Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feelen

Jestem pulchna i mam super faceta!

Polecane posty

Goniec warszawski- o gustach sie nie rozmawia. Znam mnostwo takich par od kilku lat razem. Wiec to nie jest chwilowa znajomosc. Zmien tezy.

Chwytaja za rogi? Hmmm....chyba kazda dziewczyna chce zatrzymac przy sobie faceta , ktory jest kulturalny, nie naduzywa alkoholu, nie oglada sie za innymi babami. To nie zalezy od figury tylko ....jak to nazwac? instynktowna eliminacja drani?;]

Gość rogas3owa33
ha ha ha.. Goniec Warszawski.. to co powiedziales to byl najwiekszy idiotyzm jaki kiedy kolwiek przeczytalam.. :D az humor mi sie poprawil.. haa!

Gość Nair
Im więcej tym lepiej, dobra maksyma :) grube laski górą!

Gość feelen
ciesze sie ze dyskusja sie tak fajnie rozwinela:)...pozdrawiam pulchne kobietki🌻

gruba laska jest fajna - latem daje dużo cienia a zimą nieźle grzeje bo poza tym to niewiele więcej :O

Gość feelen
ales ty prostak:D a chuda ile daje?tyle,ze pod palcami zamiast miękkiej skóry czujesz kości?

Gość chude mają
między nogami ziejącą otchłań:D:D

Gość a moje pytanie
dobra dobra, ja tu widze, ze dziewczyny sie nieźle gimnastykuja nad tym jak sobie podnieść samoocenę - ale to nic nie da bo same wiedzą że wolałyby mieć mniej ciałka (może nie bardzo mniej), ale zeby było sprężyste i jędrne, zeby tyłeczek był napiety i żeby piersi nie zwisały. Tak tak, tu nie chodzi o wagę tylko o ogólną kondycję i figure. Sama znam szczupłe dziewczyny, którym wal skóry wisi pod ramieniem, a na brzuchu zwijaja się kolejne wałki skóry.

Gość tak naprawdę to liczy
sie tylko osobowość i miła buzia,ładny uśmiech,zadbane dłonie,fajna fryzura....naprawdę nieważne ile laska waży,byleby miała zachowaną proporcjonalna budowę ciała i tyle.I żeby umiała kochać bez zwracania uwagi na grubość portwela

Gość feelen
jeżeli tak wolisz...cóż

Gość donhuano
a ja lubię pulchne babeczki,są takie zawsze wesołe

Gość ciekawe jak ty
wyglądasz,że siedzisz na babskim forum:D pewnie taki z ciebie AJRON MEN,jak z mysiej cipki worek na mąkę:D:D

ja ważę 68 kilo, mam 168 wzrostu, jestem krągła w bioderkach i mam dość grube uda, ale mam jędrne i ładne cycki i tyłek bo dużo ćwiczę, lubię swoją figurę, choć nigdy nie mogłam powiedzieć o sobie szczupła...mimo to zawsze cieszyłam sie dużym zainteresowaniem facetów, bardzo kusi ich mój biust, od 4 lat jestem w związku z cudownym facetem, jesteśmy zaręczeni, mówi że za mną szaleje nie tylko mnie ale wszystkim w koło, to zresztą widać, jest nam cudownie, przy nim czuję się najpiękniejszą lady na świecie a w łóżku jest bosko, właściwie wystarczy że na mnie spojrzy i już mu stoi i gotowy do szaleństw jest... nie wszyscy faceci lecą na szczupłe dziewczyny, po co w ogóle dyskusja nad tym, które ładniejsze i lepsze w łóżku są?

no jasne że jest różnica, ale to nie znaczy że wszystkie laski powinny być tylko i wyłącznie szczupłe a inne to już w ogóle nie mają żadnych szans na miłość, związek i szacunek...mnóstwo dziewczyn w moim wieku-22 lata i z moim wzrostem waży 50 kg i mają rączki i nóżki jak patyczki..ja wolę swoje ciało, chociaż wiadomo, że niejedno czasem chciałabym zmienić, np wolałabym mieć chudsze uda

nie no, jasne że fajny cyc jest fajny, ale bez przesadyzmu, zachwycanie się tym, że jest się grubym to desperacja :O

A ja wle być szczupła,niż obwisła tłuszczem,który wystaje po bokach,a te fałdy wystające z koszulki.Feee. :O Bycie grubym to nic zdrowego.Szczupłe jest lepsze,bo kojarzy się ze zdrowym ciałem/trybem odżywiania,a grube nie.Tak jest i będzie,wiec zamiast leczyc kompleksy na szczupłych mniej jedzcie,pocwiczcie. :P

Gość chude mają
między nogami ziejącą otchłań :D:D

Gość on z Krakowa cytuję
......jakies 3 tygodnie temu poznałem na imprezie puszysta laske była tak ladna z twarzy ze od razu zwrocila na siebie moja uwage i tak jakos pobilem do niej gadalismy cala noc a na koniec wyladowalismy w lozku u mnie i szczerze wam powiem ze z zadna chuda nie bylo mi tak dobrze jak z nia! to dziwne bo nigdy mi sie grubaski nie podobaly ale ta ma cos w sobie co mnie do niej ciagnie od tamtej pory na ulicy ogladam sie za laskami przy kosci bo bardzo milo mi sie kojarzą...

Gratuluję ci otyła autorko że masz super faceta. Dziewczyny z różnymi chorobami, nie tylko z otyłością znajdują super facetów i nic w tym dziwnego.

Gość o cholercia
ale tu nie mówimy o ekstremach tylko o ciałku którego jest tylko troszkę więcej

Ja też wolę kobiece kształty... nie lubię się obijać o wystające z pod skóry kości...