Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panika panika...

głupi randkowy dylemat, nie wiem co robic

Polecane posty

Gość mezczyzni kochaja zolzy przecz
No to widze ze mamy podobnie tylko ja sie do wygladu przyzwyczailam dla mnie istony jest srodek, a to kapitaln facet I mi na nim zalezy ale tez wiem ze on raczej przeszlosc niz przyszlosc

wczoraj siedzialam z laskami z grupy i tak sluchalam ja k to im siecudownie uklada, zazdroszcze spolnego mieszkania i mnie krew zalewa jak musze mowic ze ni mieszkam z facetem bo on ze mna nie chce

oooj no u mnie ddokola tez same szczesliwe pary planujace wakacje! mozna oszalec, dla mnie tez sie srodek bardziej liczy z tym ze tu na poczatku bylo ok, a teraz mi to ciązy bardzo ;P facet jest naprawde do rany przyloz, cieply kochajacy itp, ale za malo w nim zycia a ja jestem kobieta z jajami jakby to okreslic najdobitniej ;P potrzebuje wrazen przygod, a nie malego M4 i kominka i psa ;D to tez, al po 50tce :P

oddaj mi go, prosze takiego szukam!

jasie nim zaopiekuje on wie ze zamierzasz go skrzywdzic i rzucic? O wakacjach nawet mi nie mow :( Zmywanie i mieszanie w garach przy 40 C upalu

no wlasnie zauwazylam ze powinnysmy sie moze wymienic ;P tak wie ze sie sypie, i wie ze sie posypie, a mi sie ciezko bo nie chce go skrzywdzic ;)

ech... Życie jest nie sprawiedliwe... Moj wcale nie jest rozrywkowy. Jak lubisz gry komputerowe to bedzie wniebowziety Bilard kajaki kantastyke Jak nie bedziesz miala nic przeciwko ze idzie do kolego na 24!!!

gdzie szyszka i panika?

raz sie zyje jestes madra kobieta :)

Gość szyszka___
szyszka melduje sie na stanowisku :) Byłam się wykąpać, bo niebawem wychodzę :) Czytam Was czytam :) Pomalowałam paznokcie u stóp, musze sie jeszcze jakoś umalować, bo źle dziś spałam i wyglądam fatalnie :/ Też tak macie, że jak jest wolny dzień budzicie sie najpózniej o 9? a jak na uczelnie wstaje czasem na 9 to wydaje mi się że środek nocy :) A tu widzę handel wymienny się szykuje ;)

tego mojego bys nie chciala na dluzsza mete tzn wydjaemi sie ze jednak jestmeczacy bo on praktycznie cale swoje zycie uzaleznia ode mnie, do kolegow nie chodzi no i zacznijmy od tego ze facet z niego nie jest w sumie bo nie interesuje sie ani pilka nozna (ja cale euro ogladam :P ) samochody to w ogole co to jest ( a ja sie tym strasnzie jaram i aktualnie robie prawko) takze ja w tym zwiazku jestem facetem a on baba :P tak dziwnie troche :D potrzebuje silnego mezczyzny! o ;D a co studiujesz na polibudzie?

taaaa my tu rozkrecamy zycie towarzyskie hah :D aaa ja tam sie lenie ostatnio, bo jak juz napislaam dopiero co mature mam za soba i najdluzsze wakacje w zyciu aktualnie mi mijaja, totez sie lenie i dopiero sie ubralam :P

Gość szyszka___
kawka --> u mnie sesja - już za mną :D wszystko pozdawane, i już ludzik do października :D Ja pamiętam swoje wakacje po maturze, we wrześniu się budziłam tak jak normalnei wychodzilam do szkoły - organizm się uzależnił ;) Jednak po 4 latach studiów ( w pazdzierniku zaczne 5) wszystko wrocilo do normy :) A macie dziewczyny jakies plany na wakacje:)? Panika ?? Gdzie jestes :(

my ze wspolokatorka w sobote i niedziele potrafimy wstac o 13 miala byc infa jest zarzadzanie CHce go bo ja robie tak samo, tez najchetniej trzymalabym go przez caly dzien przy sobie znajomi mi nie potrzebni Jemu sie prawka nie chailo zrobic, ja mam prawko uwielbialam jezdzic i dalej uwielbiam :) Ja sie zawsze czulam facetem pod wzgledem zaradnosci na 15,15 na cwiczenia z psychologi ide

a co studiowalas? ;D ja robie wywiad srodowiskowy, ehh czy wy szlysciena studia z przekonaniem ze wlasnie TO chce robic w zyciu? : (

co ty cholera szyszka studiujesz? u mnie sesja od 16 czerwca w 1 sem mialam miesiac wolny bo zaliczylam wszystko w kolach, no wic sie teraz rozleniwilam i wpadlam, czeka mnie kilka ciezkich egzaminow Na ktore sie nie ucze jak widac na zalaczonym obrazku

Gość szyszka___
jeszcze studiuję :) Geografię :) I szłam z przekonaniem, że nic innego robić nie chcę :)

a o czym myslisz moze pomoge??? Ja caly szac nie wiedzilama wybralam wroclaw i politechnke bo moj facet tam szedl :( Mialam sie spiac i sprubowac z akademia ekonomiczna

Gość szyszka___
Laski, jak mam dodać temat do ulubionych? Mozna coś takiego zrobić? Bo obawiam się że jak sobie pójde to już Was nie znajdę :(

Gość szyszka___
raz się żyje :) Witam Cię serdecznie

Nigdy tego nie znosilam. nie wiem gdzie co lezy i wogole i zawsze sprawdzam na mapie gdzie jakie panstwo miasto bo nie pamietam zawsze mnie krecila matma i infa Ale po 2 sem programowania stwierdzam ze nogdy wiecej matma na polibudzie tez masakra wladuja max materialu w min czasu Wiec w sumie koniec koncow wyladowalam jednak na czyms co mi sie chociaz podoba, nie wiem jak z praca. od przyszlego roku sie zabieram otro za jezyk i mysle nad drugim kierunkiem albo podyplomowkom E najpierw jednak sesja :D

lece pa zakladki dodaj do ulubionych i to szybko!!!

no ja tez taki scislowiec, planuje poznańi bioinformatyke, ale nie wiem czy sie dostane bo kurde 25 osob tylko na rok przyjmują ;P tez na polibudami myslalam ,ale w koncu nic nie wymyslilam.. wlasnie ja tez nie wiem jak ten temat dodac, zaraz cos poszukam! :D

no taaa ale tu na kafe bylakiedys taka opcja ;D ok, to ja tez niedlugo bede spadac cos zrobic z dizsiejszym dniem, ale jeszcze chwile posiedze :D

jestem umowiona na 14 30 a nadal jestem w gaciach domowych ;) I bez makijazu ;) Chcialam tylko się dowiedziec jak to zrobic by Was odnaleźć