Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bejbe bejbe bejbe

Kto hoduje włoski na swój ślub..wpisujcie się

Polecane posty

hejka- ja tez tka mialam i zawsze bede poleca dziewczynom, zeby poprzymiezaly to co sie da, a nie sugerowaly obrazem wymyslonym w glowie czy wyszukanym w internecie.

Gość Viss
nie choduję, bo mam już włosy do pasa;] Napewno je upnę do góry, bo ,szczęslie, los obdarzył mnie naprawdę gęstymi włosami od których niestety jest baraaardzo gorąco.

a ja chyba zaczne hodowac:)chociaz z moimi wloskami jest problem,bo sa cienki i sie krusz,lamia:(nie mialam nigdy dluzszych wlosow niz za ramiona.a teraz sa troszke przed i narazie nie obcinam.ale zobaczymy.a macie jakies fryzurki do takich niedlugich wlosow?na dodatek mam troche odstajace uszka:o

Bajbajka zakup sobie tabletki INNEOV GĘSTOŚĆ WŁOSÓW !!! Nie są tanie bo kuracja miesieczna to jakies 60-70 zl ale działa cuda - ja biorę od listopada i jest ogrooomna różnica a też miałam liche cienkie i łamiące włoski :D więc podhodujesz ładne do śubu!!!

Ja tam na bank będę miała koczka - może obleciałe ale u mnie się sprawdza przy moim typie włosów no i do mojej sukni :) http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=13.sala fryzurki 1. http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura23499.htm 2. http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura18433.htm 3. http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura512.htm najbardziej mi leży coś na kształt tej 3-ciej :) Pozdrawiam

i ja zapuszczam ale nie mam jeszcze kompletnie żandje koncepcji na fryzurę :O najchętniej to bym poszła w rozpuszczonych ale moje włosy się nie nadają do tego żeby cała noc nie były spięte :(

hejkakohejka myślę, że będzie pasować, ja jednak wolę takie "ułożone" fryzury :)

Gość ale sie wkreciliscie
zawsze mozecie przedluzyc wlosy. czesto jest tak, ze nie zdaza odrosnac wiec mozna zainwestowac i dopiac jesli jest malo czasu

ja sobie przedluze,bo zapuscic nie dam rady,a chce miec piekny konski ogon,klasycznie i lelegancko:-)

no wlasnie,sukienka bedzie prosta,dodatkowo,mam tylko 152 wzrostu,wiec wygladalabym dziwnie w koku wiekszym niz ja;-) tylko nie wiem co lepiej,przedluzyc czy dopiac treske?

kolejny topik z serii "wychodze za maz i TO jest najwazniejsza rzecz w moim zyciu" :O

damy rade, najwyżej super glue i do roboty:) troche od psa, troche od teściowej i balejaż gotowy:)

Gość Turquoisek
jej chyba nikt nie chce albo się w życiu nie ułożyło heheeh

Gość zawsze kros topic popsuje
wrrrrrrrr

Ja zapuszczam włosy na slub od września. Ślub za 1,5 tygodnia. Nocami sni mi się, ze obcinam te kudły nożem bo już nie mam siły ich rozczesywać po myciu. Zaraz po sesji zdjęciowej obcinam tak żeby tadlo się je związać w malutki kucyczek. Alleluja! Swoją drogą chyba głupia jestem, że tak się męcze ale z długich zawsze mozna coś wykombinować a z krótkich nie bardzo.

hej dziewczyny :) ja \"hoduje\" moje włoski od ponad 10 lat :) znajomi często sie pytają kiedy je wreszcie obetne :) - moja odpowiedź - po ślubie (choć wątpię :) ) hehe jak na razie sięgają za pupę (były po kolana ale życzliwa koleżanka dobrała się do nożyczek ;( ) a odnośnie przedłużania- hmm kucyk rzeczywiście fajnie wygląda... ale rozpuszczone okropnie ;/ moje 2 koleżanki przedłużały niedawno... i niestety ale nie wyglądały przez to atrakcyjniej ;/ a kolor dopinki odstawał od reszty włosów. dodam że przedłużały w dość dobrym salonie i wydały ponad 600 zł na ten zabieg ;/

Gość dorosnij jesli chcesz byc z
bo wlosy po przedluzeniu powinno sie zafarbowac, wtedy kolor jest taki sam.

eh,z dopinka nie ma problemu,mam ladny zloty braz,wiec tandetnie to wygladac raczej nie bedzie,do tego mam zamiar kupic te z naturalnego wlosia.zawsze moge przedluzyc,ale nie wiem czy bym zniosla jakies suply na glowie.. uwazam,ze irokez bardziej pasuje na studniowke niz slub,ale to tylko moje zdanie:-)

Dejzi ja naprawde jestem pod wrazeniem Twojej inwencji tworczej w dziedzinie wymyslania inwektyw i paslugiwania sie niekulturalnymi slowami :)

Jasne,ze uzywam brzydkich wyrazow i przeklenstwem, najlepiej oddaja pewne stany emocjonalne, ale znam tez inne slowa, niekoniecznie z laciny podworkowej.

dzieki gawi:-)rzucilam okiem na twoja i tez mi sie podoba bardzo,wlasnie to jest to co lubie,prostota:-) ale niestety,do takiego koczka,wlosy musza byc naturalne:-(a mi do przyszlego czerwca na tyle nie urosna,no coz,bede probowac;-)moze 'zgapie od ciebie':-)

Ja zapuszczam mam juz za łopatki prawie. po slubie chce sobie zrobic grzywke, ale z dlugosci scinac nie bede :)

ja mam grzywke właśnie i będę do niej miała koka lalka może ci włosy urosną ja biorę Vitapil na włosy, zapobiega wypadaniu i w ogóle je stymuluje, są dużo bardziej gęste, grubsze i w ogóle, oprócz tego polecam na włosy Wax