Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ma słów

Czuję się skołowany jak nigdy. Targa mną zakazane uczucuie

Polecane posty

To ze hujem myslisz to widac bardzo dobrze skonczony gnojku. Dobrze, ze ja mam siostre daleko. Gdybym sie dowiedziala o czyms takim to takiemu jak tobie wycielabym huja a ja bym chyba zabila. spedzilabym potem reszte zycia w wiezieniu, ale na pewno bym nie zalowala czynu.

Gość w sumie oboje
No to napiszę jeszcze raz: to to przeżywasz to zwykłe zadurzenie.... sam dobór słów o tym świadczy, pisząc o tej kobiecie nie piszesz że chesz z nią byc, tworzyc rodzinę dla niej i jej dziecka, że chcesz się nimi zaopiekowac itp, nie myślisz o przyszłości tylko o tym jak bardzo kręci Cię jej dotyk zapach itp.... To nie miłośc a zwykłe pożądanie....i założę się że dwa lata temu czułeś to samo do przyszłej żony..... Abstrachując od tego że nie jesteś wolny....po co komplikowac życie kobiecie z dzieckiem ?! nawet nie wiesz czy chesz z nią byc na poważnie, piszesz tylko o niej a nie o dziecku, nawet nie piszesz jaki masz do niego stosunek i czy byłbyś w stanie zaakceptowac je i pokochac to co robisz to zwykłe mrzonki, fantazje i ucieczka od prozy życia czyli małżeństwa, nie myśl że to co przeżywasz to coś wyjątkowego, coś co przytrafiło się tylko Tobie, w każdym małżeństwie na jakimś etapie, któremuś z małżonków zdarza się takie chwilowe zadurzenie kimś, tylko niektórzy potrafią myślec logicznie i przewidywac konsekwencje swoich czynów: ergo nie rujnują sobie życia podejmując idiotyczne i destrukcyjne działania pozostali doprowadzają do zdrad, utraty zaufania ze strony partnera i w konsekwencji do rozpadu związku