Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isobel

Cienie po oczami, podkążone oczy.... Znacie jakiś sposób na to????

Polecane posty

Mam strasznie podkrązone oczy, cienie po oczami.... Może to być wpływ zlego odrzywiania, studiuję więc jem neregularnie, niezbyt zdrowo i niezbyt duzo:/ znacie jakieś sposoby zeby sie pozbyc tych cieni??? wyglądam jakbym byla chora czy coś... masakra:/ nie wiem, jakaś specyficzna dieta, określone produkty, warzywa jakieś witaminy nie wiem??? Moze jakiś krem??? help:(

ogólnie mam takie rysy twarzy ze mam głęboko osadzone oczy, wiec to wygląda strasznie jak mam jeszcze te cienie i podkrązenia....

Gość lato lato
podklad pod oczy

Probowalas jakoś je zwalczyć??? U mnie poczęści taka urada, ale nie az tak:( wiem moja wina bo zaniedbuje diete, ale moze jakos da sie to naprawić???

oj podkład to swoją drogą, bez tego nie wychodze z domu... ale sami wiecie idzie lato, chcialabym moc bez makijazu wyjsc z domu... więć???

no rozumiem... ja tez mam tak od zawsze tyle ostatnio mi sie wlasnie pogorszyło:/ u mnie to chyba wina bardzo cieńkiej skóry pod oczami.... w ogóle kijoą mam skóre po oczami heh:(

dziewczyny na cienie dobry jest bio - żel Ziaji z szałwi :) polecam..kosztuje grosze, mimo ze 15 ml ma to na bardzo dlugo starcza... smaruję się nim przeważnie rano, niekiedy na wieczór i pozbylam się cieni raz na zawsze :)

Gość czasem przyczyna jest
alergia - opowidzial mi alergolog

w rossmanie powinien być, zobaczcie sobie na necie jak on wygląda... a jak to nie pomoże, to może poprostu oklady z naparu z czarnej herbaty..tez czasem robie i jetsem zadowolona... nie tylko na podpuchnięte oczyska ale wlasnie cienie...

przyczyna? nieprzespane noce, dnie spędzane przed kompem.. warto też brać witaminy na wzmocnienie organizmu