Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccossaakkk

Dlaczego kobiety nie dają szansy brzydkim facetom

Polecane posty

Komi, i jak, przekonałeś kobiety z tego topiku, zeby jednak daly Ci szansę? ze warto! (prawie nic nie czyatłam, nawiazuję do tematu :-P )

Wniosek mamy taki że każdy czlowiek ma swoj gust:P to by bylo z grubsza. jedni wolą szczuplych, inny grubszych, dla jednych doda jest piękną kobietą, a inni uważają ją za tandetną lampucere:P KOljeny wniosek. nie ma ideałów. Są tu ludzie ktorzy naomi campbelll uwazają za najpiekniejsza, najzgrabniejsza na swiecie, podczas gdy dla innych jest w skorcie mowiac beznadziejna:)

Polcia - chyba ich nie przkonałem... ani moj wybitny intelekt, ani moja kultura, ani nawet poczucie humoru nie pomogły :(:( :P

komiczne, zauwazylem ze bardzo lubisz zdrobniałe formy imienia, szczegolnie w stosunku do kobiet :P

Ja tylko mowie ze dla niektorych naomi nie jest najzgrabniejszą kobitką na swiecie

Gość prezęt
aja strasznie nie lubie brzytkich i zabawnych facetuf. dla mię zabawny to taki kukułek, który podrzuca jajka gdzie POpadnie, no i dorzuca jeszcze czy grosze...tfujjj

Kuba, niezmiernie jestem Ci wdzięczna za ten interesujacy wykład ja wierzę w życiową szansę na kafe wierzę w ludzi wierzę w prawdę nie wierzę tylko w to, ze Komi nie przekonał kobiet, ze warto dac mu szansę :-P

Gość no i niby
komiczne relaksujesz się po pracy z lampką wina lub się czymś zaciągasz? A kogo chciałeś przekonać i do czego?

Gość wnuczka smirnoffa
polaola robota wykonana ? jak poziom motywacji?

Gość no i niby
polaola --w zasadzie powinnam Ci pogratulować

Gość wnuczka smirnoffa
niezmiernie jestem Ci wdzięczna za ten interesujacy wykład ja wierzę w życiową szansę na kafe wierzę w ludzi wierzę w prawdę widzialas wczoraj gadzinowskiego jak mowil o czestochowie?

Gość no i niby
w zasadzie, Polaola i Jakub pasujecie do siebie....

Wnuczka, wszystko jest na tamtym topiku opisane był happy end, były głębokie refleksje ... jeszcze raz bardzo przeogromnie Ci dziękuję za wczorajsze wsparcie i pomoc w osiąganiu mootywacji postaram się odwdzięczyć z całych sił, jeżeli tylko los pozwoli i przede wszystkim mam nadzieję, że za rok o tej porze zacznę te wszystkie wnioski dotyczące mojej egzystencji wprowadzać w życie ************** VIVA KAFE !!

\"relaksujesz się po pracy z lampką wina lub się czymś zaciągasz?\" alkohol - jest silnym katabolikiem i diuretykiem - pijam tylko w weekendy i tylko whisky nie zaciągam sie niczym \"A kogo chciałeś przekonać i do czego\" kobiety do siebie :P

"no i niby polaola --w zasadzie powinnam Ci pogratulować" z jakiej okazji?

"widzialas wczoraj gadzinowskiego jak mowil o czestochowie?" nie, a coś starciłam?

Gość no i niby
nie jestem chemikiem a tak mnie te zasady pociągają..... Jakub,jeśli to Twoja fotka to długo tu nie posiedzisz....na jednego fajnego faceta przypada tu nieograniczona liczba fajnych babeczek...hehehe

Gość mrau.
bo brzydcy są odpychający to chyba oczywiste^^ ale zeby im nie dawac szansy, hm no coz ja tam dalam;p

Gość wnuczka smirnoffa
Wnuczka, wszystko jest na tamtym topiku opisane był happy end, były głębokie refleksje ... ciesze sie. niestety jak czlowiek pracuje z kafe to juz sie tak nie przerzuca miedzy topikami.

Gość wnuczka smirnoffa
"widzialas wczoraj gadzinowskiego jak mowil o czestochowie?" nie, a coś starciłam? TAK!!!

''''Jakub,jeśli to Twoja fotka to długo tu nie posiedzisz....na jednego fajnego faceta przypada tu nieograniczona liczba fajnych babeczek...hehehe''' Ty tez?

"komiczne, zauwazylem ze bardzo lubisz zdrobniałe formy imienia, szczegolnie w stosunku do kobiet" a bo ja jestem taki bajerancik straszny - natura nie dała mi urody, wiec musze to czyms rekompensowac :D

komiczne, gadkę masz niezłą:) kobiety to kochają,zatem kolejny Plus dla Ciebie:P