Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 lat

rocznik 1989!

Polecane posty

Gość 19 lat
Moj jakos nie chce sie oswadczyc a ja juz czuje instynkt ;) taki jakis malutki ale juz sie go wyczuwa ;) ale narazie tak jak powiedziala Ewelkaa trzeba cieszyc sie wakacjami i lykac pigulki anty ;)

ja wlasnie odstawilam:P ale bedziemy sie zabezpieczac chce zrobic tylko przerwe:)i za mies albo 2 wroce do nich:) a instynkt maly tez mam ale wiem ze niedalibysmy rady z maluszkiem wiec czekamy choc moj by sie cieszyl:)

Gość 19 lat
ja narzie nie mam zamiaru odstawiac, choc przyznam ze jesli by juz pojawils ie maluszek to nie byloby to jakies nieszczescie dla nas :) bardzo sie kochamy i chcemy byc razem, mimo ze jeszcze mi sie nie oswiadczyl ;) a w jaki sposob oswiadczyl Ci sie Twoj ukochany??

tak taak ale ja to mam teraz problem bo chciałabym wyjechać z nim( i ze znajomymi żeby nie było) na tydzień pod namioty...tylko co ja powiem starym:-p

Gość 19 lat
Ja tez chcialam wyjechac z moim ukochany pod domki jednak moi rodzice si enie zgodzili no i co ja mam zrobic :( nic nie poradze, jestem na ich utzymaniu i nic nie zrobie... wiecie co moje drogie... denerwuje mnie jak slysze o takich 15latkach ktore mieszkaja ze swoimi chlopakami, wyjezdzaja z nimi na wakacje, nocuja na weekendy...

Gość 19 lat
Chyba tylko my we trzy jestesmy z tego rocznika na kafe :) dziewczyny dolaczcie do nas! Porozmawiajmy o porblemach zwiazanych z naszym wiekiem ;)

oj to bylo strasznie dziwne:D tak sobie rozmawialismy czesto o tym tak przyszlosciowo:P no i pewnego dnia stoje w kuchni w lachmanach robie mu obiad (wczesniej dzownil ze bedzie pozniej z pracy) no i wchodzi ja taka zaskoczona a on normalnie wyciaga w drzwiach pierscionek i pyta czy wyjde za niego:) no a ja durna sie przytulilam i zapomnialam odpowiedziec:P dopiero potem tak dziwnie patrzyl na mnie to sie zorientowalam i odpowiedzialam:D

heh normalnie jakbym czytała o sobie:-p i co mi z tego że mam te zasrane 18 no w sumie to już 19 lat,skoro cały czas starzy traktują mnie jak dziecko 12 letnie no sory!!! nie jedna 15-latka ma o niebo lepiej ode mnie. A już najbardziej wkurza mnie ten brak zaufania z ich strony i to ich gadanie że oni wszystko wiedzą najlepiej :o ehh pocieszam się tą myślą że już niedługo wypierdzielam z tąd....

Gość 19 lat
Ale to romantyczne, masz cudownego chlopaka, przepraszam-narzeczonego ;) gratuluje Wam! Kiedy planujecie slub??

Gość 19 lat
Ewelaa a ile lat ma Twoj chlopak, wie ze wyciagam od Was drogie kobietki intymne szczegoly ale chcialabym wiedziec :) moj jak juz mowilam ma 22 :)

hej wszystkim:)ja tez jestem z tego rocznika:D w tym roku najlepsze dzieci sie urodzily:DDDheee a co do nocowania u chlopaka to wam powiem ze trzeba sobie radzic..przyznam ze nie lubie klamac ale czasem trzeba i dzieki tej kombinacji nieraz spalam u mojego chlopaka i to z nim bo jego mama nie ma nic przeciwko:Dciesze sie kazda chwila z nim spedzona..

Gość 19 lat
ja jeszcze nigdy nie nocowalam u mojego boja :) jakos oklamac nie umiem rodzicow, balabym sie ze jeszcze rodzice sie dowiedza czy nawet przyjda do niego w nocy hehehe, to dopiero bylby ubaw :) I dobrze moja droga ze jestes 'rozmiekczona' ;) przynajmniej rozmowa bedzie nam sie kleila a na bledy nie ma co patrzec :P

hehe gdyby nie niewinne klamstewka to pewnie malo czasu bysmy razem spedzali..rodzice staroswieccy sa a ja sie z moim skarbem widze tylko w weekendy bo on ma studia ale juz za kilka mieisecy i ja pojde:)wtedy nie bede musiala nikogo oklamywac..:)

Gość 19 lat
A Wy Ewelkooplanujecie jakis slub czu mze zareczyny najpierw ;) bo moj chlopak ciagle powtarza ze jest za mlody na zaobraczkowanie... szkoda bo ja bym chciala!! Beatko jak sobie radzisz ze swoim chlopakiem? :)

Gość 19 lat
widze Beatka mysli tak samo jak i my :) My tez chcemy isc na studia i moc mieszkac a przynajmniej sypiac z naszymi sloneczkami :)

no wlasnie moje kochanie tez studiuje ale juz niedlugo do niego dojade;) a tymczasem trzymajcie sie kobitki i głowy do góry. Żadni starzy nam nie przeszkodzą oni wiedza swoje my wiemy swoje i niech tak pozostanie;) buźka dla was:*

hehe ale powiem wam ze to z czasem moze stac sie meczace tym bardziej ze rodzenstwo cos weszy :Phee ale dla mojego skarba wszystko..a powiem szczerze ze moja mama nie jest glupia i sie domysla ze cos kombinuje bo zawsze znajde wymowke na wszystko ale jakos daje rade..wole to niz siedziec w domu i zastanawiac sie co dalej..

nie niee na zaręczyny jeszcze za wczesnie...chociaż nie raz o tym rozmawialiśmy:) najpierw studia;)

Gość 19 lat
U mnie jest podobnie Beatko- moja mama jest bardziej za mna i podejrzewam ze pozwolilaby na spanieu chlopaka, natomiast moj ojciec to absolutnie nie... szkoda..

Gość 19 lat
Powiem Wam jeszcze w tajemnicy moje drogie ze moj chlopak jakos rzadko sie ze mna kocha

Gość 19 lat
Tak ogolnie beatko chcialam wciagnac Cie do dyskusji ;)

Gość 19 lat
Widze ze tylko ja mam taki problem z partnerem ;) albo moze jestesmy niesmiale ;)

ja tez ostatnio malo sie kocham z chlopakiem..mielismy maly problem..tzn okres mi sie spoznial i myslalam ze juz bede miec dzidziusia..wystraszylismy sie okropnie..tzn nie zebym miala cos przeciwko bo bardzo chce miec z nim dzieco ale jeszcze nie teraz..teraz nie potrafilabym o nie zadbac..nie mam studiow ani pracy..wszystko przede mna..z reszta i moj kochany nie pracuje bo studiuje..takze byla by lipa i od tamtego czasu uwazamy i musimu sobie jakos inaczej radzic:Dhehehe ale jest spoko nie narzekam..bardzo go kocham i najwazniejsze ze jestesmy razem:D