Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość athy

chę

Polecane posty

Gość athy

chce mieć kochanka.mój mąż jest 10 lat starszy i chyba już ma dosyć seksu,życia,wychodzenia gdziekolwiek,a ja mam 26 lat-ratunku

Gość Dop*****lam dziś każdemu
lepiej nie po co problemy sobie robić

Gość I just wanna be haapy
a to"nie opuszczę Cię aż do smierci" "wiernośc małżeńska??????????? yyyyy porozmawiaj z nim o tym

Gość trtr
współczuję a wychodzisz gdzieś sama? może jak poczuje że mu się wymykasz, zmobilizuje się do bycia mężczyzną?

no jak go nie kocha to chyba oczywiste, ze jej zdrada w glowie, a moze jej to nawet na dobre wyjsc, bo on sie dowie, rozstana sie i ma szanse na szczescie, a tak to duuuupa

Gość athy
nie da sie rozmawiać z murem.na każde moje słowo odpowiada-mmhhmmm.szlak mnie już trafia.uparłam sie na niego 6 lat temu,a teraz chyba żałuje,chyba ta różnica wieku jest za duża.

no to posłuchaj mrau ale niewiem czy to wyjście

Gość I just wanna be haapy
nie to nie różnica wieku tylko widziałaś w nim same zlety ... to się z nim, rozwiedz najlepiej i daj szansę sobie ułożenia życia póki jesteś jescze młoda i jemu

Gość athy
ale ja nie che go zostawiać,bo mamy dziecko,a poza tym gdzie on pójdzie,żal mi go.potrzebuje tylko KURACJI dowartościowującej

myślisz że kochanek na chwilę coś pomoże?

kochanek to taka żałosna terapia dowartościowująca, lepiej dowartościowuje kochanek, ktory ma zone - bo to takie dowartosciowujace, ze zamiast do zony przychodzi na seks do ciebie. eh skad sie niedowartosciowanie bierze niby wiem a i tak nie kumam.

Gość athy
kochanek to może na duże słowo!!!może przyjaciel....który mi powie co ze mną nie tak?może to mi otworzy oczy i zrozumiem,że nie mogę zdradzić męża.potrzebuje po prostu zyć,a nie ciągle,praca-dom-dziecko-praca-dom-dziecko-praca-dom -dziecko

no to ci mówię, że potrzebujesz żyć a nie tylko praca-dom-dziecko-praca-dom-dziecko-praca-dom -dziecko, a teraz ty powiesz to mężowi i może się ulozy;p bo bez gadania o swoich potrzebach to tak wiesz... tak na niby zwiazek

Gość takie tam duperele...
Daj sobie spokój z tym kochankiem. Naprawdę myślisz, że się dowartościujesz w ten sposób? Myślę, że się poniżysz. I dzieciak też będzie szczęśliwy, gdy się dowie... Zdrada niestety zawsze wypłynie z ukrycia, na ogół w najmniej sprzyjających okolicznościach...

Gość athy
myślę nawet o konkretnym facecie,ale nie wiem gdzie go znależć

szybciej znajdziesz jak powiesz skąd jesteś

o matko weź się kobieto obudź jesteś matką! nie ma myślenia o sobie tylko o dziecku! chcesz unieszczesliwic dziecko na cale zycie to niech patrzy na niekochajacych sie rodzicow. niech stworzy tak samo pojebany zwiazek. ależ się zbulwersowałam:D ale to dlatego, ze zbyt wielu ludzi zyje bez milosci a ja jestem pijana XD

Gość athy
NO MOżE MACIE RACJE,ALE JAK MAM żYć Z NIM,MóWIć DO NIEGO I SłYSZEć TE CIąGłE--MMHHMM.NIC TYLKO ROZKRęCA TE SWOJE SAMOCHODY,BO KASA TO PODSTAWA!!!!TAK TAK WIDZIAłY GAłY CO BRAłY!!!DZIęKI ZA RADE

No sorry dziecko dzieckiem, trzeba mieć na uwadze jego dobro ale trzeba też myśleć o sobie a nie wyrzekać się wszystkiego. NIe mam na myśli kochanka bo to odpada - chwilowe podniesienie poczucia włąsnej wartości zaowocuje ogromnymi wyrzutami sunienia itp. Nikt mi nie powie że kiedys doprowadziło to do czegos dobrego. Też byłam w związku zw ltorym facet byl 10 lat starszy odemnie, różnica wieku wyjdzie ZAWSZE predzej czy pozniej. Mówi sie ze milosc zwyciezy wszystko a jak widzisz na sobie masz doskonaly przyklad. Pierwsze slysze facet ma 36 lat - to przeciez sila wieku! Zrozumialabym gdyby mial 45 - 50. Ha przyjdzie mu krzys wieku sredniego to ożyje ;/. Sprobuj z nim szczerze powiozmawiac, ze masz dosc jego ciaglego potakiwania i mhyyym ze czyjesz sie nie dowartosciowana, ze przestal cie zauwazac i zwracac uwage na Twoje potrzeby. Podkresl ze jestes mloda a on za wczasu chce CIe poslac swoim zachowaniem na emeryture...

no ale jak sie nie jest z facetem ktorego sie nie kocha to to wychodzi nie tylko na dobro dziecka ale rowniez swoje