Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccossaakkk

Dlaczego kobiety nie dają szansy brzydkim facetom

Polecane posty

ale ja mowie o słowach oceniajacych moj tok myslenia... nie moge znieśćtakiego braku akceptacji :P:P

Gość wkurzona dupa
BO SIĘ SPÓŹNIAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no i niby
komiczne to nie kwestia podobania się zresztą ,czy to istotne?

"a jesli facetowi zacsely wlosy wypadac???" koło 50 tki już mogą lecieć :-)

Gość wnuczka smirnoffa
odnosnie tematu ja na przyklad mam dosc specyficzny gust kiedy poznalam mojego faceta wydawal mi sie bardzo przystojny ale jakos nie zastanawialam sie jak wypada na rynku okazalo sie w trakcie trwania naszego zwiazku, ze wywoluje zbiorowy orgazm u kobiet, ktore wielokrotnie wlaza mu w sam srodek dupy. tak to juz jest z atrakcyjnoscia :)

Gość wnuczka smirnoffa
napisz ze go akceptujesz. przeciez chlopak sie rozpada emocjonalnie. chcesz widziec upadek komiczne, chcesz?

Gość no i niby
jak ma ładną czaszkę to może zgolić na łyso nie powinnam zabierać głosu bo mam chyba spaczone podejście do sprawy

Gość no i niby
bo co to jest brzydota? dla mnie twarz faceta może być poorana zmarszczkami ale choćby najpiękniejsza osadzona na wątłym,zgarbionym ciłaku nie pociąga wąskie ramiona,wężasze od tyłka iksowate nogi zapuszczony brzuch---to buduje ogólne ,negatywne,wrażenie

Jestem nikim :(:(:( Dobrze sie czujesz tak plując na mnie??? Sprawia Ci radość to, że leje teraz łzy na jakiś wyciąg z niemieckiego KRS i na jego tłumaczenie przysięgłe??? Kop, kop dalej leżącego :P

Gość no i niby
komiczne a Tobie co sie dzisiaj stało? Pachnie mi tu cremikiem.

Ja nie wiem, tak na marginesie, czy wywołuje zbiorowy orgazm, ale jak byłem z kobietą na jej imprezie firmowej, to było dość śmiesznie :P:P

no i niby - czemu mie nie lubisz? co ja robie nie tak? dlaczego tak chcesz mnie zgnoić? :P

Gość no i niby
chłopcze drogi ,nie będę się powtarzać wiesz na jaki topick zaglądnąc hehehe

Gość wnuczka smirnoffa
Oj, to jak miał taką pojemną d**ę, to nie świadczy o nim zbyt dobrze. no wiesz to trzeba miec juz pojemna, co zrobisz? faceci tez sa niezli. powtarzajaca sie historia - kolega czy wspolpracownik mojego faceta pyta go czy nadal jestesmy razem :) albo czy na pewno jestesmy razem :) market is market

Gość wnuczka smirnoffa
ani troche, dlaczego pytasz?

Gość no i niby
nie pytana,ale się wypowiem Nie podoba mi się,jak facio robi z siebie przedwczesnego zdrowotnego emeryta.

Gość no i niby
co lepsze zdrowie czy merc w garazu?

"co lepsze zdrowie czy merc w garazu?" Lambo dziewczynko - Lambo... i o jakim zdrowiu piszesz? Facet bedzie żył znacznie dluzej niz wiekszosc naszych polskich beczek po piwie

Gość wnuczka smirnoffa
komiczne. wkurzasz mnie celowo... ciesz sie ze placzesz na formularze. dobrze ci tak :p nie odpowiadam na takie tematy na forum bo zawsze mi sie wydaje ze wejdzie osoba o ktorej on jest i zrobi jej sie przykro

Gość no i niby
zetka jest fajna duglasik też,ale wolę go w wersji sprzed....hohoho lat....pociągający...a i przez demi był nieżle molestowany...hehehe udzieliła mi sie głupawka ale czy zawsze muszę być na topie?

Gość no i niby
Czy zdarzyło sie Wam zakochać w aktorze i to ze zdjęcia? Mi się to przytrafiło ,miałam chyba z 11 lat.... Zalkochałam się w ojcu Duglasa,Kirku. hihihihihih

Gość wnuczka smirnoffa
mi sie to nie zdarzylo, ale moze komiczne cos takiego przezyl podnies zalzawione oczy i pisz

nie wkurzaj sie na mnie, myśle ze mnie lubisz... poza tym to niemcy stawiaja w swoich sądach rejestrowych czerwone pieczęcie - cał rozmokły... jak przyjde w jakichs czerownych znaczkach, to mnie kobieta z domu wywali...

ja zakochuje sie standardowo w aktorkach... chyba juz ze 20 zdjęciowych zauroczen przeżyłem

Gość no i niby
żeby było poprawnie: Kirk Douglas ---uciekło mi ooooooooooo

Gość no i niby
co kobieta skomlikuje facet rozplącze