Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irtit

Czy faceci, ktorzy duzy nacisk klłada na dziewictwo sa porąbani ?

Polecane posty

Gość hehehahe
mrau przeczytaj opinie mężczyzn i teraz powiedz że dziewictwo nie ma znaczenia.

Gość mrau to typowy lachon
przekonany o swoich racjach.........a prawda jets jaka jest i NIC TEGO NIE ZMIENI, dla większości facetów cnotka jets lepsza od dajki.............mrau strzel se palcówe bo z twoim przebiegiem to chyba tylko jakiś desperat :P

Tam piszą rację, jak brzydki prawiczek znalazł kobietę też brzydką ale uzywaną (kobiecie latwiej dupy dać) to wtedy to jest przyczyna wielu kompleksów.

Ludzie nieatrakcyjni mają swoje kompleksy dobrze ze świetnie wyglądam:D

no ale ja klade duzy nacisk na dziewictwo, lubilam sypoiac z dziewicami dlaczego piszecie tak jakbym uwazala, ze to nie moze miec znaczenia:D

Gość koles buraku
kompleksy wynikają nie tylko z wyglądu.:o

W sumie a co mnie obchodzi, czy dla facetów to ma czy nie ma znaczenia. Jestem niezależną, fajną, miłą dziewczyną, nie jestem z tych, co się muszą przyssać do faceta, żeby je utrzymywał, sama sobie dam radę w życiu jak mnie \'żaden nie będzie chciał\',choć na to się nie zanosi ;)

i jeszcze dodam, ze moj facet tez sie ucieszyl, jak sie dowiedzial, ze bylam dziewica, czy ja naprawde pisze tak jakbym uwazala, ze dziewictwo nie ma znaczenia, czy to wy bez rozumienia czytacie?

Gość Jeszcze ten topik istnieje
? :o

no bo oni mi proboja wmowic, ze ja uwazam, ze to nie ma znaczenia;p

Gość pózniej mu taka będzie do konc
do konca życia dawała tylko pod kolderką i tylko po bożemu :P

głupie opinie głupich szmat, każdy jak myśli o poważnym związku wolałby dziewicę

Gość no i wracamy do punktu
wyjścia, dziw.karze szukają dziewic i tak świat się kręci wokół dyskryminacji kobiet i przymykania oczu wobec 'mezczyzn'

Gość hipokryci na horyzoncie
skoro każda co się puściła to dziwka, każdy facet co taką przeleciał to dziwkarz - tak samo są gó.wno warci

Gość hipokryci na horyzoncie
nie wiem, kawałek skóry u wejscia do pochwy i to dla nich ma decydujące znaczenie

dziewictwo jest fajne tylko jako fetysz. fajnie przespac sie z zakonnica, jak dla kogos jednym z kryteriow szukania sobie kobiety jest to czy jest dziewica to ok - kazdy ma jakies tam kryteria. szkoda tylko, ze nie kazdy wierzy, ze te kryterianie maja znaczenia gdy sie czlowiek zakocha.

Gość no to się zołza pochwal
swemu facetowi (po ile jakiegoś masz na stałe) z iloma wczesniej sie młóciłaś :D

hipokryci na horyzoncie - dla jednych kawalek skory, dla innych takie durnoty jak poczucie humoru, czy zawartosc portfela,dla jeszcze innych uroda

Gość panna wwm
czyli jak facet mial jakies panny przed zona to znaczy ze mysli chujem i bedzie zdradzal?i na meza sie nie nadaje?tak pierdiolicie od rzeczy ze sie zygac chce..

nasunelo mi sie pytanie do mezusia i popierajacych go ludzi:D - czyli, ze jezeli bedziecie z dziewica i ją rozdziewiczycie to uwazacie ją już za szmate? no mowie amerykanska komedia z tego by wyszla

jak jestem tepa to cie nie potne, trudno, ktos za to stwierdzil, ze jestem kasliwa, wiec moge pokasac;p a mezus uwaza, ze kobieta, ktora stracila dziewictwo to szmata