Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aw81

Kto nosi swoje dziecko w nosidelku na piersiach

Polecane posty

Gość safdsagafd
upup

Gość zbedny wydatek

Gość mama chłopca...
powiem tak, ja kupiłam nosidelko tylko po to, ze jak szlam z dzieckiem do lekarza, to nie musialam dzwigac wozka po schodach,wygodne jest gdy dziecko nie wazy wiecej niz 7 kg, jak wiecej wazy niestety jest bardzo niewygodnie i ciezko sie z nim spaceruje. Jesli chodzi o nosidelko, ktore pokazalas uwazam, ze jest dobre. Smialo mozesz kupic.:)

Gość aw1981
czemu zbedny? przeciez z dzieckiem takim wszedzie mozna wejsc do sklepu itepe Z wózkiem -gondolą juz nie wjedzieez wszedzie... moze ktos ma jeszcze jakies opinie...i rady porady

Gość kaaatiaa
moja siostra nosi małego w wiązanej chuście, tą chustę wiąże się właśnie z przodu i bardzo sobie chwali :) na dodatek mały jest zadowolony i jak tylko włoży się do chusty to się uspokaja :)

Gość ratmed
Ja tez polecam chusty wiązane!Nosze w niej swojego prawie 3 letniego synka:))))

moje najmłodsze młode ma prawie 14miesięcy i ok. 10kg. noszę go dość często :) mam takie: http://www.allegro.pl/item384891786_baby_bjorn_nosidelko_active_sliniaki_kurier5zl.html i jest wspaniałe! a że noszę w nosidełku już czwarte dziecko... mam porównanie ;) wszystkie wcześniej używane były duuuuuuuuuużo gorsze (chicco, tommy, też baby bjorn, ale wcześniejsza wersja, bez wsparcia lędźwiowego)

3 letnie dziecko w ogóle nosic to juz przesada :o i to nie ważne w czym :o co do nosidelka to moze i sie sprawdzi u ciebie mi z tym bylo niewygodnie i w ogole nie uzywałam.

mam wiazaną nati, dawniej częściej używałam; teraz synek ma 11 kg i jakoś niechętnie myśle o noszeniu Go w ten sposób...;) pamiętam że z początku czułam stawy biodrowe a Wam jak się nosi te słodkie kg których coraz więcej ?