Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perkusistka z piekła rodem

piszę książkę o kafeterianach

Polecane posty

Jestem na kafe od 4 miesięcy, od miesiąca na czarno (zazwyczaj :P) Obserwuję Was i widzę tu taką małą spoeczność rządzącą się własnymi prawami. Co najlepsze, każdy z Was jest inny, ale bardzo bardzo inny. Postanowiłam więc swoją kolejną (tj. trzecią) książkę w całości oprzeć na kafeterianach. Na razie występują: - Główny bohater Michał - zgorzkniały 24latek, szukający sam nie wie czego (Jarek_84) - Karolina - rozhukana nastolatka, pełna dziwnych problemow, ale bardzo sympatyczna (ponawiacz oczywiscie) - Kamila - zakompleksiona przyjaciółka Karoliny (przerwa między palcami 90) - Jacek - miłość Kamili, równie zakompleksiony jak ona sama, pomogą sobie nawzajem (c.r.e.a.m.) - Weronika - koleżanka z pracy Michała, ostra i usilnie go podrywająca (delicious) - Stefan - cyniczny narrator, który niejedno już w życiu widział (komiczne) Napisałam dopiero 1 rozdział, ale idzie mi szybko. Teraz o co chodzi - mianowicie mam za mało bohaterow. Proszę CZARNE nicki chcące wystąpić na kartach mojej ksiązki o zgłaszanie się. Każdego chcącego umieszcze, tylko musi być czarny i miec conajmniej kilkadziesiąt postów (z czegos muszę zrobić rys psychologiczny postaci:P) Życzcie mi powodzienia!!! Idę pisać :D

Gość .w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j

złośliwa samica, super ;) niech to będzie.. Małogorzata - lat 30, Nieobliczalna, czasami rozchwiana emocjonalnie... Ponoć bystra, inteligentna, ale faktu tego nie potwierdzono naukowo... Tylko z kim ją by tu wyswatać? :D Coś wymyślę :)

ja moge sie zglosic, ale nie pisz nic o moim bylym chlopaku ani o tym, ze wredna jestem :P ;)

Ketusia - za malo Ciebie na kafe jest :( Fajna Madchen - Ciebie na pewno umieszczę, wywolałas wczoraj niezłą burzę, a o to chodzi :):):) A czy jacyś MEŻCZYŹNi sie znajdą? Z kim mam potem te miłe panie swatac co? :D (choć oczywiscie to nie bedzie romans, ksiązka ma byc ambitna)

Dobra miłe panie. Muszę lecieć do pracy. Chętni piszcie, wszystkie podania rozpatrzę. Uwagi i zażalenie tez tutaj :) I jeszcze jedno - kafeterianki, przyciągnijcie tu kafeterian!!! Musimy miec wiecej facetów, to nie ma byc powiesć feministyczna ;) Do zobaczenia popołudniu!

Ja tu jestem zaledwie od kilku dni, więc nawet się nie pcham w pierwsze szeregi...ale pomysł mi sie podoba i gratuluje :D :) :)

spoko - masz moją zgode :) Złośliwa nadaje sie na gorącą trzydzieche z burzą hormonów, lecz wychownaiem dość konserwatywnym, ktore powoduje że nie potrafi zaakceptować swojej postawy i toczy sie w niej wewnetrzna walka pomiedzy potrzebami ciała a duchem, który tych potrzeb nie akceptuje Turkusowa - typowy przykład kobiety, ktora sama będąc w totalnie patologicznym związku, udziela innym porad jak żyć nalezy - jest w tym kategoryczna i radykalna... Lubie je obie oczywiscie

Ja zawsze pozostaję niezauważona, co jest moim największym nieszczęściem. Z tego powodu przegrywam życie ;p A chcę wygrać w końcu :) Mogę być bliską przyjaciółką kogoś z głównych bohaterów?? Bo nie chcę być jakimś nieważnym epizodem... :p A rys mogę dać Ci sama: ogólnie przegrywam życie :) Mam małe cycki (co na kafe ma ogromne znaczenie). Jestem nieco rozchwiana emocjonalnie i mam wahania nastrojów. Bardzo impulsywna, trochę choleryczka. Zdecydowanie niedefiniowalna