Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

wkurzają mnie katolicy

Polecane posty

Gość no racja jak ostatnio na
NO PISZCIE WY KATOLICY !!!!!!!! co wy na to księzowskie zbieractwo-żebractwo????!!😡

prawda jest taka ze prawdziwych ksiezy z powolania moznabybylo na palcach policzyc reszta patrzy tylko na kase i tyle :/

Tiaaaaa. Czy ktoś w tej dyskusji potrafi odróżnić Kościół od kościoła ?? Bo tak się składa,że to jest różnica. P.S. Nie dyskutuję z zacietrzewiającymi się ludźmi,słuchającymi tylko swojego narastającego tonu głosu.

Gość katoliczka23232
wole to nic pluc takim jadem jak wy

jedyne co mnie laczy z katolikiem to moja rodzina i wiara w Boga, ta wiara wziela sie z tego ze co nieco w swoim zyciu juz widzialam i wiem ze zycie pozagrobowe istnieje a to wiaze sie rowniez z istnieniem Boga. Do spowiedzi nie chodze bo nie widze takiej potrzeby... pozatym raz ksiadz sie na mnie tak wydarl jak mu powiedzialam ze nie bylam w niedziele w kosciele i ze podpalalam papierosy ze juz nigdy w zyciu sie tam nie pokaze :/ zamaiast sie cieszyc ze ktos chcial przyjsc sie wyspowiadac to mnie opierdzielil:/ i omal nie wywalil :/ czasem wybiore sie do kosciola jak czuje taka potrzebe, ale nie w niedziele czy w jakies tam swieta tylko jak nikogo w kosciele nie ma i sama moge sobie porozmawiac z Bogiem

są księża i księża, tak jak ludzie i ludzie. Jednak trzeba mieć mniej żółci na oczach, by móc zajmować stanowisko.

Gość bardzo dużo jadu macie w sobie
"Zrozumcie katolscy idioci, że my nie jesteśmy tacy jak Wy i nie potrzebny jest nam jakis glupi imkosciolek zeby wiedziec jak zyc i odrożnaic dobro od zla." Ileż w tobie nienawiści, ile złości, buty, zwykłego chamstwa. Pytam - po co? Idź swoja drogą i daj wierzyć innym w co chcą. (jeszcze w kwestii wiara a kościół :) jak zabiora Wam kosciół to póxniej zabiora i wiarę, to do tych którzy pisza ja wierze ale kościół mi zbędny bo to tylko patologia i xli księża" ludzie kto wam tak namieszał w głowach? :) pozdrawiam , i polecam mniej agrsji a więcej szacunku dla innch

Gość My prawdziwi katolicy
wierzymy w Boga a nie w księdza. Ksiądz to taki sam człowiek jak i my i takie same grzeszki popełnia. A nasza wiara ma jednak jakieś zasady których staramy się trzymać. Co warte jest życie bez zasad? To nie znaczy , że nie wierzący są guzik warci, zasługują na taki sam szacunek jak i my. Aborcja? Sama kiedyś to zrobiłam, nigdy w życiu tego nie zapomnę, to moja kara. Będzie bolało do końca życia. Nigdy sobie tego nie wybaczę.

Prawdziwi wierzący nie oceniają, bo wiedzą, że tylko Bóg potrafi czytać w sercach. Usunęłaś ciążę? Prawdziwy chrześcijanin nie rzuci w ciebie kamieniem, bo wie, że tylko Bóg jeden wie co wtedy czułaś, co tobą kierowało i tylko on jeden wie czy cierpisz, czy nie... Tylko ON jeden ma prawo oceniać, bo wie o nas wszystko. Co innego armia dyrektora, ci czasem ponad Boga wyrastają. Dlatego moim zdaniem trzeba się tym zająć, a nie krzyżem na sali, bo ten akurat najmniej przeszkadza.