Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZainteresowanaGóralka

Akcja picia mleka w szkołach?? kto to wymyślił??

Polecane posty

Gość Rakko
Ja tu bede pisac o mleku ;P ja akurat prowadze mleczarski punkt. to jak tam można dostać się zeby bys dostawcą do szkoły? Ta akcja jest promowana jakoś na początku roku?

A ja pozdrawiam palaczki ;) w końcu \"niegrzeczne\" mamy sie odezwały. a myślałam że to tylko ja jestem wstrętnym palaczem

Gość jojko
Akcja mleczko w szkole się odbywa już od dłuższego czacu i fajne w tym jest to, że dzieci mają mozliwość wyboru równiez mleko owocowe lub kakaowe :) Myśle że dzieciaki powinny pic mleko wiec bardzo mi sie podoba że zostało to tak rozwiazane bo przeciez nikt do picia mleka nie zmusza a jak dziecko chce to moze pic :))

Gość jak zwykle
najważniejsze że kompetentna osoba jak Mamani wypowiedziała się ...... lecz się i dalej pók swoją małą słodzonymi herbatkami. Widać po tobie że wiele wiesz na temat zdrowej żywności. Ja popieram tą akcję.

u mojego malego w szkole tez jest ta akcja: wyglada to tak, ze rodzice deklaruja czy dziecko bedzie pilo biale mleko czy kolorowe (smakowe) biale jest za darmo kolorowe za oplatą zdeklarowalam sie na biale - wole zeby pil mleko ktore jest mlekiem a nie kolorowe E pozatym mam to szczescie ze lubi mleko i nie narzeka

Mamani - a propo tego co mowilas o jablkach w MacDonaldsie - to prawda, jak widze to syfne jabklo to mam ochote rzucic nim jak najdalej :P

Gość janek09999999
Obecnie pracuje ,ale gdy chodziłem do szkoły była akcja picia mleka ,mleko miało byc darmowe ,a u mnie w szkole płacilismy za miesiąc 50 zł ,.w gimnazjum w grzmiącej wojewóctwie zachodnio pomorskim dla mnie to jedna wielka sciema