Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameleo

dobre serwisy randkowe??

Polecane posty

Gość kameleo

jakie polecacie? juz mam dosc szukania w realu!

Gość alojzetta
nie istnieje dobry lub zly serwis tylko kwestia na kogo sie trafi. ja wciaz uwazam, xze najlepszy jest real life.

Gość kameleo
podajcie jakies adresy, bo sie kompletnie nie oreintuje!

Gość WielkaSowa
a co? szukales / szukalas w realu i same rozczarowania?

Gość flyinghigh
po co ci serwis randkowy,właśnie znalazłeś to czego szukasz,tutaj jestem,po drugiej stronie komputera :)) Napisz tylko jak wyglądasz :P i ogólnikowo coś o sobie ;)

ogóleni czuby to wszędzie można spotkać....i w necie i w realu.... a rozczarowań też wszędzie można doświadczyć, więc nie spodziewaj się spotkania wielkiej miłości na takim portalu!

Gość videogeo
Ja korzystam z takiego nowego portalu http://www.polishcupidtree.com/home.php. Nawiązałem tam wiele ciekawych znajomości z ludźmi nie tylko z Polski, ale i z UK. Poznałem fajną dziewczynę, z którą przeniosłem znajomość do realnego świata. Takie portale to świetna sprawa dla ludzi nieśmiałych ale i tych pragnących poszerzać swoje horyzonty.

Gość kamerka78
Całkiem sensownym serwisem wydaje się być serwis Randki Zyskaj Wiele. wszystko opiera się tam na czacie. Ludzie tam są niesamowici, można z nimi pogawędzić o wszystkim i są bardzo otwarci. I to jest serwis na poziomie. Jezeli komuś na tym właśnie zależy to polecam zajrzeć