Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek.X

Jakie wolicie majtki u faceta? Luźne bokserki czy obsisłe slipki?

Polecane posty

Gość Maciek.X

I dlaczego? ciekaw jestem Waszego zdania, Drogie Panie :)

Gość porządne kalesony

Gość Maciek.X
:)

Gość Sasetka....-
Obcisle bokserki:D W luznych nic im sie nie odznacza i wygladaja, jakby nic w tam nie mieli:D A slipki sa mega nie sexi, obrzydzaja mnie;/ Tylko obcisle bokserki:)

Gość wiii
TYLKO i wyłącznie BOKSERKI!!!!!! :D Facet w bokserkach wygląda suuuuuuuuper sexy :D

Gość wiii
A facet w slipkach wygląda okropnie, anty sexy, i wogóle wszystkiego się odechciewa na widok faceta w slipach...

dla mnie facet w bokserkach wygląda niechlujnie ale to są indywidualne odczucia każdego człowieka ja wolę mężczyzn w slipkach

Gość Maciek.X
ja właśnie nosze bokserki :) lubie granatowe albo czerwone (tzn moja dziewczyna lubi ) :)

Gość Sasetka....-
A nosisz luzne czy obcisle bokserki??? W luznych facet wyglada, jakby nic pod nimi nie mial:P A obcisle sa sexy:D

Gość obojętnie żeby były tylko pełn

Gość kciukiem
tez jestem za, tylko i wylacznie obcisle bokserki:) najlepiej jeszcze z fajnym nadrukiem np ostatnio mojemu kupilam szaro-niebieskie z ptakiem tzn pelikanem z duuzym dziobem w centalnym miejscu z napisem ,,pomocy uwolnij mego ptaszka'' oczywscie napis jest po ang:)

Gość pfffffl
No tak, obcisłe są sexy bo w dzisiejszych czasach trzeba wszystko wywalić na wierzch żeby było "sexy" :O

Gość Maciek.X
ja nosiłem dotąd raczej luźne (ale nie wiszące) ale skoro mówicie że raczej lepsze są opięte, to chyba spróbuję :)

tylko i wyłącznie obcisłe krótkie bokserki :)

obcisle bokserki,ale jezeli facet ma odpowiedna budowe calego ciala(znam takiego :) ) to i w slipkach wyglada rewelacyjnie.

Gość cozazbok
ja wolę facetów w rajtuzach

Gość cozazbok
albo stringi

Gość luźne bokserki
byle nie biale klasyczne slipy bawelniane, w dodatku luznawe. Jak slipy to kolorowe

Gość adam-18lat
hej dziewczyny ja nosze tylko luzne bokserki a czemy wolicie obcisle to nie wiem ja nosze to co lubie w obcislych przynajmniej mi sie nie poci. Wrazie potrzeby staje i jest widoczny i szybko mozna go wyjac i lepiej mozecie go sac a co wolicie z obcislych spocowego wyjac i go ssać ??

Gość adam-18lat
hej dziewczyny ja nosze tylko luzne bokserki a czemy wolicie obcisle to nie wiem ja nosze to co lubie w luznych przynajmniej mi sie nie poci. Wrazie potrzeby staje i jest widoczny i szybko mozna go wyjac i lepiej mozecie go ssac a co wolicie z obcislych spocowego wyjac i go ssać ??

Gość Bella Swan
Adam jesteś obleśny!

Gość michał19
Ja noszę tylko długie luźne bokserki,nie pocę się w nich i nic mnie nie uwiera.

Gość obcisłe boxerkiiii
mi się kiedyś bardziej podobali w slipkach. teraz najbardziej lubię OBCIDSŁE boxerki:) ewentualnie lekko luźne, bo takie ogromniaste są okropne wg mnie;/ obcisłe gitez:)

Gość ide po bulki
ja nosze obcisle. spie w luznych. kiedys zalozylem lizne i ubrralem spodnie to mi penis siedzial caly czas w lewej nogawce. beaz podniecenia bylo widac ze cos siedzi w nogawce i bylo tez niewygodnie. no i obcisle maskuja bardzo czlonka w pol erekcji. a w nogawke w luznych to az rozrywa. no i nic w obcislych nie obciera a w luznych czasem jest z tym gorzej. no chyba ze sie nosi spodnie z krokiem w kolanach. ps u kobiet mi sie podobaja szorty(cale w bawelnie) lub cos na ich wzor majteczki koronkowe. stringi mnie nie kreca sa dla mnie malo seksi juz bym wolal w ostatecznosci zeby kobieta zalozyla figi czy jak tam one sie nazywaja.

Gość ile ?? 3 mc ??
bokserki ! obcisłe slipy są ochydne

Gość fdvgfdbg
Nie zgodzę się z panią, która twierdzi, że w luźnych bokserkach facet wygląda jakby nic tam nie miał. Chyba, że jakiś paker na anabolach z małym ptaszkiem, to może i nie widać, ale u zdrowego, młodego mężczyzny, niestety widać, aż za bardzo i to jest krępujące, dlatego kompromis, lekko obcisłe bokserki.

Gość Amuletka
mnie to obojętne co mój facet nosi. wyobraźnia działa. a poza tym wiem doskonale co tam ma. wiec nie musi się nic odznaczać :P