Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 20

Dziewczyny tyja w zwiazkach bo sa zaniedbywane i to wina mezczyzn

Polecane posty

obracam się w njnormalniejszym srodowisku jakie mozna sobie wyobrazić to w jakim środowisku obraca się jakaś tam moja przyszywana rodzina nie ma niczego wspólnego ze mna ale powiem ci że jesli wyciągasz takie wnioski to wybacz zawsze miałam cię za osobę inteigentna- aż do teraz

i jesi kiedys ktoś wtargnie do twojego domu a twój mąz stanie w twojej obronie - uważaj się za osbę ze środowiska patologicznego

Gość zmanierowana krytykantka
ike uwazasz, ze to nie jest kwestia srodowiska, ze dzwoni sie po dwoch grabow, ktorzy przyjezdzaja ci przylac? myslisz ze kazdy ma te numery w komorce? ja nie mam. i dam glowe ze nikt z mojego otoczenia nie ma takich kontaktow

dziewczyno a czy ja albo mój mąż zadzwonilismy do tych drabów??

"ale dorosli ktorzy sie w ten sposob bija to nie sa lekarze" zdziwilabys sie, kto sie czasem bije po meczach... serio... a co do filozofii wchodu - dlatego, ze ucza wykorzystywac sile przeciwnika w realne walce nie maja szans... skosnoocy stanową folklor wsrod czołówki MMA, Pride'a czy K-1... (oczywiscie wynika to tez z kiepskich warunkow fizycznych ,ale to juz inna sprawa)

powiem ci tk wszędzie są czarne owce ja nie brt to kolega brata, znajomy znajomego itd- nigdy nie wiesz z kim się zetkniesz ale teoria o tym , że jesli ktoś z rodziny jest jakiś tam to ja mając kogoś tkiego w rodzinie jestem ze środowiska patologicznego- to komedia- skoro mówimy o sprawności intelektualnej to skoro nie lubisz walki to chociaż w tej dziedzinie powinnaś się podszkolić

ike , ja nie pisalam ze tworzysz patologiczne srodowisko tylko ze sie w takim obracasz. ktos kto dzwoni po drabow normalny nie jest!

ale ja wiem co napisalaś i wybacz posiadanie stukniętej siostry nie jest obracaniem się w takim srodowisku powiem wprost- obraziłaś mnie tym a teraz oddalam się gotować ziemniczki

o co chodzi z patologicznym srodowiskiem i stuknieta siostrą? bo nie czytalem dialogu w całosci? :P

komiczne skrót wydażeń zapewne będzie dłuższy od wątku więc albo przeczy6ytsz albo pozostaniesz nieświadomy;)

ike co ja mam ci napisac? dla mnie cale to poruszanie sie na granicy prawa (ustawki) jest patologiczne

Ike i zmanierowana 🖐️ widzę, że jako dwie najbardziej \"utyte\" kobiety na forum prowadzicie ożywioną dyskusję o tyciu z jakimś komiczne, to jest pan czy pani?

znanierowana ty juz lepiej na ten temat nic nie mów co mają jakieś tam byłe ustawki do drabów mojej jakiejś tam siostry przyszywanej- nie wiem i nie rozumiem pola- słyszałam że to pani- ten błyszczyk 3D przynajmniej tak mi pasuje

Droga ike, zmanierowana i komiczne Po raz kolejny chyle czoła przed komiczne. Człowiek renesansu na każdy temat wtrąci trzy grosze(w 90% w temacie i bardzo dokładne).Wracając jeszcze na chwilke do ustawek. zmanierowana Piszesz (co za tym myslisz) jak typowa dama z klasą:-) Na co by moja babacia dodała, \"która wyżej sra niż dupę ma\". Życie to walka. Każdego dnia w każdej chwili walczysz. Wlaczysz ze sobą by wstac z łóżka, by iść popołudniu na siłownię(bo też czasami sie nie chce), wlaczy się z lenistwem ,zmęczeniem. Cel i..jedziesz z tematem. Powinnas droga krytykantko nie wypowiadac się na tematy o których nie masz pojęcia. Ustawki to taka malo wojna. Są zasady, rygor,przygotowania, treningi.\"Im więce potu na treningu tym mniej krwi na ringu\".Komiczne ,który ma pojęcie w temacie bardzo dobrze Ci to opisał. Nie ma tram ludzi przypadkowych. Ogromny trud ludzie w tym uczestniczący wkładająby by cała \"akcja\" odbyła się wmiejscu niedostępnym dla otoczenia. Jezeli Twój mężczyzna sprawdza swoją męskość czytając literaturę żydowską lub tłumacząc pismo święte z hebrajskiego a może nawet kupując kolejny samochód to jego sprawa. Każdy jest inny. Mylisz się jeszcze bardziej jeżeli twierdzisz, że są to ludzie z środowisk patologicznych. tacy też są. Jak wszędzie. Uśmiejesz się jak Ci napisze . że z moim chłopakiem \"walczy\" 2 lekarzy w tym chirurg szczękowy(,który siębardzo często przydaje).Mój chłopak tez jest na bardzo dobrym stanowisku w wieku 24 lat a droga kariery dopiero przed Nim. Normalnie nawet nie jest kłotliwy.jakies 2 miesiące temu zdaryzła Nam się sytuacja gdy na jakiejś imprezie w klubie dziewczyna uderzyła go w twarz (dwukrotnie) i dopiero ja musiałam zainterweniować. Bo poniżej Jego godności(jak sam okreslił) byłoby ją dotknąć.\"Moge ją najwyżej opluć\" odpowiedział na moje pretensje ,że taki koak a nie wie co robić. Życie jest takie a nie inne. Zaakceptuj to. Nie wszystko co inne od tego co Ty robisz jest gorsze.

