Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooollllllllllllllllllllaaaaaaa

czy faceci wolą być sami???

Polecane posty

Gość Skabadbdidbdi
No to rozwijaj te znajmosci i przenos na real ;)

Gość Ju......
Pewnie, że wolą być sami! Przeciez samotność jest wygodniejsza niż bycie w związku, bo nie trzeba z niczego rezygnować. A jak ktoś potrzebuje seksu, to i bez wplątywania sie w związek znajdzie.

Gość Ju......
A Ty, Ofermo, młodszej powinieneś sobie poszukać. Tak koło dwudziestki. Poważnie piszę. :)

Gość ofermm a
"No to rozwijaj te znajmosci i przenos na real " te słowa oznaczają że po prostu nie rozumiesz istoty zagadnienia. ja znam bardzo dobry sposób na podryw: wchodzisz do jakiegoś klubu, znajdujesz dziewczynę która ci się najbardziej podoba, podchodzisz do niej, uśmiechasz się, witasz i proponujesz "jakieś spokojniejsze miejsce". po czym razem wychodzicie. mi się co prawda nigdy nie udało, ale george clooney pewnie by się zdziwił że może nie działać. i na tym to własnie polega. że są faceci nieatrakcyjni, tacy jak ja, wobec których "dobre rady" skuteczne dla większości nie zadziałają. czy to tak trudno pojąć?

Gość ofermm a
"A Ty, Ofermo, młodszej powinieneś sobie poszukać. Tak koło dwudziestki. Poważnie piszę. " myślę że nie tyle młodszej co ślepej i głuchej.

Gość Ju......
A tam, nie przesadzaj. Tyle samotnych kobiet marzących o dobrym porządnym facecie... A nuż którejś wpadniesz w oko i Cię zdobędzie? :P Los bywa złośliwy - sama teraz jestem z Tobie podobnym mężczyzną. I ani on, ani ja, nie szukaliśmy miłości. Ale ona nas znalazła i jakoś leci.

Gość ofermm a
to że los bywa złośliwy to wiem jak w lustro patrzę. ty mi nie musisz o tym mówić. ale co to ma wspólnego z twoim facetem to nie wiem.

Gość Ju......
Tez się przyzwyczaił do samotności, nie podrywał, nie wierzył, że się może kobietom podobać, na dodatek był wybredny...

Gość Ju......
A jeśli Ci się widok w lustrze nie podoba, to w nie nie patrz. :) Wiesz przecież, że dla kobiet nie uroda mężczyzny jest najważniejsza...

Gość ofermm a
wiem, najważniejszy jest charakter. no to mam do dupy charakter, czy to coś zmienia? rozumiem że chcesz się swoim szczęściem podzielić z całym światem ale nie ma tak dobrze. cokolwiek bys mi tu nie napisała rzeczywistości nie zmienisz. cudów nie ma.

dla ofermy to już nie ma żadnego ratunku , za późno. Ale dziwi mnie strasznie to, że takiś stary a jeszcze dalej w kólko o tym piszesz.

Gość ofermm a
a dlaczego cię to tak dziwi?

Gość Ju......
A tu się mylisz. Nie musze się dzielić swoim szczęściem. Ale rozumiem, nie uwierzysz, póki sam się nie przekonasz. Biedna kobieta, nie będzie miała z Tobą lekko. :P

Czasami sie z tobą zgadzam, nieraz piszesz trafnie tak jak w tym temacie na początku. Ale na litosac boską ileż można pisac na tej kafeterii cały czas to samo.

Gość ofermm a
"Biedna kobieta, nie będzie miała z Tobą lekko." chyba ona też tak uważa bo jak do tej pory to wybrała najlepszą z możliwych strategię radzenia sobie z tym.

Gość ofermm a
jak inni piszą śmieszne rzeczy w stylu "będzie dobrze, będzie fajnie i na pewno czeka cię wielka miłość" po czym mija pół roku i piszą znowu to samo i za 20 lat tez napiszą to samo zapewne to ich się nie czepiasz. tylko mnie, biednego misia.

Gość beznadziejny typ
"chcialam tylko poznac punkt widzenia innych facetów" moze i chcialbym babe ale poco tak naprawde? chyba tylko do wyra i podawania mi browara i zarcia jak leze przed tv.ci kolesie dobrze wiedza ze nie maja nic do zaoferowania wiec nawet nie probuja zagadywac i sie kompromitowac

Gość Ju......
Nie przesadzaj, Rozważny. :P To, że ktoś jest niepewny siebie, nie oznacza, że nie jest wartościowy.

Gość Ju......
Tu nie chodzi o to, żeby ktoś był potrzebny. Przecież człowiek sobie równie dobrze radzi w pojedynkę, a i mniej zmartwień nawet ma.

Gość *sami*na odwyku
mario8400000000000--tylko nie udław sie od śmiechu:O Ju🌼

Gość Ju......
Hej, Sami! :D 🌻 Rozważny, fakt. Jeśli facetowi jest lepiej samemu niż z kobietą, to nie będzie chciał być z kobietą. Proste i logiczne. Ale jeśli facet pozna kobietę, z którą mu dobrze i którą pokocha, to będzie z nią chciał być mimo iż równie dobrze sobie radzi będąc sam. To są uczucia a nie kalkulacja.

Gość *sami*na odwyku
mario8400000000000--pochwal sie synowi ze pisałes na babskim forum,jak spyta to powiesz''tam sie synu czułem prawdziwym mężczyzną'' :P