Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 lat

rocznik 1989!

Polecane posty

my tabletki kupujemy po połowie, aczkolwiek ja sie o pieniadze nie prosze, bo byłoby mi niezrecznie, chłopak sam zaproponowal takie rozwiazanie, powiedział, ze to nasza wspólna sprawa, chodzi tez ze mną do ginekologa i cierpliwie czeka w poczekalni ;)

🖐️ wszystkim:) wczoraj niespodziewanie zasnelam:P:D u nas jest tak ze tabsy kupuje ten kto ma kase,ale przewaznie dajemy po polowie albo kupuje moj misiek:)

nio moj chlopak tezmi zaproponowal kupienie tabsow na spolke..i tez sie o mnie troszczy jak ide do ginekologa lub mam jakis problem:D

Gość 19 lat
WItajcie Kochane! Mnie zawsze moj chlopak kupuje tabletki, daje mi na nie kase ;) Nie mieszkamy razem, ale mam nadzieje ze bedziemy juz od pazdziernika! Biore tabletki od 1 roku i 3 miesiecy :) Witam wszystkich ktorzy do nas dolaczyli :)

Gość japiii
dziewczyny z zabazpieczacie sie jeszcze jakos czy tylko tabletki??? jak czesto sie kochacie??

Gość 19 lat
Tylko i wylacznie tabletki! A tak z innej beczki: musze napisac zyciorys na studia i nie wiem jak mam to zrobic... umieszcze tam LO i gim i co dalej?

Gość 19 lat
No dziewczyny odzezwijcie sie :) wczoraj tak dobrze nam sie rozmawialo :0

ja bylam u siostry zajmowalam sie mala i jestem wykonczona:O dala mi dzisiaj troche popalic :D a co do twojego zyciorysu to ja nie wiem co i jak. i zabezpieczalam sie tylko tabsami nic wiecej

Gość 19 lat
Tabsy sa najlepsze :) stosowalyscie kiedys globułki? ja oobiscie nie, ale slyszalam ze cos tam sie pieni pozniej hehehe

nasze początki jesli chodzi o zabezopieczanie to były prezerwatywy, ale niemiło je wspominam, zanim sie je załozy (nawet jesli trwa to chwilę) to "emocje" zdążą się zmniejszyć :P tylko tabletki, żadne globulki, stosunek przerywany czy niewiadomo co jeszcze. Finał we mnie, w dni płodne tez. Jakoś mam zaufanie do tabletek, w koncu to prawie 100% ;).

Gość 19 lat
Tabletki sa bardzo dobre :) jednak zawsze oczekuje okresu z niecierpliwoscie ;) zawsze biore tabletki punktualnie o 6:13, unikam biegunek :) jednak mimo wszystko taki stres mam jak okres mi sie spoznia ten 1 dzien ;) mam dopiero tych 19 latek ale marzy mi sie slub jak z bajki... sliczna suknia, duze wesele i impreza do bialego rana- moje marzenie. jednak zeby taki slub wydac trzeba miec sporo kasy, mimo ze moj chlopak pracuje to nie odklada na nasza przyszlosc.. na poczatku mu sie dziwilam ze nie odklada na jakis slub czy mieszkanko, jednka teraz dociera do mnie ze to jest przeciez JEGO wyplata i dlaczego niby mialby zbierac sam na NASZ slub??

ja sie tak nie babram z tabsami:P biore przewaznie punktualnie ale zdaza sie zapomniec:P a slub chce miec skromny tylko najbizsza rodzina suknie juz wypatrzylam ale moze mi sie cos odwidziec..:P moj facet zbiera na autko dla nas ale na razie kupi inne tez dobre a jak wyjedziemy to wtedy pomyslimy o lepszym autku. no i oczywiscie na slub zarobimy razem:)

Gość 19 lat
a jaka sukinke chcesz? podaj linka albo zdjecie :)

Ja tez sie tak nie przejmuje tabletkami :P zazywam różnie, raz godzine wczesniej, raz później, mimo, że mam nastawiony zawsze alarm :P Ślub... wolałabym cos bardziej kameralnego, najchetniej w wymarzonej sukni, w malutkim, drewnianym kościółku w górach albo nad morzem, sami... ale trzeba zrobic jakieś wesele, na samą myśl o tym zaczynam się stresować :O nie lubie być w centrum zainteresowania, a przynajmniej nie aż tak bardzo :D

czesto jeździmy na motorze i gdyby nie to, ze marzy mi sie suknia z trenem to przyjechalibysmy na nim do kościoła :D :P suknia piekna, bardzo mi sie podoba :)

Gość 19 lat
A ja chce huczna impreze i suknie jak ksieniczka- duzo tilulu podpiec, falbanek :) Ja mam stracha jak spoznie sie przynajmniej 30 min z zarzyciem tabletek...

Gość liuyuydtfy
widze dziewczyny,ze nawet jednego dnia nie pomieszkalyscie ze swoim ukochanym a juz wam sie sluby marza, a moze tak zejdziecie na ziemie? ja mam 19 lat a od 1.5 roku mieszkam z moim chlopakiem, nie mialam wiekszych problemow z naklonieniem rodzicow moj facet z nimi pogadal i udalo sie wszystko, oni zawsze bardzo go lubieli i mu ufali jest ode mnie straszy o 6 lat i ma poukladane w glowie. ale mysliscie ze to wszystko bedzie tak pieknie...to sie mylicie bo przejmiecie role swoich matek, czyli pranie, gotowanie,sprzatanie w nocy lozko, moj facet pracuje a ja nie bo dopiero w tym froku napsialam mature, jak zreszta wy wszystkie tutaj, wiadomo, dzielimy obowiazki...ale baba to jest baba i to ona prowadzi dom !! nie wiecie o czym mowicie serio..

Gość liuyuydtfy
poza tym laski przed nami zabawy z naszymi panami, piekne wyjazdy wycieczki, super cieple wakacje, a nie sluby bez przesady ile wy macioe lat zeby juz o tym tak gadac i sie wkrecac... zobaczycie zamieszkanie ze swoimi chlopakami odechce sie wam slubu tylko zycia pelna para to jest piekne gwarantuje wam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a problemy tez beda jak w malzenstwie jak wam o to chodzi ;d

ze ślubem zawsze można poczekać mamy na to dużooo czasu jeszczze kurcze jakos sie tak wkręciłam i przyznam sie nie przeczytałam całego topiku a tez jestem z tego rocznika zeby nie było :D:D jak dla mnie jest to spoko wiek ja mature pisze za rok gdyż jestem w technikum .... a jeśli chodzi o chłopaka i mame nie mam żadnych problemów chociaź na początku troszke było.. ale mama to tylko mama i wiqadomo chcą dla nas jak najlepiej wiec trzeba im to wybaczyć :) pozdrawiam wszystkie mamy nastolatek no o rocznik 89 :D