rzeczywistosc nie plec bzdur to jest rzecz zakazana prawem za ktora groza konsekwencje prawne. kotrych nota bene ci odwazni walczacy sie boja. chcialabym widziec ich odwage i walke gdyby policja robila przesluchania w tej sprawie. czy i wtedy zaakcetpowaliby ze swiat to walak i policjanci byli lepsi. i nie pierdziel ze ukrywajac miejsce chronia innych. to wynik strachu przed prawnymi konsekwencjami wlanych dzialan. jesli naginaja prawo niech akceptuja tez fakt, jak ktos podpierdoli im nowe bmw. bo zlodziej tez ma zylke walki i tym razem wygral. to jest wylacznie dorabianie teorii do wlasnej agresji i niskiego samopoczucia. malo meskie dla mnie

jeszcze a propos "wyzej sra niz dupe ma" miedzy ludzmi jest przepasc ja staram sie jej nie eksponowac. ale naprawde zdzwilabys sie ile rzeczy tu przez was uwazanych za normalne dla mnie sa znakiem przynaleznosci spolecznej. zaczynajac od tego jakie ksiazki i pojecia wypada znac a ktorych nie watpie wiekszosc z was nie czytala (szczerze mowiac to po paru zdaniach w sieci widac kto ma za soba pewnien kanon i tu chocby komiczne ktorego sie tak krytykuje jest wyjatkiem, choc nie tylko) konczac na takich bzdurach jak tipsy czy solarium. jednak wchodze tu wlasnie po to by poznac inne mentalnosci niz moja. zareczam ci jednak ze jakkolwiek wyzszosciowo bym nie wypadala to i tak o wiele nizej tu sram niz bym mogla. masz na to moje slowo. na pewne rzeczy jednak nie moge sie godzic nawet milczaco. i zwyklam nazywac je po imieniu. i nie licz ze to sie kiedykolwiek zmieni.

pola bo co?? bo uważa, że ludzie jej pokroju sa lepsi od innych? lubie prawde prosto w oczy ale obiektywna prawde- a nie prawdę przez pryzmat wyimaginowego miejsca w społeczeństwie- znam wielu normalnych ludzi którzy są życzliwi, dobrzzy i godni nasladowania- i wiele oczytanych , bogatych dupków w moich oczach duzo straciła- i nawet nie przez to , że dotknęła besposrednio mnie bo nie ona pierwsza nie ostatnia - ale jej tok rozumowania i poziom dyskucji...........ech........

nie wiem w jaką nisze społeczną ja sie wpisuje i jak lokuje sie pomiedzy rzeczywistością i krytykantką ale: krytykantko... bardzo podoba mi sie Twoje oburzenie :) Naprawde pisze szczerze Choc moje stanowisko jest znacznie bliższe podejscia słodkiej blondzi rzeczywistości :) to szacunek za Twą nieprzejednaną i tak ładnie uargumentowaną postawe... Lecz - uwierz mi... ci ludzie nie boja sie policji... są ludzie, ktorzy nie boja sie niczego, co jest na pewno patologiczne, ale prawdziwe i jesli unikaja policji to dlatego, ze siedzenie w pierdlu to dyskomfort i utrudnienie.. ale nie kieruje nimi strach... po drugie... wiekszosc obrazen odnoszonych podczas ustawek podlega sciganiu z oskarzenia prywatnego...

Ike precyzuję urzekły mnie jej dwie ostatnie wypowiedzi, ale bez wnikania zbytniego nic nie wiem, o czym rozmawialiście tutaj wcześniej moze potem doczytam to się odniosę

ike - zbyt personalnie to odebrałaś, a zmanierowana nieco odbiega od realiów zycia przecietnego obywatela :) tak wiec - spokój dziewczyny :)

komiczny pamiętasz wypowiedź szukania??????? szczerze? mysle ze obracaszsie w patologicznym srodowisku i w tym sensie nie jest dziwne ze takie rzeczy sie zdarzaja. moze w takim srodowisku rzeczywiscie trzeba raczej szkolic sie w uzyciu noza niz literaturze. a jak mialam to odebrac twoim zdaniem?? no prosze cie...... to jest wypowiedx osoby na poziomie?

pamiętam- i powiedzialam ze dla mnie jako osoby trzeciej nie jest to nic takiego, ale dla ciebie jako adresata wypowiedzi , która derza w ciebie i twoich bliskich nabiera to innego zdarzenia wypowiedx krytykantki skierowana była do mnie i o mnie i mam jej nieodbierac personalnie?? a to dobre

i powiem ci komiczne że podobne teksty o srodowiskach patologicznych zazwyczaj wychodzą od najbardziej chamskich i najbardziej głupich troli forumowych- wiec skoro juz mamy rozmawiać o poziomie....... i ode mnie to wszystko na ten temat

Ikuś - nie złość sie kochanie Rozumiem Twa irytacje i nawet na pocieszenie klepne Cie po tyłku :P przyjacielsko :)

Gość rosa caninaaa
bulinka masz na imie monika?

komiczne nie rosmieszaj mnie:D trzeba zachować powage sytuacji poprostu wkurza mnie to - gdyby takim teksem sypnól mi ysdnnklbn albo knfrkng albo jeszcze jakas inna pugawa pomarańcza to kij jej w ryj ale osoba która waża że ma kase sypie takimi tekstami i jeszcze do rzeczywistosci wyjeżdża z poziomem ps ciekawe ile dostanę kasiory za tego klapsa