Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 lat

rocznik 1989!

Polecane posty

liuyuydtfy- doskonale wiem o czym mowisz bo tez mieszkam ze swoim. ale bez rodzicow mieszkamy sami. ja juz sie wyszalalam i stwierdzilismy ze za ok 2-3 lata chcemy slub i tak bedzie, poza tym po slubie tez mozna szalec. i jakos nie odechcialo mi sie slubu

ooo🖐️:) no sory ale jesli jej obowiazkeim jest "lozko" no to fajnie ma:O:O ja nie mam tego typu obowiazkow a jesli mi by facet powiedzil ze to moj obowiazek to by tak dostal w pysk ze juz by sie nie podniosl:D

Gość taktorej obowiazkiem jest loz
wez sie SWITEZIANECZKO nie osmieszaj, jesli mieszkasz ze swoim facetm jak ja to nie powiesz mi,ze nie chce mu sie kochac wieczorem a ja mu sie nie chce to chyba jestes taka ohydna i go nie podniecasz, zalosne,ze dziewczyny w moim wieku sa jeszcze takie dziecinne... 'a w nocy lozko'- przez to chcialam wyrazic,ze wieczorem jest seks, na ktory ja nie zawsze po calym dniu mam ochote a moijemu wariuje na moj widok..a ze twojemu nie to masz pecha,ze w tak mlodym wieku nie podniecasz swojego ;misiaczka' pozdro

a i tu sie myslisz :D bo podniecam go bardzo i moglby non stop ale ja nie zawsze mam na to ochote...a poza tym na razie nie moge ze wzgledow zdrowotnych i on doataje juz szalu ale oczywiscie w pozytywnym sensie:P

robicie z siebie stare malenkie zalosne

no na pewno SWITEZIANECZKO twoj nick mowi sam za siebie;)

a dlaczego robimy z siebie stare malenkie?? wytlumacz nam to. a moj nick siw wywodzi z tego ze nie mialam co wymyslec a obok stala woda switezianka wiec z tego sobie zaczerpnelam:P

aaa witam ponownie i tylko witam bo mam cały czas mało czasu ;) ale przeczytałam wszytko i jestem daleko w tyle ze swoim ;) pól roku:) wkładam topik do ulubionych, jak będę de miał czas to wpadnę na dłużej :)

hehe dziewczyny ale po co od razu te kłótnie?:-p switezianka po prostu spytała o co ci chodziło z tym łóżkiem. Dla mnie to też jest nie do końca jasne....ale że co seks traktujesz jako obowiązek tak??

Gość 19 lat
jak tam dziewczyny dzien mija? moj ukochany w pracy, dopiero jutro sie z nim zobacze :)

ja znowu bylam u siostr zajac sie troche mala a teraz chyba sobie troche posprzatam bo cos mi sie nudzi:P moj bedzie dopiero wieczorkiem bo cos tam u mamy w domu musi pomoc:)

a czego ty wymagasz ode mnie, zebym byla kulturalna? haha, po co skoro sie nie znamy nie wymagam od was szacunku wiec i nie wymagajcie ode mnie przeczytalam pare postow tutaj i po prostu mnie to rozsmieszylo jak wy podchodzicie do tego wszystkiego, macie 19 lat, dopiero co napisalyscie mature ze swoim ;misiaczkiem; widzicie sie 3 razy w tygodniu a plany slubow macie..smieszne to jest po prostu. macie takie 'problemy' ze glowa boli. a z lozkiem to nie jest moj obowiazek, ale wiadomo nie zawsze mi sie chce, a to robie, tak samo nie zawsze sie chce cos mojemy chlopakowi a robi to bo ja chce - proste. kompromis!

switezianka no właśnie zauważyłam;) a tak na marginesie to na przyszłość staraj się wyrażać nieco jaśniej, bo nie można cię zrozumieć...jeżeli twierdzisz że dzień a właściwie noc bez seksu to dzień stracony no to gratuluje. Powiem ci coś, może jestem młoda ale do pewnych rzeczy zdążyłam już dojrzeć. Bo można robić z partnerem wiele rzeczy innych niż seks które także bardzo zbliżają do siebie partnerów.

no to spoko jak ci sie nie chce a to robisz:O ja akurat jak nie mam ochoty lub nie moge to otrzymuje zrozumienie ze strony mojego... no wybacz ale nie zawsze musze ulegac jego zachciankom, jesli nie dostanie seksy raz lub 2 w tyg to nic mu sie nie stanie:O a co do slubu to jakbys nie zauwazyla to ja z moim jestem zareczona i planujemy dopiero za kilka lat aha i mieszkam z nim a nie widuje sie 3 razy w tyg.. to ze twoj nie wiaze z toba przyszlosci to nie moj problem, wybacz... a co do kultury to chyba kazdemu nalezy sie szacunek a widac ciebie ani szacunku ani kultury nikt nie nauczyl:O

a poza tym nie wszystkie bo ja ani razu nie wspomniałam o ślubie z moim chłopakiem. Uważamy że jesteśmy jeszcze za młodzi, a do takiej decyzji trzeba dojrzeć. Oboje najpierw stawiamy na studia,wykształcenie a później dom,rodzina. Chciałam także zauważyć że dziewczyny piszą tu głównie o tym jak miałby wyglądać ich ślub, jak one go sobie wyobrażają a to jest zupełnie co innego. Mi też to wiele razy się zdarza, czy cos w tym złego?? Marzenia są dla ludzi...:)

i zgadzam się ze switezianką....jeżeli dajesz mu za przeproszeniem dupy dlatego że on TAK CHCE, tu i teraz, no to gratuluje doboru partnera:o

Gość 19 lat
Chyba kazda dziewczyna w naszym wieku mysli o swoim slubie, o tym ajka bedzie miala sukienke, kogo zaprosi ;) to normalne! nie ma w tym niczego zlewgo, a jesli tego nie rozumiesz to ja Ci wspolczuje! Idz lepiej kochac sie ze sowim 'misiem' bo on tak chce hehehe :P

to marzcie sobie dalej. switezianeczko, nie rozumiemy sie, jesli nie znasz slowa kompromis, to tylko ci wspolczuc, nie chodzi o to,ze on chce i ja MUSZE sie z nim kochac, wiadomo- nie chce mi sie kompletnie, nie robimy tego- proste, ale wiadomo,ze nie zawsze oboje chcemy jednej rzeczy- wiec ja musze sie poswiecic oraz on. zacznij myslec dziewczyno bo zginiesz, a co do tego,ze moj facet nie wiaze ze mna przyszlosci to gowno wiesz, pozdrawiam cie SWITEZIANKO ;]

Gość 19 lat
kofanamisia--> gratuluje serdecznie! oby malenstwo bylo zdrowe to najwazniejesz :) widze tez ze po slubie juz prawie rok, jak wam sie uklada? :)

łooł to może zmieńmy temat bo się nie przyjemnie zaczyna robić, a chyba nie o to chodzi na tym topicu;)