Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perkusistka z piekła rodem

piszę książkę o kafeterianach

Polecane posty

Gość DRAGxD
a ja też będę w tej książce?:D

Weźcie i mnie wplączcie w tą całą historię...mogę być \'\'przygodą jednej nocy\'\' jakiegoś bohatera, a jeżeli za dużo będzie erotycznych wątków to niech choć sprzątam w czyimś mieszkaniu, albo będę opiekunką do dziecka... :)

ja jestem ciekawa jako kto wystapie w tej ksiazuli:P mi by odpowiadala rola nimfomanki ktora chce zaciagnac wszystkich i wszystko do lozka, da sie?:P

albo widze siebie w roli kusicielki komicznego:P nie pamietam jak bedzie mial na imie ale przeczytalam ze bedzie mial balbine ktora do slubu nie chce:P wiec ja bede taka na boku:P o elegancko mi pasuje taka rola:D choc nie wiem czy dobrze przeczytalam:P

A ja tam jestem jeszcze? Czy juz sie mnie pozbylas? ;) Moja rola sie jakos rozwinie? ;) ps. tylko plis, nei 30, ja mam kompleks starosci :P ;)

no jestem :) fajna madchen - rolę Jowity, kusicielki komicznego, dostała już złośliwa samica, przykro mi :( Ty będziesz koleżanką Karoliny (czyli ponawiacza) Zaciążysz, a przypominam, że masz w książce 16 lat :D Postanowisz urodzić dziecko i oddać do adopcji. Zgłosi się młode bezdzietne małżeństwo - Beata (Turquoise) i Wojtek (tu nie mam jeszcze postaci, ktoś chętny?) Ale wasze małżeństwo wcale nie jest tak idealne, jak się wydaje...

no jestem :) fajna madchen - rolę Jowity, kusicielki komicznego, dostała już złośliwa samica, przykro mi :( Ty będziesz koleżanką Karoliny (czyli ponawiacza) Zaciążysz, a przypominam, że masz w książce 16 lat :D Postanowisz urodzić dziecko i oddać do adopcji. Zgłosi się młode bezdzietne małżeństwo - Beata (Turquoise) i Wojtek (tu nie mam jeszcze postaci, ktoś chętny?) Ale wasze małżeństwo wcale nie jest tak idealne, jak się wydaje...

a jakaś postać choleryczki która bardzo stara sie zapanować nad swoją pobudliwościa znajdzie się ?? :) mogę być czarnym charakterem - zawsze tego chciałam! o tak! Kobieto- Ty objętościowo drugą trylogię szykujesz?? :P

Gość pewnie znów
No sądze ze cienkie to nie bedzie, ale cieszcie sie - wychodzi na to ze jestescie skomplikowani :) aNNalogia - coś wymyślimy z Tobą

Ja chce przezyc namietny romans z wielbicielem 70b! :P Moj rys psychologiczny: zdegenerowana lajdusica 🖐️

Ja chce przezyc namietny romans z wielbicielem 70b! :P Moj rys psychologiczny: zdegenerowana lajdusica 🖐️

😡 PS dopisz że Jarek w głębi duszy jest bardziej zakompleksiony niż przerwa i wykonuje cwiczenia na wzrost:classic_cool:

A nie myślałaś o tym, żeby od razu napisać scenariusz jakiegoś tasiemca?? Bo się zrobiło tyle chętnych i tyle wątków, że tego się w jednej książce chyba nie da pomieścić... No i obawiam się, że mój wątek będzie musiał być mocno zawężony, a tu przecież i przyjaciółka, i wredna suka, i Myrevin... To się w jednym rozdziale nie zmieści :)

Nie, no bez przesady... Perkusistka pisze książkę, i tak każdy tu wrzuca swoje trzy grosze. A jak jeszcze zaczniemy dodawać epizody każdy coś od siebie, to wyjdzie jakieś niewiadomo co...

Myślę, że to za dużo już by było... Ja bym nie skleciła w całość tego, co tu wszyscy chcą naraz...