Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Tylko pamiętaj droga autorko ... mam zdobyc serce Michała i chcę codziennie sexu ... pare razy w ciągu dnia :D:D:D mozesz rownież dopisac że Weronika to nimfomanka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Delicious, łatwo nie będzie ;) Twoją rywalką jest przecież (fanfary)... ponawiacz ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arya Drottningu 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 a ja chce byc zboczona psychopatka! tak, tak, tak ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brzechwa Napisano Czerwiec 23, 2008 jeden egzemplarz książki proszę dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Dobra, jak chcecie, w koncu to wy tworzycie te postacie ;P Ale widze ze w tej mojej książce będzie więcej seksu niż sensu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foleta 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 dobra:-) to ja moge byc sasiadka Stefana z dwojka dzieci a do tego napalona rozwodka co chce wykosic Jowite:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vnv 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 bo seks ma sens........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdzia30 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 będę musiała ją koniecznie przeczytać....naprawdę zapowiada się ciekawie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 foleta - to co piszesz byłoby dbre, ale wyszłoby na to ze całość kręci się wokół Michała (na ktrego lecą już 3 laski) i Stefana (na którego lecą 2 i ty bylabys trzecia) Ty bedziesz atrakcyjną rozwódką, koło 43lat. Jedno dziecko - syn Jacek (cream) :P Próbujesz pomóc mu z kompleksami, ale uda sie to dopiero dziewczynie, którą pokocha, czyli Kamili - straszej córce Sterana. Natomiast Ty sama zrozumiesz... ze wolisz kobiety! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 ponawiacz .... :D no raczej w łózku nie ma szans ... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foleta 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Dobre:-D:-Dmoze byc pod warunkiem,ze moja ukochana zostanie Pijawka:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znerwicowana Matka Polka 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 A opowiedz cos wiecej o mojej postaci ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arya Drottningu 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 ejj a ja na koniec zabije ich wszystkich rózowymi kajdankami i powsadzam im rozżażone pręty w dupsko, ok? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Znerwicowana Matka Polka - Masz 40 lat. Bardzo młodo hajtnęłaś się ze Stefanem, bo wpadliście na studiach... :D Miałas 22 lata, on 24. Macie dwie córki - 18letnia Kamila i 16letnia Karolina. Jakie one są, już pisałam. Stefan chciał konserwatywnego domu, wiec nie pracowałaś. Byłas kurą domową. Zycie mijało Ci na oglądaniu seriali, gotowaniu i robieniu manicure. Niby nic Ci nie brakowało, Stefan dobrze zarabia, ale jedak byłas nieszczęśliwa. Pewnego dnia kumpela singielka (Singielka! Nie wyobrażasz sobie jak mozna nie miec męża i dziecki, brrr!) proponuje Ci wspólny wyjazd do Włoch. Najpierw protestujesz - miesliście jechac calą rodziną nad Bałtyk, jak co roku. Ale potem myslisz - a może? Może coś zmienię? Może to to? Mimo protestów męża, jedziesz z nią na te 2 tygodnie do Włoch... Szybko okazuje sie, ze to typowe sekswakacje. Poznajesz młodego Włocha... i potem sama wiesz co :) na początku masz kaca moralnego - Stefan był Twoim pierwszym i jedynym... Ale potem czujesz, ze ZYJESZ. że życie nabrało sensu. Wracasz do Polski, tylko po to, by zożyć pozew rozwodowy i przekonać córki, by zamieszkaly z Tobą i tym Włochem we Woszech. Obie odmawiają, więc wracasz sama. Przyjeżdzasz do Polski raz na 2 - 3 miesiące, zeby wiedzieć się z córkami. Bardzo sie zmieniasz. Z kury domowej w światową damę, nie przejmującej się, że mieszka z 20latkiem. Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie wyrzuty sumienia wobec córek - zostawiłas je, gdy bardzo cie potrzebowały. Jedna zakompleksiona, druga zaciąga do łóżka 24latka... Co zrobisz? Okaże się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Ale Myrevin?? Zakochany?? No nie wierzę... Ale lepszy on, niż Jarek. No i cycki go nie interesują chyba aż tak bardzo, więc ok :) A jaki będzie tytuł?? Bo nie wiem, czy ominęłam, czy nie napisałaś, czy jeszcze nie masz?? A w ogóle to tam będzie coś o kafe, czy tylko bohaterów stąd bierzesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znerwicowana Matka Polka 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Hej ! Podoba mi sie!! :) nawet pozwole Ci sie postarzec na potrzeby ksiazki , a niech tam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 czy kafe sie pojawi czy tylko bohaterów? tego nie mogę zdradzić, będzie tu uknuta interyga ;) Zdaję sobie sprawę, że narazie treść wygląda jak żałosny harlequin, ale wierzcie mi - te wątki miłosne i seksualne są tylko tłem własciwej akcji, która połączy was wszystkich :) A mYrenvin zakochany? No coż... kazdego to kiedys dopada :) Myślicie, że Komiczne będzie dobry w rozdziewiczaniu 28latki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 ponawiacz - piszę w nawiasach, kto jest pierwowzorem danej postaci, Poza tym TY siebie rozpoznasz na pewno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znerwicowana Matka Polka 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 hehehe , teoretycznie -napewno.Zobaczymy jak w praktyce wykombinujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdzia30 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 mam nadzieję ,że zakończenie będzie szczęśliwe...co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wulgarna_sucz 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Ja chcę ja chcę! :D Chcę być sympatyczna, miła, wrażliwa, pełna empatii, szacunku do ludzi, szczera, otwarta i pomocna. Nadaję się? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Mi się podoba :) Jeszcze w żadnej książce nie byłam :) I w życiu bym nie pomyślała, że się Myrevin we mnie, takiej wrednej suce, zakocha :) Ciekawe, co on na to?? A, tylko pamiętaj, że mam cycki małe, które mają się wszystkim podobać :) (żart) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Dla jednych tak, dla innych nie... jak w życiu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znerwicowana Matka Polka 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 ach, mam nadzieje ze jako pierwsi przeczytamy te ksiazke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Ponawiacz nie ma miejsca na takie pierdoły :O Ty lepiej się zajmij uwodzeniem Jarka, boś moja rywalka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Rozumiem, że bohaterowie otrzymają po egzemplarzu?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 oczywiście, nawet z autografem autorki :) za jedyne 29,99 zł :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wulgarna_sucz 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 To ja już nie chcę. :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 A ja chcę. Lubię kupować książki. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Ja też chcęęęęę !! ale fajny pomysł miałaś z tą ksiązka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach