Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie no bo nie wiem

jak wyglada i ile trwa zalozenie bezprzewodowego neta w laptopie

Polecane posty

czy to wyglada tak jak w stacjonarnym ze musi ktos przyjsc,przniesc modem i zaisntalowac,ile to trwa?samemu sie ta karte wklada do laptopa? zalozmy jesli jednego dnia zloze zamowienie i zdecyduje sie to kiedy mialabym laczonsc z netem?z gory dziekuje za odpowiedz,siec jest nieitostna acha no i jezcze jesli ktos sie zna na kosztach to moglby podsunac pomysl ktorej sieci oferta jest najatrakcyjniejsza

Gość ja mam blueconnecta
jest zajebiście prosto na Usb, tylko podpinasz i samo sie instaluje. abonament 120 zł 5MB od reki płacisz 1 zł za modem

Ale masz zasięg wszędzie, gdzie się z laptopem ruszysz, nie tylko w domu :) Ja teraz żałuję, że z jakiejś sieci komórkowej sobie nie wzięłam...

i rozumiem ze abonament juz od pierwszego miesiaca jest taki sam?czyli w tym przypadku 120 zl?nie ma tak ze pierwszy rchunek jest drozszy? a ktos ma moze w innej sieci?orange?plus? ktora jest najkorzystniejsza? i o co chodzi z tym 5 mb?

jak to danych,no to ja juz nie rozumiem,przeciez na necie stacjonarnym nie ma zadnych limitow,a czemu tam sa?

i do czego to zobiawiazuje? przepraszam ze tak mecze ale naprawde kompletnie sie nie orientuje w tym temacie a na dniach jestem zmuszona sie zdecydowac na ktoras z sieci

a masz juz stacjonarny? bo jak nie masz zamiaru biegać po podwórku z laptopem czy gdzieś śmigać to możesz sobie założyć w domu sieć bezprzewodową w ramach tego stacjonarnego abonamentu

jesli np glownie korzystam z komunikatorow no i do przegladania stron to,ten limit ma az tak powazne znaczenie?

mam laptopa,to znaczy bede miala

no po domu nie tylko,raczej czesto jestem w wyjazdach takze taki wylacznie po domu to raczej nie

no wlasnie era to pierwsza miala taka usluge, i chyba ludzie sie juz przekonali do niej,a wlasnie nie wiadomo jak z oragne i plusem

do przeglądania limit nie ma znaczenia, chodzi o to że powiedzmy ściągniesz piosenkę co ma 5mb i juz więcej żadnej nie ściągniesz ale przeglądać będziesz moglą strony dobra spadam do domu

no to juz wiem,dzieki jeszcze raz

Gość babababammmm
na IPlusa uważaj, w umowie wpisują transfer 2 GB, a w trakcie użytkowania okazuje się, że jest 1 GB