Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhhh zirytowana

dalczego u cholery ludzie mają na nk w galerii zdjęcia swoich dzieci?

Polecane posty

Gość uhhh zirytowana

niech mi to ktoś wyjaśni! 2 zdjęcia własne (w tym co najmniej jedno obowiązkowo slubne!) i 30 zdjęć swoich bachorków. Co to jest? Album rodzinny?

Gość nie oglądaj

Gość hmmmm hmmmmmmmmmm
a czemu Cie to irytuje? zazdroscisz im? :) jesli tak to nie ogladaj bo wpedzisz sie w glebokie frustracje, juz widze symptomy...

Gość lepiej niech fotę howarda wkle
jają

Wchodzę na profil kumpeli z klasy, a tam zdjęcia noworodka. Aż tak się odmłodziła czy jak, do cholery?

Gość uhhh zirytowana
uh, po prostu wchodzę na jakąs galerię, chcę zobaczyć jak tekn ktosik wygląda po latach a tam 50 zdjęć (wyłącznie) jego dzieciaka - a to je, a to śpi, a to ssie nogę. Wariacja.

Gość Yyoggi
Jeśli nie rozumiesz powodów, to można ci jedynie współczuć :-)

Gość hmmmm hmmmmmmmmmm
ja tak nie robie ale jakos nie irytuje mnie to u innych osob, niech sobie wklejaja co chca, mam wieksze problemy niz irytowanie sie takimi rzeczami :D:D:D

Poniewaz te osoby nic innego w zyciu nie osiagnely, i dzieci to jedyne czym sie moga pochwalic (wiadomo, prawie kazde dziecko jest ladne i milo na nie popatrzec) ;)

Gość uhhh zirytowana
nie nie rozumiem powodów umieszczania albumu noworodka na NASZEJ-KLASIE

Gość widac ze autorka nie ma swoich
dzieci :P zrozumienie przyjdzie z czasem i z potomstwem :)

Ja też tego nie rozumiem. Wkleić jedno zdjęcie dziecka jest ok, pokazać swojego malucha, wszystko fajnie. Ze dwa zdjęcia siebie z dzieckiem, też spoko: jestem dobrą mamusią/tatusiem. Ale żeby z galerii na n-k robić galerię kilkudziesięciu zdjęć swoich pociech z czego kilkanaście to różne pozy na tym samym kocyku, to jest przegięcie...

Gość hmmmm hmmmmmmmmmm
a ja nie widze powodow zeby sie tym irytowac :D:D:D czasem mam wrazenie ze niektore panie tu siedzace to zgryzliwe stare baby ktorym nic sie nie podoba i irytuja je takie drobnostki jak czyjes zdjecia w jakiejs galerii :D

Albo, i to jest moja 2 (bardziej prawdopodobna) teoria - zdziadziały i niestety ich ograniczony już swiat kręci się jedynie wokol dzieci, a wyprodukowanie ich uwazaja za swoje najwieksze zyciowe osiagniecie (jakby zrobienie sobie dzieci osiagnieciem w ogole bylo?) ;)

Gość Jejku ale przykre
Nie oglądam... i tyle, po cóż się denerwować.

to jeszcze nic,najgorsze jest to ze niektórzy maja nawet po 10 swoich zdjęc.oczywiscie w róznych pozycjach :)

To sobie pomyślcie, wszystkie mamuśki, że na zdjęciach waszych dzieci jakiś pedofil wali sobie konia! W końcu foty są ogólnodostępne i co za problem? Dopiero później wstawiajcie całe albumy waszych rozkosznych maluchów, CZEMU NIE.

Gość hmmmm hmmmmmmmmmm
mam wrazenie ze niektore osoby zdziadzialy mimo ze dzieci nie maja :D

Gość uhhh zirytowana
to ja widze patent na kolejny wielki interes. Zróbmy stronkę nasze-dzieci i hulaj dusza. A nasza-klasa powinna być naszą-klasa i niczym więcej

To sobie pomyślcie, wszystkie mamuśki, że na zdjęciach waszych dzieci jakiś pedofil wali sobie konia! W końcu foty są ogólnodostępne i co za problem? Dopiero później wstawiajcie całe albumy waszych rozkosznych maluchów, CZEMU NIE.

Gość hmmmm hmmmmmmmmmm
no dokladnie, po co sie denerwowac? niektorym chyba naprawde sie nudzi skoro denerwuja ich i irytuja takie rzeczy a walic konia pedofil to moze i przy jednym zdjeciu, niekoniecznie przy 10, co za roznica

Gość swego czasu
Nie wiem dlaczego tak Cię to drażni .. Jak nie było jeszcze Naszej Klasy też organizowaliśmy spotkania klasowe. Każdy przynosił zdjęcia swojej rodzinki i oglądaliśmy je z ciekawością. Śmiesznym komentarzom nie było końca. Lubię patrzeć na zdjęcia pociech moich znajomych i czasami wzruszam się, jak dziecko jest łudząco podobne do matki czy ojca. Przypominam sobie wtedy co myśmy w tym wieku z jego rodzicem wyprawiali :D Dlaczego nie miałabym umieszczać takich zdjęc w moim prodfilu? To przecież mój profil. Nie chcesz - nie zaglądaj. :-p Mnie nawet nie rażą zdjęcia zwierzęcych pupili. Gdybym takiego miała, to napewno bym dodała fotkę :classic_cool:

Gość hmmmm hmmmmmmmmmm
podejrzewam, ze ludzie ktorych takie rzeczy irytuja sa naprawde biedni, zestresowani i znerwicowani

Nie rozumiem waszej irytacji.Jedni zdjecia dzieci,inni swoje pod palmami,albo na tle Alp;),co za różnica.

co ci to przeszkadza , nie musisz ich oglądać, chyba że z natury jestś osobą ktora wszysskich krytykuje a swoeje zasady uważa za coś co powinno stanowic prawo a nie wolny wybór:P:P:P Turguoise- ja widze znów jestesprzeciwko , ciekawe jestem co ci pasuje i czekam na twój topik o pasjach, bo jk juz wszyscy wiedza rodzina cie nie interesuje , ani męzczyżni , teraz zdjecia ...wiec czekam z uteskniemiem:P:P:P

Gość hmmmm hmmmmmmmmmm
a niech sobie daje i goly tylek, jej sprawa :)

moze źle to ujęłam;).Nie mam nic przeciwko poza profilami panienek wciskających się w kazde konto:-o

Tu nie chodzi o irytację. Po prostu oglądając czyjąś galerię na n-k chciałabym zobaczyć, jak wygląda osoba, której nie widziałam 10 lat. Oczywiście, chętnie zobaczę jej dziecko, ale bardziej interesuje mnie ona sama, a nie jej przychówek...

Gość to wy nie wiecie ze
Turquoise wchodzi tylko na topiki gdzie moze kogos skrytykowac bo ktos nie zyje jak ona i tym czym zyje ona?