Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perkusistka z piekła rodem

piszę książkę o kafeterianach

Polecane posty

Gość no wulgarna idelanie bys sie
do takiej roli nadawala :D:D:D

tytuł można zmienić. A co do wydania, to jesli zadne wydawnictwo jej nie przyjmie, to zrobie zrzute na kafe i wydamy nakladem własnym :D W końcu to o WAS, nie? Trzeba sie jakoś wypromować :) A jak już zadzwonią telefony z propozycjami ekranizacji, to koszta szybko się zwrócą przecież

Możesz mnie umieścić. Ale ja mam za bardzo pogibaną osobowość, trudno mnie zaszufladkować. Sporo materialu znajcdziesz w moim profilu.

Gość Anna Bella
Ja bym tytuł zostawiła Spartanie.. kafeterianie..:P brzmi tak..dostojnie;) jest dobrze;) W polsce brak aktorów, są aktorzyny grające minami. A mają się za bóg wie co:)

Matka Polka - nie mogę, gdyż wtedy poznacie wszscy moję imię i nazwisko. Tamte książki nie były jakimiś bestsellerami, ale wydane zostały. Mam nadzieje, że z tą też tak bedzie, i wtedy ujawnię się, ale narazie... Wolę być anonimowa, jak wy wszyscy. Nie jestem ponawiaczem :P Przerwa - kochana, ale romans Twojej bohaterki z Jackiem bedzie taki subtelny, niemal platoniczny! Żandego seksu czu rozbierania, wiec nie martw sie :) Mamy tu pełno kandydatek do ról nimfomanek, więc akurat ładnie się zrównoważy :)

Jedną z tych nimfomanek będe ja ... nie wiem co sie ze mna ostatnio dzieje :P kurcze tylko czemu mam się bzykac z Jarkiem?:D

Gość Anna Bella
jaki tytuł;) w końcu;)? Kafeterianie;)?

Arya, pamietam o Tobie wiec sie nie przejmuj, bedziesz na pewno. Ale nie chce dac Ci jakies gównianej roli, bo Cie lubie. A nad lepszą muszę pomyśleć trochę. Daj mi nieco czasu :) Tytuł jeszcze sie wymyśli, ale na pewno nie "Kafaterianie"... Jak w telenoweli to brzmi :/

Dzięki kochana:D miło, że ktoś pamieta o mnie :D A tej co chce wrzucić ponawiacza do klopa, proponuję, żeby wrzuciła do klopa komputer z włączoną kafeterią :D na pewno się utopi 🖐️