Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narkotyk80

brzedka cera w Anglii

Polecane posty

Gość narkotyk80

Witam! czy ktoras z was dziewczynki miala/ma problem z cera odkad wyprowadzilyscie sie do Anglii??? ja sobie rady dac z moja mordka nie moge! objawy: jakies wieczne wrzody i czerwone kropki na policzkach. nic nie pomaga.nie wiem co robic....

Gość do lekarza musisz
moze to zmiana powietrza, wody i musisz jakies masci pouzywac? aby sie skora przyzwyczaila....

A od dawna tu jestes? Bo wlasnie zmiana wody tak moze dzialac na cere, moze po jakims czasie sie poprawi. Albo moze zmienilas nawyki zywieniowe?

Gość narkotyk80
dziekuje za odpowiedzi. a ze mna bylo tak, w Polsce mialam uwazam naprawde ladna cere, do anglii przybylam 1,5 roku temu. problemy zaczely sie jakies 8 miesiecy temu. w sumie jak przeprowadzilam sie na nowe mieszkanie i zmienilam prace.bylam u kosmetyczki i nic. zakupilam jakies tam cudo Vichy i nic...

moze clinique sobie kup, bo jest dla alergikow, dobrze oczyszcza.....moze cos nie tak z mieszkaniem? jakies pylki czy cos? alb dopiero zmiana wody wychodzi, badz jedzenie....sprawdz z GP swoim ;)

Gość narkotyk80
sprobuje z clinique! zobaczymy co sie zmieni. a za jakis czas chyba z mieszkania zrezygnuje,trzeba sie jakos ratowac ;-) dzieki i milej nocy....

ja też miałam ciągle coś na twarzy.Poszłam 2 razy na solarium i jakoś do tej pory spokój. Pozdrawiam

Nie wiem czy zwykle kremy Ci pomoga i czy jest sens wydawac pieniadze na clinique, ja uzywalam kremu clinique i zelu do mycia twarzy i nie byly rewelacyjne. Zel byl normalny, a krem mi osobiscie nie sluzyl.

Gość narkotyk80
no kurcze co za pech!jak bylam ostatnio w Polsce pytalam mojej kosmetyczki o to, a ona na to ze wiele dziewczyn, ktore wyjechaly do anglii ma problemy z cera. u niektorych nawet pojawiaja sie straszne zaskorniki na plecach-oby mnie to nie dopadlo.dlatego sprobuje wszystkich rozsadnych rad.pozdrawiam!

Gość goniacha
sprobuj myc platkami owsianymi.. ja tez mialam starszna cere ale zaczelam myc i bardzo mi sie poprawila

ja nie zauwazylam specjalnej roznicy - no moze tylko to ze teraz zle reaguje na "polska" wode :( moja kolezanka ma podobne problem od kiedy tu mieszka. probowala juz wielu specyfikow i nie pomoglo w koncu zdecydowala sie myc twarz przegotowana woda - podobno jest juz duzo lepiej. sprobuj - to w koncu nic nie kosztuje