Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahaha

Czy myslicie,ze biegac 10km dziennie to wystarczajace cwiczenia?

Polecane posty

Gość hahahahahaha

Gość hahahahahaha
halo??

Gość g r u b e k
ale wystarczające do czego?

Gość hahahahahaha
No jako trening codzienny;) No ja bym chciala schudnac 5kg w `15 dni, bede jadla same pomidory surowe, straczy aby zrzucic tyle?

Gość g r u b e k
wystarczy na pewno ale to trochę bardziej skomplikowane bo możesz się przy okazji nabawić bardzo nieprzyjemnych konsekwencji. 10 km dziennie to za dużo dla osoby która wcześniej nie biegała. zależy też jakie sobie wybierzesz tempo tego biegu. przy takim wysiłku nie możesz jeść tylko pomidorów. musisz uzupełniać dietę. myślę że jak będziesz jadła inne warzywa to powinno być ok.

Gość hahahahahaha
Ja regularnie biegam:)

Gość g r u b e k
a ile ty w ogóle ważysz? bo bieganie nie jest dla wszystkich. często widzę biegających ludzi którzy nie powinni tego robić. jak ktoś jest zbyt ciężki to może bieganiem doprowadzić do bolesnych kontuzji albo zwyrodnień stawów. może lepiej by zacząć od marszobiegów? a poza tym jak ty jesteś w stanie przebiec 10 km to z czego ty się chcesz odchudzać? z kości na ości?

Gość hahahahahaha
mierze 159 cm a waze 50kg:/ Biegam 2 razy dziennie rano i wieczorem po 5 km:)

Gość g r u b e k
i chcesz schudnąć do 45 kg? a tak z ciekawości zapytam: po co?

Gość hahahahahaha
Bo mam gruby brzuch i uda, a do tego wszystkiego jeszcze boczki dochodza, nie moge krotkich spodenek nosic...

Gość g r u b e k
chyba przesadzasz. ale będzie ci trudno bo jesteś szczuplutka i każdy następny kg to będziesz musiała wyszarpać. ale przecież chuda kobieta nie jest wcale ładna. może co najwyżej ładnie wyglądać na zdjęciu. ale zdjęcia jak o zdjęcia, tu podretuszowane, tam wyciągnięte. kobieta musi mieć tu i ówdzie zaokrąglone żeby była apetyczna. a 159/50 to bardzo fajna figurka.

Gość truskawka4
no to mamy ten sam problem;) tylko ja mam kilogram wiecej:p aczkolwiek brzuch mam chudy :)moim problemem sa biodra i uda:o Ja rowniez zaczełam biegac:)

Gość kciukiem
jestes idiotka, ja mam 152cm i mam 54 kg i kazdy facet sie za mna oglada jestem mala bardo maluska i okragla bo wiem ze mam brzyszek mam uda i piersi rozmiar c75 i ladna twarz nie jestem jak aktorki/piosenkarki bna ktore sie mowi kobiece/okragle bo nie jestem tak idealna jak one np z powodu mojego wzrostua i tka jestem atrakcyjna licze w mojej atrakcyjnosci cellulit i rozstepy minimalne na udach i biodrach

Gość kciukiem
jestem normalna dziewczyna ktora tu i owdzie ma za duzo ale tu i owdzie ma idealnie to nie znaczy ze mi kosci wystaja wszedzie mam okraglo i czy w rurkach czy w bojowkach wygladam super

Gość truskawka4
kciukiem zazdroszcze ci samoakceptacji:)a teraz dobranoc🌼

Gość hahahahahaha
Ja tez na powodzenie nie moge nazekac ale ja zle sie czuje z moim wygladem i nie mam zamiaru tak dalej:)

Gość g r u b e k
no przypuszczam że nie możesz narzekać. ale czy warto katować organizm tak bez sensu? nic w ten sposób nie poprawisz a takie rzeczy nie są obojętne dla zdrowia.

Gość hahahahahaha
Nic nie poprawie? POprawie samopoczucie, wyglad i tym samym nastroj:)

Gość Jadwiga Kowalska
Z domu jestem Nowak, moja godność Jadwiga Kowalska jestem. I chciałam zabrać głos w dyskusji, mianowicie takowy: TO JEST NORMALNE ZBOCZENIE WYJAC PIERS I KARMIC PUBLICZNIE DZIECKO TO TAK JAKBY WYJAL SWOJEGO FIUTA I KAZAL ZROBIC LODA PASAZERCE, 20LATCE, NIEZLEJ DUPIE LODA BO MAM POTRZEBA ZABICIA SWOJEJ HUCPY...

Gość g r u b e k
"POprawie samopoczucie, wyglad i tym samym nastroj" no tak, ale gdybyś zmieniła to co masz w głowie a nie ciało efekt byłby ten sam, czyż nie? a bez negatywnych konsekwencji dla zdrowia. bo nie ma absolutnie żadnych wskazań abyś traciła te 5 kg. ani zdrowotnych ani estetycznych. szczerze mówiąc to tylko wymysły. ale i tak powodzenia.

Gość hahahahahaha
Dziekuje bardzo,ale ja naprawde mama brzuszek i zbyt pelne ksztalty, a samopoczucie sie poprawi jak wyglad sie poprawi:) Dobranoc:)

Gość kajko i kokosz
Jesli masz pelny brzuszek to oprocz biegania rob brzuszki lub nozyce, zeby skupic sie szczegolnie na tej czesci Twojego ciala, ktora Ci sie nie podoba.

Gość no raczej ma pełne to i owo
bo ja mając 50 kg i 10 cm więcej widzę u siebie trochę za grube uda... ale widzę na kafeterii trend samoakceptacji pomimo wszystko :P

Gość na tych pomidorach to
przebiegniesz conajwyzej 4 kilosy zanim cie skurcze zlapia i oslabniesz ...

Gość hahahahahahahaha
No raczej ud nie mam pelnych...nie sa grube....a i ja siebie nie akceptuje w pelni, nie domnie ta wypowiedz:)