Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratuuuunkuuuuuuu

mój facet nosi sandały

Polecane posty

"polaola Przeciez on Cie wkręca" rzeczywistość, nie mów!!!!!!!!! :-D :-D x5

polaola No bo juz sie przerażiłam ,że uwierzuysz ,że nasz komiczne jest ekspertem od wszystkiego. Ale wiecie jak to jest jak cos jest do wszystkiego.....:-)

Gość fgffdd
jakbys go kochala to pokochalabys tez jego stopy, a skoro sie ich brzydzisz to chyba nie kochasz tego swojego faceta. no ale nie dziwi to, wieksozsc zwiazkow jest opartych na bardzo plytkim uczuciu :(

Gość fgffdd
i prosze o niekomentowanie mojego posta przez slynną na forum lodziarę z polykiem o nicku wiadomo jakim :p 🖐️

Gość cozazbok
nosi sandały bo mu nogi śmierdziały durne pały

komiczne:D a jakiego błyszczyku używasz?- bo chciałabym sprezentowc mężowi a nie bardzo wiem co jest teraz na topie;)

heeeeee i pewnie najdroższy nie wiem może się zdecyduję na ta nową szminkę autowamtyczna- jak myslisz komiczne będzie mu pasowała do sandałów??

Gość tysiaaaaaaaaa
Nie czytalam calego topiku,ale...ja bym powedziala ze mi sie to nie podoba. Ostatnio mialam podobna sytuacje,tyle ze hodzilo o krótkie spodenki :-D Nienawidze jak moj chlopak nosi krótkie gatki.Wiec mu o tym powiedzialam.Najpierw myslal że zartuje,ale w koncu zrozumial że ja serio mówie. No i teraz przy mnie w takich spodenkach nigdy nie jest.

spoko chłopak :-D Komi, wow! mam wrazenie, że uczeń przerósł mistrza, ten efekt 3D!

Nieźle :D:D czego jeszcze zabraniasz mu nosić? :D masz jakas liste dozwolonej garderoby?

pola ale błyszczyki niszczą usta bardziej niż szminki nie polecam

Ike, to sie nawet dobrze składa, bo nie naduzywam :-) ale dzisiaj trochę otwierałam Komiczne na nowy (jego) wizerunek, i ten błyszczyk to była jego spontaniczna inwencja, która po prostu pochwaliłam :-)

Żal mi autorki jakaś gówniara ma dziecinne podejście do życia albo durna prowokacja

Gość Obiektyw
Wiesz co? Powinnaś się leczyć. Twój facet nosi sandały i Ty masz problem... Puknij się w ten pusty łeb, albo każ mu zadbać o stopy, jak Cie obrzydzają.

Gość Kozer
Wiesz... Głupia jesteś. Lecz się na ręce, bo na głowę już za późno. A może jego obrzydzają Twoje stopy i Ty też nie powinnaś ich odsłaniac w sandałach? Masz problemy, dziewczyno. Ile masz lat? 12? To Twój pierwszy facet?

o, widze lekarzy zajmujacych się tą nową jednostka chorobową nazwaną przeze mnie "masculinesandalofobia" :-D

Od zawsze uważam że do mężczyzny po prostu sandały NIE PASUJĄ......wyglądają w nich niemęsko .Zdecydowanie wolę mężczyzn w pełnych butach.

Gość Kuzyn Wojtek
Takie fobie leczy się terapią.

Gość takie tematy są
lekiem na te nudnawe i wlokące się godziny w pracy

Gość Agniesia Liszka
Sandały nie pasują do faceta, to i pewnie spodnie nie pasują do kobiet? Co za bzdury. Żenada. Macie siano w głowie. Jak facet dba o stopy, to dlaczego ma nie zakładać sandałów? A jak kobieta ma brzydkie i zaniedbane stopy, to może je nosić?

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Mi się tam podoba facet w sandałach, ale oczywiście jak ma jakieś fajne te sandały, a nie jakąś tandetę. Do tego jakieś lekkie spodnie, fajną koszulkę i strój na lato idealny. Bardzo podobają mi się sandały ecco, znalazłam takie w przystępnych cenach na tanisport.pl - są wytrzymałe i wygodne - na upały idealne. Warto w takie buciki zainwestować.

O masz, kto to wygrzebał topik sprzed dwóch lat na ktrym prowadziłyśmy z Ike akcję edukującą morszczyzn w zakresie kosmetologii i dbania o urodę ;-)