Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perkusistka z piekła rodem

piszę książkę o kafeterianach

Polecane posty

Tylko pamiętaj droga autorko ... mam zdobyc serce Michała i chcę codziennie sexu ... pare razy w ciągu dnia :D:D:D mozesz rownież dopisac że Weronika to nimfomanka :D :classic_cool:

Gość Brzechwa
jeden egzemplarz książki proszę dla mnie

dobra:-) to ja moge byc sasiadka Stefana z dwojka dzieci a do tego napalona rozwodka co chce wykosic Jowite:-D

foleta - to co piszesz byłoby dbre, ale wyszłoby na to ze całość kręci się wokół Michała (na ktrego lecą już 3 laski) i Stefana (na którego lecą 2 i ty bylabys trzecia) Ty bedziesz atrakcyjną rozwódką, koło 43lat. Jedno dziecko - syn Jacek (cream) :P Próbujesz pomóc mu z kompleksami, ale uda sie to dopiero dziewczynie, którą pokocha, czyli Kamili - straszej córce Sterana. Natomiast Ty sama zrozumiesz... ze wolisz kobiety!

Dobre:-D:-Dmoze byc pod warunkiem,ze moja ukochana zostanie Pijawka:-D

Znerwicowana Matka Polka - Masz 40 lat. Bardzo młodo hajtnęłaś się ze Stefanem, bo wpadliście na studiach... :D Miałas 22 lata, on 24. Macie dwie córki - 18letnia Kamila i 16letnia Karolina. Jakie one są, już pisałam. Stefan chciał konserwatywnego domu, wiec nie pracowałaś. Byłas kurą domową. Zycie mijało Ci na oglądaniu seriali, gotowaniu i robieniu manicure. Niby nic Ci nie brakowało, Stefan dobrze zarabia, ale jedak byłas nieszczęśliwa. Pewnego dnia kumpela singielka (Singielka! Nie wyobrażasz sobie jak mozna nie miec męża i dziecki, brrr!) proponuje Ci wspólny wyjazd do Włoch. Najpierw protestujesz - miesliście jechac calą rodziną nad Bałtyk, jak co roku. Ale potem myslisz - a może? Może coś zmienię? Może to to? Mimo protestów męża, jedziesz z nią na te 2 tygodnie do Włoch... Szybko okazuje sie, ze to typowe sekswakacje. Poznajesz młodego Włocha... i potem sama wiesz co :) na początku masz kaca moralnego - Stefan był Twoim pierwszym i jedynym... Ale potem czujesz, ze ZYJESZ. że życie nabrało sensu. Wracasz do Polski, tylko po to, by zożyć pozew rozwodowy i przekonać córki, by zamieszkaly z Tobą i tym Włochem we Woszech. Obie odmawiają, więc wracasz sama. Przyjeżdzasz do Polski raz na 2 - 3 miesiące, zeby wiedzieć się z córkami. Bardzo sie zmieniasz. Z kury domowej w światową damę, nie przejmującej się, że mieszka z 20latkiem. Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie wyrzuty sumienia wobec córek - zostawiłas je, gdy bardzo cie potrzebowały. Jedna zakompleksiona, druga zaciąga do łóżka 24latka... Co zrobisz? Okaże się :)

Ale Myrevin?? Zakochany?? No nie wierzę... Ale lepszy on, niż Jarek. No i cycki go nie interesują chyba aż tak bardzo, więc ok :) A jaki będzie tytuł?? Bo nie wiem, czy ominęłam, czy nie napisałaś, czy jeszcze nie masz?? A w ogóle to tam będzie coś o kafe, czy tylko bohaterów stąd bierzesz??

czy kafe sie pojawi czy tylko bohaterów? tego nie mogę zdradzić, będzie tu uknuta interyga ;) Zdaję sobie sprawę, że narazie treść wygląda jak żałosny harlequin, ale wierzcie mi - te wątki miłosne i seksualne są tylko tłem własciwej akcji, która połączy was wszystkich :) A mYrenvin zakochany? No coż... kazdego to kiedys dopada :) Myślicie, że Komiczne będzie dobry w rozdziewiczaniu 28latki???

Ja chcę ja chcę! :D Chcę być sympatyczna, miła, wrażliwa, pełna empatii, szacunku do ludzi, szczera, otwarta i pomocna. :classic_cool: Nadaję się? :classic_cool: :P

Mi się podoba :) Jeszcze w żadnej książce nie byłam :) I w życiu bym nie pomyślała, że się Myrevin we mnie, takiej wrednej suce, zakocha :) Ciekawe, co on na to?? A, tylko pamiętaj, że mam cycki małe, które mają się wszystkim podobać :) (żart)

Ponawiacz nie ma miejsca na takie pierdoły :O Ty lepiej się zajmij uwodzeniem Jarka, boś moja rywalka :D