Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 lat

rocznik 1989!

Polecane posty

Gość 19 lat
A uzywasz tabletek czy gumka? ;) ja na tabsach jade i pozwalamy sobie do konca :) a jak jest z Wami :)

Gość 19 lat
nasze kobietki sie wykruszyly.. a szkoda..

Gość 19 lat
ja po 3 piwkach to juz krzywo chodze i malo kontaktuje :) a gdzie Twoj luby?

ja bylam po 2 na miescie rowerem po fasjnki:D cholera nieodpowiedzxialna jestem ale musialam no:P moj sobie gra:) obok w pokoju:)

Gość 19 lat
hehe a Ty tak sobie popijasz :)

wiesz wtedy to akurat nie bralam nic..hhee nio ale uwazalismy i moj chlopak nigdy nie skonczyl we mnie bez zabezpieczenia....nio ale ten strach nas sparalizowal na dobre

hehe ja jak jednego browarka wypije to juz mam humorek..ogolnie malo pije..ale z alkoholu to najbardziej browarek lubie mniam:DD:DDD

Gość 19 lat
tez mielismy jedna taka sytuacje, po tej akcji przestalismy sie kochac tak byle jak ;) zaczelismy doceniac to co mamy :) Pij moja droga, pij :)

ja winko ale 4 piwka sa to nie moga sie zmarnowac:P 3 pije ale ogolnie tez pije bardzo rzadko czasem troche wiecej sobie wypije:P

Gość 19 lat
ja mercilon ale to moj ukochany nie ma ochoty na seks, moze one na niego dzialaja hehe

ja ostatnio bylam u ginekologa i przepisal mi mercilon..moaj siostra dlugo go juz bierze oczywiscie z przerwami i swietnie wyglada..dlatego mi tez przepisal..mialam wykupic ale jakos tak nie wykupilam..w sumie to mozliwe ze wyjade na troche wiec nie wiedzialam czy zaczynac z tabletkami..ale od wrzesnia pojde i sobie wykupie i najlepiej to na pol roku zeby nie chodzic tyle razy..a jak zaczelyscie brac to od kiedy moglyscie sie kocha z chlopakiem bez zabezpieczenia i do konca??

19 lat-->od kiedy sie kochalas bez zabezpieczenia i do konca??z finalem w tobie??mozna bez obaw sie kochac??

ja to od razu sie zaczelam kochac:P i jak na razie nie mam dzxidziusua choc pare razy niezle namieszalam::P nap zapominalam 2 pod rzad:D

Gość 19 lat
mozna bez obaw jak najbardziej, zaczelam sie tak kochac po miesiacu brania tabletek :) jest cudownie, tylko trzebamiec w zapasie jakies chusteczki ;0

a jak bralas pierwsze opakowanie to zabezpieczalas sie dodatkowo prezerwatywa czy bez??ja ogolnie nie lubie z gumka..

a po co husteczki??wycieka potem z ciebie??wiesz ja jeszcze nie mialam tak dlatego pytam..hehe

Gość madlen88
Jak pojdziecie na studia to nie radze sie spieszyc z zamieszkaniem razem z chlopakiem... od tego bardzo czesto zaczyna sie psuc.. bo przebywajac z ta druga osoba 24/h poznajesz wszystkie wady z bliska i ogolnie jest zupalnie inaczej... Po prostu w tym wieku lepiej "nie bawic sie w malzenstwo"