Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaloony_Krzysiek

KOBIETY czy ona mowi prawde ?? czy tak się może zdarzyć?

Polecane posty

Gość Szaloony_Krzysiek

Jestem z dziewczyną 7 miesięcy. Zaczely nam sie wkrećactematy typu sex. No i ona do mnie z textem, ze mam byc przygotowany ze ona nie jest fizycznie dziewica. Twierdzi,ze z nikim nie wspolzyla ale blone przebiła tamponem jak miala 15 lat :O Czy takie coś jest mozliwe ?

Jak można błonę tamponem przebić?Dla mnie to poroniona wymówka.Jeśli się mylę niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu. :(

Gość oczywiście że można

Gość wiesz nie
wiem, czy akurat tamponem jest możliwe ale ogólnie mogła sobie przebić jakoś mechaniczne (nie pytaj jak bo nie wiem) Ja przy pierwszym razie nie czułam jakiegoś dużego bólu, nie czułam przebicia, nie było żadnej krwi.. ktoś mógł by powiedzieć, że nie byłam dziewicą bo żadnych typowych objawów przebicia błony Ale może też być tak, że Ci wkręca wałka..

Gość Mylisz się. Błone dziewiczą
można przebić tamponem, w czasie badania ginekologicznego i w wielu innych przypadkach. Seks to tylko jeden ze sposobów.

jest możliwe przebicie błony tamponem,wszystko zależy od rodzaju błony jaką sie ma.Nie wiem czy wiesz ale błona ukobiet znaczaco sie może róźnić,od bardzo delikatnej do bardzo mocnej.A z druigiej strony jakie to ma znaczenie?

Gość do laluny
żeście sie uczepili tej błony

:o :o ćwierć wieku człowiek żyje i takich rzeczy się dowiaduje...W życiu bym nie pomyślała.

Gość pokretlo
mi sie zdaje ze to sciema

Gość Szaloony_Krzysiek
to nie ściema. Przynajmniej tak mi powiedziala.

Gość wiesz nie
kwestia jest taka - teoretycznie jest możliwe praktycznie nie ma jak tego udowodnić albo wierzysz, w to co mówi albo nie, tutaj już my nic nie poradzimy

Gość jest to możliwe
jeżeli nieumiejętnie wkładała tampon (a zwykle tak sie wkłada na poczatku stosowania) to mogła przerwać sobie błone NAwet przy intensywnym wysiłku fizycznym błona może peknąć.

Gość Szaloony_Krzysiek
dzięki. No pytam bo nie wiedzialem czy wogole to mozliwe.

Gość a co tam odswiezmy
nie, no mozliwe to jest ! mechaniczne uszkodzenia sa znane a jak blona jest cienka to wcale nie tak trudno

Gość nie pocieszajcie go
a 😭 a zapytaj ją skąd ona wie że właśnie wtedy pękła jej ta błona??????? może dlatego że krwawiła :P NAIWNIAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 💤

Gość izzzzzzzzzzka
a moze sie okazać ze blone dziewiczą ma jeszcze tyle ze naruszona:)

jak najbardziej, to jest możliwe, a są kobiety, które w ogóle nie krwawią - widziałam reportaż o krajach arabskich, gdzie sa robione takie wykłady dla mężczyzn, zeby powstrzymać represje wobec z reguły Bogu duch winnych kobiet, które w skrajnych przypadkach z powodu swojej budowy fizjologicznej moga zostać zabite, a w kazdym raie wyrzucone z domu - wiem, że to śmiesznie brzmi, ale to prawda i to wcale niewesoła nie wiem poza tym, o co chodzi z tym dziewictwem i dlaczego to ważne, jak jakieś wierzenia religijne dzikich, z całym szacunkiem:)

no wiesz, jak mężczyzna "złapie" dziewicę, to wie, że jest jej pierwszym, nie ma dziewczyna porównania z innymi, dlatego może połechtać swoje ego ten nieszczęsny deflorator :classic_cool:

Gość a ja w ogóle nie mam takiej
rozwiniętej błony dziewiczej. Jest, nawet można ją wyczuć, ale zdarzało się, że szłam do ginekologa, a on mi mówił, że przecież juz nie jestem dziewicą:O Dobrze wiedzieć:) A nigdy nie używałam wibratora, tampony małe, nigdy sobie nic nie uszkodziłam, nie wkładam sobie nic do pochwy, więc chyba taka po prostu jestem.

Gość pierdoli pewnie jakis facet
jej przerwal palcem i tyle. i ma racje to przeciez tylko fizyczne stracenie blony

Gość albo jest glupia ze
powiedziala takie cos, przeciez jesli nawet przerwala ja tamponem to i tak jest dziewica nie, nawet bys nie spostrzegl czy ma blone czy nie :o albo ci wkreca bajere ze tamponem bueheh

Gość ma może na imie
a co ja mam powiedzieć? Podmywałam sie nad miską i "coś" mi "wyszło". Nie wiedziałam o co biega, miałam 12 lat, kilka tygodni wcześniej dostałam pierwszy okres. Teraz powiem przyszłemu chłopakowi, że błona sama mi wyszła??

Gość ma może na imie
nic nie będę ścimniać, jak uwierzy to super, a jak nie to won

Gość A ja powiem...
nie wiem czy tamponem mozna ale sa przypadki (np ja) że przy pierwszym razie nie czułam żadnego bólu, mie było zadnego krwawienia itp. Więc albo mogłam nieswiadomie jakos sobie ja "przebic" albo nie miałam błony. tez sa takie przypadki. Jedynie dziwi mnie: skąd ona wie że nie ma błony, że ja sobie przebiła tamponem?