Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 lat

rocznik 1989!

Polecane posty

o totroche starszy niz moj ale to nie robi roznicy juz mam cale 19 i to z hakiem5miesiecznym hahahahah jej tak chcialabym zebysmy mogli tzn mieli mozliwosc zamieszkac razem

Gość zgrany duecik
hellol... mozna 🖐️

wow tylko pozazdroscic daleko od rodzicow? wiesz u nas jet troche problem bo jest kierowca i chyba nie chcialabym narazie tyle czasu spedzacw pustymmieszkaniu z jednesj str narazie opiekuje sie dzaidkami i mieszkam z nimi kurcze trzeba sie podniesc z tego lozka

no daleko bo rodzice za granica, juz pisalam o tym:) poprosili zeby byl ze mna no i jak wroca to bedzie dalej tu mieszkal albo cos swojego znajdziemy:)

aa haaa taie buty ale i tak super :):) ważne ze razem ja smigam sie ubrac bo jeszce w pizamce latam jakies sniadanko Moze powakacjach sie cos pomysli ... bo narazie cale wakacje moge jezdzic z nim :D:D

aa haaa taie buty ale i tak super :):) ważne ze razem ja smigam sie ubrac bo jeszce w pizamce latam jakies sniadanko Moze powakacjach sie cos pomysli ... bo narazie cale wakacje moge jezdzic z nim :D:D

duzo duzo szczescia zycze my jeszcze nie zareczeni :(:( ale i tak jest słodko :D:D milego gotowania obiadku 🖐️

🖐️ Moim sposobem na kurwice był Postal, ale niestety coś się chrzani w komputrze i koło się zamyka :D

Aaa... Faceci... Mój mnie jeszcze nie wkurza, ale znam ten ból. Jak narozrabiał?

a bo chcialam zeby jechal ze mna jutro bojade sie zajac siostrzenica malutka i bede sama chcialam zeby mi pomogl ale oczywiscie urlopu nie potrafi zlatwic!!:O