perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Jestem na kafe od 4 miesięcy, od miesiąca na czarno (zazwyczaj :P) Obserwuję Was i widzę tu taką małą spoeczność rządzącą się własnymi prawami. Co najlepsze, każdy z Was jest inny, ale bardzo bardzo inny. Postanowiłam więc swoją kolejną (tj. trzecią) książkę w całości oprzeć na kafeterianach. Na razie występują: - Główny bohater Michał - zgorzkniały 24latek, szukający sam nie wie czego (Jarek_84) - Karolina - rozhukana nastolatka, pełna dziwnych problemow, ale bardzo sympatyczna (ponawiacz oczywiscie) - Kamila - zakompleksiona przyjaciółka Karoliny (przerwa między palcami 90) - Jacek - miłość Kamili, równie zakompleksiony jak ona sama, pomogą sobie nawzajem (c.r.e.a.m.) - Weronika - koleżanka z pracy Michała, ostra i usilnie go podrywająca (delicious) - Stefan - cyniczny narrator, który niejedno już w życiu widział (komiczne) Napisałam dopiero 1 rozdział, ale idzie mi szybko. Teraz o co chodzi - mianowicie mam za mało bohaterow. Proszę CZARNE nicki chcące wystąpić na kartach mojej ksiązki o zgłaszanie się. Każdego chcącego umieszcze, tylko musi być czarny i miec conajmniej kilkadziesiąt postów (z czegos muszę zrobić rys psychologiczny postaci:P) Życzcie mi powodzienia!!! Idę pisać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j Napisano Czerwiec 23, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Dlatego właśnie biorę tylko czarne nicki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 ja sie zgłaszam,jestem kobietą grzeczną i spokojną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 złośliwa samica, super ;) niech to będzie.. Małogorzata - lat 30, Nieobliczalna, czasami rozchwiana emocjonalnie... Ponoć bystra, inteligentna, ale faktu tego nie potwierdzono naukowo... Tylko z kim ją by tu wyswatać? :D Coś wymyślę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guetta 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 z chęcią rownież się przyłącze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ketusia 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 a moze znalazlby sie tez wątek o mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 witam Guettę :) Nie podalas o sobie nic w stopce a jakoś chyba łazimy na inne fora bo Cie jeszcze nie spotkałam, czy moglabys mi dac linka do topiku na ktorym sie duzo wypowiadasz? Musze Cie jakoś poznac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Czerwiec 23, 2008 ja chce, ja chce:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Turqs 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 ja moge sie zglosic, ale nie pisz nic o moim bylym chlopaku ani o tym, ze wredna jestem :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Ketusia - za malo Ciebie na kafe jest :( Fajna Madchen - Ciebie na pewno umieszczę, wywolałas wczoraj niezłą burzę, a o to chodzi :):):) A czy jacyś MEŻCZYŹNi sie znajdą? Z kim mam potem te miłe panie swatac co? :D (choć oczywiscie to nie bedzie romans, ksiązka ma byc ambitna) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Czerwiec 23, 2008 ja wywolalam burze?:P co zlego to nie ja:D sami zdjecia moje umiescili wiec to nie moja robota:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eliza... 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 a ilu tomowa będzie to książka?? Bo myślę że życia ci braknie :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Turquoise - jak nie jak tak? :D Będziesz 25letnią Majką, cyniczną jak Komiczne... i kochanką Komicznego, pasi? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guetta 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 ok ja jestem na kaffe od roku i wchodziłam głównie na fora o dietach :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3744254 jak cos to : moniab88@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guetta 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 z chęcią rownież się przyłącze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znerwicowana Matka Polka 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 sie zglaszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Dobra miłe panie. Muszę lecieć do pracy. Chętni piszcie, wszystkie podania rozpatrzę. Uwagi i zażalenie tez tutaj :) I jeszcze jedno - kafeterianki, przyciągnijcie tu kafeterian!!! Musimy miec wiecej facetów, to nie ma byc powiesć feministyczna ;) Do zobaczenia popołudniu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Turqs 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 wszystko ścierpie, ale... 25 lat? mam 23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZuZkaxD 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Ja tu jestem zaledwie od kilku dni, więc nawet się nie pcham w pierwsze szeregi...ale pomysł mi sie podoba i gratuluje :D :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Turqs 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 fajna madchen - to naprawde Ty?> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 mnie tez mozna dodac. dawno tu juz jestem a nikt o mnie nie pamieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pudel z Rodowodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 wg mnie ta ksiazka zapowiada sie do bani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Czerwiec 23, 2008 tak, to ja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 23, 2008 spoko - masz moją zgode :) Złośliwa nadaje sie na gorącą trzydzieche z burzą hormonów, lecz wychownaiem dość konserwatywnym, ktore powoduje że nie potrafi zaakceptować swojej postawy i toczy sie w niej wewnetrzna walka pomiedzy potrzebami ciała a duchem, który tych potrzeb nie akceptuje Turkusowa - typowy przykład kobiety, ktora sama będąc w totalnie patologicznym związku, udziela innym porad jak żyć nalezy - jest w tym kategoryczna i radykalna... Lubie je obie oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
płomykówka***** 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 A o sowach tam coś będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Ja zawsze pozostaję niezauważona, co jest moim największym nieszczęściem. Z tego powodu przegrywam życie ;p A chcę wygrać w końcu :) Mogę być bliską przyjaciółką kogoś z głównych bohaterów?? Bo nie chcę być jakimś nieważnym epizodem... :p A rys mogę dać Ci sama: ogólnie przegrywam życie :) Mam małe cycki (co na kafe ma ogromne znaczenie). Jestem nieco rozchwiana emocjonalnie i mam wahania nastrojów. Bardzo impulsywna, trochę choleryczka. Zdecydowanie niedefiniowalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Turqs 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 no no, bardzo sympatycznie wygladasz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Czerwiec 23, 2008 dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 ja tez chce czarnym charakterem byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach