współżycie z Tobą .. -.-

Seniorre bardzo dobrze napisales.. Przyjdzie taka i bedzie denerwować.. Nie bylo trudno zauwazyc, ze to topik dla 20- paro latkow, a ona do nich nie nalezy jak widac.. Swoja drogą co sie dziejez dziewczynami, pewnie maja ostatnie egzaminy..

Nei wiem...nie pwoiem Ci co się z nimi dzieje ..jeżeli egzaminy ..to niech im jak najlepiej wyjdą ;3 ... ja sam to nie bardzo mam czas ..sezon letni się otworzył ..i mam sporo roboty ;] ..ale staram sięznaleźć dla was jak tylko mogę to troszkę czasu ;] ... Pozdrawiam cieplutko ;]

Gość Extremalna 15
za niedługo skończe 16, styczeń niedaleko:) jestesmy w tym samym wieku!!

Extremalna 15 - Twój nick mówi sam za siebie :o dam Ci rade poczekaj jeszcze z 5 lat, a teraz lepiej się poucz, zreszta prawie wakacje.. no to moze zrob cos pozytecznego pomoz mamie w domu bo na pewno pomoc jej sie przyda, a nie za seks sie bierzesz..

Poczekaj na nowelizację ustawy ...do stycznia to pewnie seks z nieletnią będzie liczony do 18 lat ...a nie jak było dotychczas ..do wieku 15 lat ... wiec tak czy siak ..prawo łamiecie ..zresztą ..nei za młodzi na te klocki jesteście ?? o.O ...

niedlugo bede zagladac dużo rzadziej, bo nie wiem czy jak wyjade bede miec dostep do internetu... Sezon letni, wiec szkoda siedzieć przed kompem Pozdrowionka gorące 🌻

Extremalan 15 ..ty wogólę u ginekologa byłaś ?? ... tak z ciekawości pytam ..bo zazwyczaj kobiety chodzą ..zanim zaczynaja współżycie ....może masz jakąś chorobę o której nei wiesz ..albo partner Cię postakami zaraził ..a nie wiesz o tym ..

widze dyskusja zrobila sie napieta:P No tak to juz jest ze teraz podstawowka bierze sie za seks a dobrze nawet okresu nie dostala:)

A ja mysle, ze Extremalna 15 to tylko nędzna prowokacja... Dawno tu nie zagladalam, widze ze forum troche zeszlo z tematu

może i prowokacja :O komuś przeszkadza dyskusja tak jak "polonistce" może wróćmy do tematu?? Jan nie mam sie czym podzielić, bo na razie nie mam mojego Skarba przy sobie :(

My widzielismy sie wczoraj, ale oboje bylismy w takim nastroju "miśkowatym" jak ja to nazywam :), i skonczylo sie tylko na przytulaniu i buziakowaniu. Ale i tak bylo cudownie. Wogole z nim zawsze jest cudownie :) Planujemy teraz wypad na tydzien nad morze. Juz nie moge sie doczekac. To bedzie nasz pierwszy wyjazd razem. No i te noce kiedy bedziemy tylko my we dwoje. Bedzie sie dzialo :)

Gość Mrrruu
Ja też mam kobitki i męzczyźni taki mały problemik. Mianowicie, jakos nie idzie mi osiąganie szczytu podczas stosunku:( Poczytałam sporo tego co mówiłyście dziewczyny.. i.. będę musiała spróbować, skoro tak działa kochane. Było nie było.. po to się bawi by było miło:)

Ja ostatnio pomyslalam zeby moze sprobowac z zelem intymnym, np. rozgrzewajacym durexa. co o tym myslicie? Probowalyscie kiedys? lub probowaliscie :) bo pamietajmy ze jest tu z nami mezczyzna :)

tez chciałabym sprobować ale mój chłopak jakoś nie jest zadowolony z pomysłu.. za to wyprobowaliśmy nakładkę wibrująca z durexa i powiem, ze fajnie jest :D jedna wada to cena 22 zł

my tez probowalismy tej nakladki wibracyjnyj ale ani mnie ani mojego Misia nie powalila na nogi wiec byla to tylko jednorazowa przygoda :). ale zelu chetnie bym sprobowala, tym bardziej ze czasem mam problemy z suchoscia, kiedy dlugo sie kochamy

ja widzialm sie z Kochaniem wczoraj i tez tylko przytulasy bo mam okres:) i tez wyjezdzam w przyszlym tygodniu z Kochaniem;p nie moge sie juz doczekac:) a ta nakladka wibracyjna w jaki sposob dziala??

to jest wibrujacy krazek, ktory partner naklada na penisa. wg producenta przyjemnosc dla obu partnerow. ale nas jakos nie zachwycila. i do tego rzeczywiscie ta cena- ok. 22zl, a trzeba dodac ze ta nakladka jest jednorazowego uzytku

mi się tam podobało z nakładka.. to chyba zalezy od osoby, jednym sie podoba innym nie :D a sprobowac warto, chocby raz żeby się przekonać :) dzis się pakuje, i przygotowuje do podróży, jutro wyjeżdżam...

pewni sie cieszysz, w koncu bedziesz blisko swojego Skarba :) a moj wlasnie zmienil prace, tez sie bardzo ciesze bo bedziemy sie czesciej widywac. poprzednio pracowal nawet po 10godzin dziennie a i czasem w weekendy ;/. ale teraz bedzie mial unormowany czas pracy a do tego weekendy wolne :)

Gość malunia niunia
Dziewczyny a próbowałyście kiedyś z partnerem prezerwatyw durex silnie miętowych? :) Mówię wam jak podniecająco mnie po nich w środku gilgotało :P Bardzo mnie to podniecało :) Widziałam że są tez z dodatkiem żelu rozgrzewającego...Będzie trzeba wypróbowac :P

ja wlasnie chcialam wyprobowac zel z durexa zielony, wlasnie mietowy. slyszalam pare fajnych opinii o nim. widocznie cos w tej mięcie musi byc :)

ja raczej nie stosuje prezerwatyw;p sa niewygodne:) poza tym jedyne czym urozmaicalismy sobie seks byla nakladka na na palec taka smieszna;p hehe jako gra wstepna;/ ale Moj Skarb juz chyba nawet nie pamieta o niej:( a daje duuuuuzo

MagicznaDlon a jak sie zabezpieczacie? Ja tez nie lubie prezerwatyw, ale na szczescie juz nie musimy ich stosowac. A co do roznych rodzajow to nie polecam tych przedluzajacych stosunek. One zawieraja środkek znieczulający, dla Waszego mezczyzny moze to byc dosc nieprzyjemne