Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia--

KTO ZNA JAKIES PRZECUDOWNE ZYCZENIA URODZINOWE?

Polecane posty

Gość madzia--

bo dzisiaj moj ukochany(niestety juz byly)narzeczony ma urodziny i chcialam mu zlozyc piekne zyczenia. moze zna ktos z was jakies takie zyczenia ktore trafiaja w serce? bardzo bym prosila o pomoc:)

Gość zakonnica ..
"Jesteś miłością moją Jedyną w życiu mym I serce me z radoscią marzy o sercu Twym Bo los nam podał rękę Zakwitły dla nas bzy A całe nasze szczęcie To właśnie Ja i Ty " Podoba się? :)

Gość madzia--
bardzo ladny ale raczej nie pasuje do zyczen urodzinowych a w googlach patrzalam a sa wiersze ale takie jakies nijakie,dlatego zwrocilam sie z prosba do was bo moze ktos sam wymyslil jakis cudny wiersz

Życzę Ci... ...spokojnego snu i radosnego przebudzenia; ...abyś czasami mogł sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnałeś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; ...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogł przetrwać złe chwile; ...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania; ...abyś zawsze był komuś potrzebny; ...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok, albo gdy dostrzegasz ukochana osobę ...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia... ...abyś znalazł szczęście, którego szukasz.

Gość aha no
ja tam zawsze życzę sobie wszystkiego np droga Aniu, z okazji twoich urodzin życzę ci, żebym była zdrowa, żebym miała dobre oceny, żeby mi się życie ułożyło itd i to działa i tak jest

Gość gość
http://harmider.pl/ Tutaj są naprawdę piękne i nigdzie nie spotykane życzenia. Mało kto wie o tej stronie, a jest super.