Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 lat

rocznik 1989!

Polecane posty

a co do naczyn to mamy kolejki jeden dazien on drugi ja ale ja sprzatam caly dom... jestem juztak przyzwyczajona ale jak cos to mi pomoga jak poprosze... i wierzcie mi ze znudzi wam sie gotowanie dla chlopakow jak bedziecie wracac padniete ze szkoly lub pracy:P

ja tam zawsze cos lubie robic bo lubie eksperymentowac..a jesli chodzi o mieszkanie to przewaznie nie jestesmy sami..bo nie mieszkamy razem ale jak przyjezdzam do niego na mieszkanie to jest jeszcze jego kumpel z dziewczyna..:P

i wiesz jak ja bym szla na studia to tez nie bylo by mnie stac zeby sobie z chlopakiem wynajmowac cale mieszkanie tylko ze znajomymi..wazne zeby miec ten kacik dla siebie w ktorym bedzie mozna sie zrelaksowac:)

Gość japiii
własnie i o to sie martwie, bo moga byc fajni ludze a moga sie trafic alkocholicy itp. ale mam nadzieje ze nie. on chce mieszkac ze swoim kumplem z grupy i sie troche kłócimy bo ten chłopak nie ma dziewczyny (tzn ma ale to frajer) i dlatego nie chce z nim mieszkac. widze ze Tom to szanuje ale troche mu to nie pasuje i ustalilismy ze szukamy pary tak chyba bedzie najlepiej

my na szcescie nie mamy na razie takiego problemu, no ale jak mama wrocfi to pojdziemy na swoje chyba ze bedzie chciala z nami mieszkac:P a zreszta i tak chyba wyjedziemy wiec na razie o tym nie mysle

Gość japiii
nie idzcie spac jeszcze:(

Gość japiii
jestesmy 3 lata ze soba i jeszcze nie spalismy (sex) ze soba. bo tak koło siebie to sie zdarzało. w weekedny jestesmy zazwyczaj u mnie w domu i zostaje do 3-5 róznie. planujemy sie od pazdziernika zabespieczyc jekos sensownie myslimy o tabletkach. jak to jest u Was, czesto sie kochacie???

ja na razie niezby czesto ze wzgleow zdrowotnych:O:O cholera:O no i prez tabsy piprzone:O no ale odstawiam mykam do lekarza sie znowu leczyc:O i mysle ze bedzie ok:)

hmm ja tez bym nie wytrzymala..a jesli chodzi o sex to jest tak ze sie nie zabezpieczalismy..z gumka malo bylo bo nie lubie..a tak to stosunek przerywany..ale czas chyba o tabsach pomyslec..

Gość japiii
kochamy sie ale nie tak... peeting;) bezpieczne i nie myslimy o anty. planujemy i rozmawiamy, chcemy zeby to była przemyslana i odpowiedzialna decyzja. znamy swoje ciała i myslimy ze to juz najwyzszy czas;)

ja od poczatku bralam tasby.. juz dlugo biore i dlatego chce odstawic na jakis czas... bedziemy sie zbaezpieczac no ale jesli sie cos darzy to nie bedzie tragedia:P

Gość japiii
sama gumka to troche nie pewne, dlatego chce isc do lekarza zeby nie było dzidziusia. chociaz moja mama sie juz nie moze doczekac. a jak jej mówie ze nie spimy z Tomem ze soba to mówi ze najwyzszy czas. a tato mówi zeby mnie nie namawiała do grzechu;) urodziła mnie jak miała 23lata i jestem jej 1 dzieckiem. cały czas mi opowiadaja ze dziecko to najwieksze szczescie i ze wcale mnie nie planowali:)

moja mama powiedziala "bron cie boze" jak sie zapytalam jakby zareagowala:D:D ale wem ze by sie potem cieszyla jest spoko odkad wyjechala:)

e to twoja mama tolerancyjna jest..sadze ze kazda sie domysla jak to jest na randce..ze sie nie konczy na buziaku w usta jak male dzieci bo same wiedza jak to jest miec te lata..

Gość japiii
zazdroszcze Wam... juz sie nie moge doczekac pazdziernika aaa i wyników z matury:D

ja tez ukrywalam do czasukiedy mama zanlazla tab rok temu:P no i pogadalysmy sobie troche i teraz to juz jest na porzadku dziennym dla nas:) chciala zebym z nim mieszkala musi byc na takie cos przygotowana, poza tym traktuje mnie jak dorosla odpowiedzialna osobe:)

Gość japiii
jakie polecacie tabletki??

ja osobscie zaczynam od pazdziernika z tabsami ale napewno to bedzie mercilon..slyszalam ze dobry..moja kumpela bierze i jest spoko..

Gość japiii
ja duzo czytałam o tym sposobie anty i najbardziej chwala novynette. oczywiscie nie mam doswiadczenia, wyczytana wiedza;) A kto płaci za tabletki chłopak czy Wy??

nio ja pewnie albo kupie sama albo z chlopakiem na spolke..tylko nie lubie nikogo o kase prosic:Pwole sama ale zobacze jak z moimi funduszmi bedzie..a wiesz tamte moze lepiej chronia albo co al te mercilon nie sa takie mocne..nie chce brac jakis tabsow a potem miec problemy z zajsciem w ciaze..lepiej juz takie kore nie maja az takiego dzialania na organizm i dobrze chrona przed ciaza:)

ja biore novyntte od stycznia i jestem zadowolona ;) chcoiaż prawdę mówiąc myslałam, ze jak bedę mieć tabletki anty to w końcu mnie tak brzuch nie bedzie bolał, a tu klapa, dalej boli jak mam okres, tyle, że troche mniej :). mam chłopaka od prawie dwóch lat, ale nie nocujemy u siebie :( moi rodzice w zyciu by się na to nie zgodzili, nie wiem, czy wogóle wiedza, ze se sobą współżyjemy, hmmm, mama mojego chłopaka wie, a moja pewnie tez, bo jakoś nieszczególnie ukrywam tabletki, aczkolwiek nigdy o tyxh sprawach ze mną nie rozmawiała... teraz, jeśli dobrze pójdzie, to pojade studiowac i wynajme mieszkanko, jak się uda :). moze wtedy czasem bedzie do mnie przyjezdżał nocować :D a co do tego, ze 19-letni faceci sa niedojrzali to nie zgadzam sie z tym stwierdzeniem, mój chłopak jest równoczesnie moim równieśnikiem i musze przyznac, ze jest bardzo odpowiedzialny i kucze... ideał, jak dla mnie ;).