Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czeemoo

Czemu w naszym kraju dyskryminuje się lesbijki / gejów ?

Polecane posty

Gość Bigos śmierdzi kurzą cipką
Na tym że obrócisz się w proch wraz ze swoją ętelegęcją też:)

co do tematu- mnie też nie interesuje to jakie ma skłonności sexualne znam dziewczynę która zwie się mianem lesbijki chociaz bardziej jest bi no ale jej prawo okreslac swoje skłonności jak jej się podoba dziewczyn jest inteligetna, z zawodu jest lekarzem i zasadniczo nie różni się przecież niczym od innych- spotykamy się czasmi na kawę i plotkujemy o starych dobrych czasach- zna mój pogląd na temat homosexualizmu- i mój pogląd ma po prostu gdzieś tak jak ja mam gdzieś poglądy innych o ile nie wyrządzają mi tym krzywdy samo zjawisko uważam za takie jak napisałam-ale absolutnie nie przekresla to w moich oczach ludzi do tego zjawiska przynależących

Gość całkowicie czarny kot
czemu orientacja nie jest chorobą? bo choroba to: Choroba jest takim stanem organizmu, kiedy to czujemy się źle, a owego złego samopoczucia nie można jednak powiązać z krótkotrwałym, przejściowym uwarunkowaniem psychologicznym lub bytowym, lecz z dolegliwościami wywołanymi przez zmiany strukturalne lub zmienioną czynność organizmu. Przez dolegliwości rozumiemy przy tym doznania, które są przejawem nieprawidłowych zmian struktury organizmu lub zaburzeń regulacji funkcji narządów.

przybywam daj spokój myslisz tak dlatego że według krytykantki jesteś tak samo głupia jak ja i cała reszta kafeterii swoją drogą fajny jest taki tk rozumowania to tak samo jakby szkarada stwierdziła że każdy mówi o jej brzydocie bo jej zazdroszcza urody..... w sumie na swoje potrzeby- dobra rzecz- nie ma to jak wysoka samoocena:D

Gość zmanierowana krytykantka
przybywam z daleka moge ja nazwac nieoswiecona czy to lepsze niz glupia? coz jeszcze mozna utrzymywac nonsensownego? ze ziemia jest plaska? ze mamy wlasnie w polsce zime? jest granica absurdu z ktorym da sie dyskutowac bez emocji co kolezance ike po kawie z nia ona chce sie ozenic i miec ze swoja kobieta mozliwosci prawne jakie ma ike z mezem ilez mozna sluchac, ze michnik i walesa skrzywdzili kraj ilez razy mozna tego absurdu wysluchac spokojnie i nie nawac idiota kogos kto tak twierdzi??? istniej cos takiego jak historia, wiedza, nauka i poglady mozna weryfuikowac w oparciu o nie. a nie glosic cos co wymyslili ludzie, ktorzy nie moga pogodzic sie z tym, ze swiat jest wiekszy niz oni sami

ike - pewnie ze tak. Wiele ludzi ostatnio ma problemy z samooceną i pewnie dlatego siedzą całymi dniami na forach i perdoły pociskają sadząc ze są genialni. Dobrze ze tacy ludzie mają dostęp do neta w innym przypadku w realnym życiu co drugi skakalby z krawężnika :classic_cool:

liberalizm nie polega na tym, zeby utrzymywac ze glupota nie istnieje

tak rozmawia sobie osoba ktora pisze "faszyźmie" z ta, ktora pisze "geji"

zmanierowa co z tobą jest nie tak że przypisujesz mi zawsze nie moje kwestie jestem akurat 'promichnikowska" i jedyna gazeta jaką uznawałam zawsze od liceum jest wyborcza- co nie oznacza ,że każdy artykuł w niej zawarty jest dla mnie pewnikiem nie dopowiadaj sobie

zmanierowana mogę cię zapewnic ze ike dostęp do wiedzy ma i napewno z niej korzystała a mimo wszystko moze miec wlasne zdanie i nie jest to wcale powodem do tego by jej ubliżac czy innym.

nie pisalam o tobie o tobie jest -"faszyźmie" zaloze sie, ze nawet nie wiesz o co mi chodzi w wyborczej tak nie pisza

haaa zaczynają się argumenty na błędy i literówki- super tak trzymaj krytykantko.......tak trzymaj

ike dostęp do wiedzy ma kazdy ma

*wycofuje się po cichu, bo widzi, że rozmowa ma charakter osobistych przytyków* ;-)

to nie jest literowka mozna by sie nauczyc chociaz wlasnego jezyka

kot ty dajesz argumenty z nauki i wiedzy ale tu nikt tego nie uznaje

umiem nasz język na tyle na ile mi potrzeba nie raz i nie dwa przyznawałam się, że ortografia nie jest moją mocną stroną- tak jak wielu innych ludzi znam tez osoby ktore z ortografii są geniuszami......tylko z ortografii

ike zlituje sie nad toba i nie skomentuje

bo z faktami się nie dyskutuje :-)

zmanierowana jestem Ci bardzo wdzieczna że poświeciłaś swoj czas by wyszukac mi błędy - to naprawde szlachetne z Twojej strony wiesz? przyznam sie bez bicia ze moj błąd GEJÓW oczywiście. Wybaczysz?????????????????

nie musisz a wiesz że cejrowski tez jawnie przyznaje się do pisania z błędami ortogrficznymi?? jak ty możesz go czytać ??????

jak ty możesz go czytać ?????? nie czytam

tez nie nie czytalam nic cejrowskiego nie ogladam jego programow bo jest dla mnie prawicowym ekstremista malo tego-musialabym byc skrajna idiotka by smiec sie z twego prusa gdybym sama czytala cejrowskiego w tym watku cytuje kogo innego i zartuje zwracajac sie don per wojtku. bo sam ma takie poglady, ktore przypominaja cejrowskiego

smiac sie z twojego prusa TO jest literowka

smiać się z prusa może tylko ignorant z człowieka którego książki są bestselerami też cudze chwalicie??? nie ważne kochana pewnie zdziwiłabyś się nieprzyzwoicie widząc jakiekolwiek z dzieł które czytałas przed oddaniem do druku a teraz idę

bestselerami moze bestsellerami raczej juz nie ike . ciebie nie jest latwo pograzyc wystarczy skorzystac z tego, co sama piszesz stwierdzam to z przykroscia bo nie chce mi sie juz pisac ale sama wciskasz argumenty do reki

idz juz kapac to dziecko biedne wrog ci stad nie ucieknie ;) tzn. -stad juz uciekam ale pewnie jeszcze sie spotkamy