Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 lat

rocznik 1989!

Polecane posty

Gość 19 lat

łaczymy sie kobietki!!! wpisujcie sie :)

Gość 19 lat
nie ma zadnej w moim wieku.. chyba jestem tu najmlodsza... hihi

Gość 19 lat
mamy juz te swoje lata a mimo wszystko rodzice traktuja mnie jak dziecko :P np nie pozwalaja mi zostawacu mojego chlopaka na noc :p jak jest u Ciebie?

Gość tak to juz jest___
tez mam corke 19-letnia, rocznik 1989 i tez nie pozwalam jej zostac na noc u chlopaka. to norma :)

Gość tak to juz jest___
jest ...:)

ja mogę zostawać u chłopaka i z chłopakiem na noc gdziekolwiek. tylko w domu go nie mogę zostawiać :D

Gość 19 lat
hehe, widze ze niektore dziewczyny moga nocowac u swoich milosci ;) no ja niestety nie moge... cos czuje ze mama by mi pozwolila ale tata absolutnie nie... mam pytanie do mamy dziewietnastolatki: dlaczego nie pozwalasz corce nocowac u chlopaka?? :) moze dowiem sie dlaczego moi rodzice mi nie pozwalaja :P

Gość 19 lat
Jarek---> wypierdalaj stad! to nie jest temat dla Ciebie zakompleksiony prawiczku!

Gość dka
Drogi Jarku na mieście mówią,że jestes prawiczkiem,więc Ty nie dymasz :P out :D

Gość dka
widocznie coś w tym jest :D gorzej jakbyś mial wielkie dojary :P

ale u niego to było na tej zasadzie że jego rodzice byli na wakacjach:) a tak to jego rodzice też by sie nie zgodzili na pewno żebym ja tam spała "bo tak już jest" :) ale za niedługa sie wyprowadza :D

Gość 19 lat
Chcialabym moc polozyc sie wieczorem z Nim do lozka i obudzic sie rano w Jego objeciach... heh, i wcale nie chodzi tu o seks jak mysli wiekszosc rodzicow... mam nadzieje ze od pazdziernika dostane sie na studia i bede mieszkac na stancji - wtedy moj ukochany bedzie mogl nocowac u mnie :) juz sie nie moge doczekac!!!!

Gość tak to juz jest___
po prostu nie moglabym zniesc, ze ona u obcych ludzi spi a do tego u chlopaka, upadek moralnosci :( wiekszosc rodzicow tak ma i jestem pewna , ze kiedy sama bedziesz miala corke w takim wieku , tez tak bedziesz reagowac. moja corka w domu ma wszystko, wiec nie musi sie walesac :) wg mnie jest do tego wszystkiego za mloda :)

Gość dominikka
jarek. pierwszy który powiedzial prawde. dziewczyny happy bo spia u swoich "kofffanych" chlopakow. a w glowie nic. osiemnastolatka.

Gość dominikka
jarku nie czesto siedze na kafe ale z tego co widze to pomagasz wielu zejsc na ziemie i zdystansowac sie do siebie mimo ze bardzo tego nie chca

Gość 19 lat
Ja widze ze niektorzy nie rozumieja prawdziwej milosci... :P Jak mozna byc taka osoba jak Jarek? nie rozumiem... wiem ze nadal jestem na utrzymaniu rodzicow ale oni tez kiedys mieli 19 lat i ciekawe co wtedy robili :P na pewno nie byli swieci!

oo to ja sie chętnie wpisze;) rocznik 89 rządzi!!! tylko właściwie to po co ten topic??:-p

Gość 19 lat
Chcialam porozmawiac z rowiesniczkami :) o tym jakie problemy nam dokuczaja z racji naszego wieku, np ze wiekszosc z nas nie moze spac u swoich chlopakow :P

Gość 19 lat
jak Ci fajnie switezianeczko :* tylko pozazdroscic :) czyzby dzidzius w drodze? ostatnio jakos sie we mnie instynkt macierzynski odzywa... hehee

19 nie jesteś sama z tym problemem....nawet nie wiesz jak ja sie nie moge doczekać momentu dostania się na studia,wyprowadzki na stancję itp. naprawde rozumiem cie starsi nie chca cie puścić bo najzwyczajniej boją sie że po pewnym czasie zobaczą cie z brzuchem. Oni myślą że noc u chłopaka=dziki seks przez całą noc....to nie prawda. Ja też bardzo chciałam choć raz spędzić z moim chłopakiem noc i wcale nie chodziło mi o seks. Po prostu poczuć tą bliskość drugiej osoby,wtulić sie w jego ramiona itp. Dlatego doskonale cie rozumiem:)

Gość dominikka
jak w czym? ktos pewny swoich racji nagle slyszy cos zupelnie innego od ciebie np. i moze kiedys przyjdzie mu do glowy "a moze ten jarek84 mial racje?" wiesz roznie bywa. na tym topicu dziecinna naiwnosc mich rowiesnic. ze z chlopakiem w nocy to tylko przytulanie... ehh... jakby nie kumaly ze im chodzi o rozladowanie npiecia seksual.'

Gość 19 lat
Ewelaa moja kochana towarzyszko! Widze ze rozumiesz to co czuje... Juz niedlugo pazdziernik i studia :) tylko zebym sie dostala na nie ;) A Tobie Switezianeczo gratuluje z calego serduszka :* ile lat ma Twoj ukochany jesli mozna wiedziec? moj ma 22 i dodam ze juz 4 lata jestesmy raze ale nie zapowiada sie na jakies zareczyny a ja tak bardzo bym chciala.....

moj ma 24:) i jestesmy prawie 4 lata razem. a zamieszakalismy razem bo syt u mnie w rodzinie tego wymagala bo rodzice wyjechali nie chcieli zebym sama byla i tak zostalo:) na razie nie wracaja:P

właśnie już niedługo studia:) ale na razie cieszmy się wakacjami, wszak tylko raz w życiu są takie długie wakacje;] a i trzymam kciuki za was:)pozdrowionka