Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perkusistka z piekła rodem

piszę książkę o kafeterianach

Polecane posty

Dobra ludzie. Siedząc w pracy myślałam o tej szalonej histori, jak ją skonstruować, zeby miało ręce i nogi. No bo wszyscy bohaterowie poza (ponawiacz) i (przerwa) są w wieku 20 - 40, mogą byc znajomymi z pracy czy coś, ale jak tu takie małolaty wpleść??? Więc zmieniłam nieco formułę. Będzie tak: Narrator to 42 -letni Stefan (komiczne). Jest cyniczny, gdyż żona porzuciła go dla młodego kochanka, ale ciągle pełen nadziei, że coś w jego życiu jeszcze drgnie. Wychowuje samotnie dwie nastoletnie córki: zakompeksioną 18letnią Kamilę (przerwa) i szaloną, pyskatą 16-letnią Karolinę (ponawiacz). Ma z nimi MNÓSTWO kłopotów, zwłaszcza z tą mlodszą, która doprowadza do szału jego znajomych ;) Ale oto!!! Poznaje Ją - Jowitę (złośliwa samica). Ona ma lat 28 i jest... dziewicą! (Głupie, wiem, ale musiałam. Wątek \"Mam dwadzieściakilka lat i jestes dziewicą/prawczkiem...\" pojawia się na kafe codziennie) Jest konserwatywna, wiec chce czekać do ślubu, ale pożądanie do Stefana jest coraz silniejsze... Tu pojawia się pierwszy watek: Czy Stefan przekona Jowitę do seksu? Warto dodać, że biedna Jowita będzie ciągle gnębiona przez Karolinę... W miedzyczasie Stefan zatrudni w swojej firmie cateringowej Michała - zgorzkniałego 24latka, na którego napali się Karolina. Z początku będzie ją olewa, ale ku rozpaczy ojca uda się jej w końcu zaciągnąc go do łóżka... (ten wątek bardziej rozwinę) Karolina będzie miała rywalkę w postaci Weroniki, również pracującej w powyższej firmie. Była związana z Michałem, ale rozstali się. Dopiero teraz, gdy zaczęła się koło niego kręcić małolata, postanawia znów o niego zawalczyć. 3 pierwsze wątki. Proszę się nie burzyć, to dopiero początek, wszystkich chętnych ujmę ;) Potrzebuję narazie kafeterianki, która użyczy swej osobowści dla byłej żony Stefana i matki Karoliny i Kamili... Ma być nieco przed 40stką, długi czas była kurą domowę, więc w końcu się zbuntowała, rzuciła fartuch kuchenny w kąt i wyjechała z Polski z gorącym Italiano :D Ktoś chętny? :D

Jak ma być przed 40, to szybko musiała se machnąć tą 18-stkę ze Stefanem :) A gdzie ja jestem?? ;)

Ja jestem wredną suką, więc będzie ok :) A możesz mi dokoptować chłopa jakiegoś?? Żebym chociaż w książce miała...

Będziesz miala narzeczonego Kamila (Myrevin czy jak mu tam) - facet zapatrzony w Ciebie jak w obrazek, chce sie zenic i w ogole byc na forever together, ale Ty nie jestes pewna. A potem klócisz sie z Weroniką i zeby zrobic jej na złość zaciągasz do łóżka Michała, o czym szybko dowie sie Kamil... Nie powiem jak to sie skonczy :P Hmm, wychodzi ze postac wzrowana na Jarku w ciągu tej ksiązki prześpi sie z minimum 3 kobietami :)

Gość a ty to masz zamiarr
wydac? normalnie w księgarni to będzie dostępne /?:D:D

Gość a gdzie w tym pijawka i pijusy
?

Turquise - bedziesz kobietą kolo 30stki, singlem z wyboru. Imię: Martyna. Nie interesują Cie stałe związki, bo sparzyłaś się kilka razy, szukasz tylko przygodnego seksu. Poznajesz w barze Stefana, jak upja się, bo Jowita nie zgodzila się z nim zamieszkać. Kusisz go seksem bez zoobowiązań... A Stefan jest na głodzie, bo żona odeszła, a Jowita chece wytrwać do ślubu.... On zdaje sobie sprawę, że kocha Jowitę, ale nie wytrzyma już tak długo... Czy Ci ulegnie? Nie zdradzę. Ktoś się pyta, czy chcę to wydać. Oczywiście, przecież tak zarabiam... Słuchajcie, ja zdaję sobie sprawdę że to będzie takie serialowe pierdu - pierdu z tej książki, ale cóż - ludzie to kupią :)

Gość a ty to masz zamiarr
fajne ;] a gdzie pomarańczki ???? one odgrywają najważniejsza rolę tutaj :D

Gość Arya Drottningu przecież
ty jesteś niepełnoletnia ;o

Gość i tak nikt nie będzie wiedział
kto jest kto.

Myrevin jest taki stary?! Ok... No to w książce będzie miał 28 :P Chodzi bardziej o osobowość od danego użytkownika, niekoniecznie metrykę ;) Czyli mam jeszcze do wykorzystania użytkowników: - Arya - robaczek41 - ...perła... - guetta - ginorossi - oficjalny troll forumowy - fajna madchen - Znerwicowana Matka Polka - widzę Cię w roli żony Stefana, nick bardzo pasuje ;) Jak kogoś pominęłam to sorry, przypomnijcie mi kogo :) Wszyscy będą w książce, ale musze jakies sensowne wątki Wam wymyśleć ;) Na pewno jakaś niechciana ciąża gdzieś będzie, ktoś chętny?

Gość upuppupupu
przydala by sie tu jakas ladacznica w watku zdradzieckim hle hle:D