Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooollllllllllllllllllllaaaaaaa

czy faceci wolą być sami???

Polecane posty

Nigdy nie uskarżałem sie na zainteresowanie ze strony kobiet więc byłoby to dla mnie coś podejrzanego. Ja bym od razu szukał ukrytej kamery

Gość ofermm a
"Chociaż to on zaproponował spotkanie w 4 oczy" no to chyba nie jest taki zły skoro zaproponował ci nazwijmy to po imieniu - RANDKĘ. ja w cztery oczy to się mogę co najwyżej z okulistką spotkać. "A kto by to bydlę wykarmił? " miłość wymaga poświęceń. niech pan nie będzie taki małostkowy!!!

proszę o pomoc : jak mam zrobic/co powiedziec zeby go przekonac ze podoba mi się do szaleństwai dłużej nie wytrzymam

Gość Ju......
park To zależy od kobiety. Niektóre nie zechcą się już wtedy spotkać z uwagi na brak zainteresowania. A inne tym bardziej będą chciały wzbudzić zainteresowanie i zaczną się starać, z przekory m.in. Jeszcze inne zaś zauważą, że to skrępowanie i onieśmielenie było i chętnie spotkają sie znów. Oczywiście jeśli i Ty się spodobałeś. :)

Gość ofermm a
a pójdziesz ty w cholerę. :D idź sobie do jakichś kochanek albo innego diabelstwa.

?"ie, ja na przykład bym wtedy pomyslał, że się ze mnie nabija albo ma cos z głową, " to jest dobry argument bo niby czemu miała by się interesować kimś takim jak my jezeli w oparciu o stronę gus w polsce w miastach i na wsi w wieku do około 50 jest przewaga li czby mężczyzn nad liczbną kobiet :classic_cool: sp[okojnie znajdzie sobie 100 lepszych i wolnych

Gość ofermm a
"Oczywiście jeśli i Ty się spodobałeś." ależ tak jej się "mimochodem" wspomniało.

Wiadomo, że jest duża konkurencja i nie mamy szans. W końcu niewiele trzeba żeby być lepszym od nas :o

Gość park
"Niektóre nie zechcą się już wtedy spotkać z uwagi na brak zainteresowania." a niektóre (a może jest ich większość) wlasnie ze wzledu na malomówność; brak gadki :o :(

Gość ofermm a
"a on pięknieje ..k...a" niech sobie będzie piękny jak sen jaki złoty. po co ty nam to opowiadasz? chcesz nas dobić?

dobić?? wy tu macie takie gatki, że tylko siędziwie czemu siedzicie jeszcez w domu:O Jak miałaby do Was zagadać dziewczyna, tak abyście uwierzyli że ma dobre intencje ??

Gość Ju......
Ofermo, to się tylko tyczyło ostatniego przypadku. :P Mnie się mój wtedy nie spodobał, ale miło spędziłam czas i po prostu pozytywnie odebrałam to, że nie gapił mi sie na dekolt, nie pchał łapek, gdzie nie trzeba i nie próbował namawiać na szybki numerek (a tak robi bardzo dużo facetów). Po prostu miłe i kulturalne spotkanie.

"niech sobie będzie piękny jak sen jaki złoty. po co ty nam to opowiadasz? chcesz nas dobić?" a jaka by chciała nudziarza? "siędziwie czemu siedzicie jeszcez w domu" a gdzie mamy wychodzić? "Jak miałaby do Was zagadać dziewczyna, t" nie zagadałaby

wy tu macie takie gatki, że tylko siędziwie czemu siedzicie jeszcez w domu Skąd wiesz jakie mamy gatki? To jest podejrzane, masz jakieś kamery czy co?

Gość Ju......
park Też. Ale można mówić mało, aczkolwiek ciekawie. Zresztą, masz o tyle dobrze, że większość kobiet to gaduły, więc tylko się ucieszą z faktu, że facet chce ich słuchać. :P

Gość nieudacznik do kwadratu
do mnie nieraz zagadywaly laski ale wtedy robie sie czerwony i je zbywam i uciekam:O takze ofermo pociesz sie ze sa gorsi od ciebie ty przynajmniej probowales 🖐️

A gdzie park napisał, że lubi słuchać babskiego ględzenia? To, że sam jest małomówny nie znaczy, że jest dobrym słuchaczem.

Gość ofermm a
"Mnie się mój wtedy nie spodobał, ale miło spędziłam czas i po prostu pozytywnie odebrałam to, że nie gapił mi sie na dekolt, nie pchał łapek, gdzie nie trzeba i nie próbował namawiać na szybki numerek (a tak robi bardzo dużo facetów). Po prostu miłe i kulturalne spotkanie. " to moja druga największa zaleta jest jeżeli chodzi o kobiety. że nie próbuje robić żadnych seksualnych manewrów wykonywać. a największa to jest taka że nie chcę się z nimi umawiać. bardzo się wszystko odbywa miło i kulturalnie. jestem bardzo lubianym kolegą :D

Gość ona375
też znam dwóch takich.:> tyle, ze oni to już pod 30 podchodza:/ yhm.

Gość Ju......
Jak mu się kobieta podoba, to polubi jej słuchać. :P A Wy tu się nad sobą użalacie tylko dla uciechy, przecież to widać. :D

Ja także pragnę się pochwalić iż w swoich kręgach przez kobiety jestem uważny za osobę niezwykle kulturalną który nie rzuca sprośnych uwag na temat ich części ciała, nie przychodzi pijany na jakiekolwiek spotkania ani nie rzuca mięsem w miejscach publicznych ... w przeciwieństwie do ich wybranków co stale podkreślają.

Gość ofermm a
"A Wy tu się nad sobą użalacie tylko dla uciechy, przecież to widać. " albo coś ci się źle wydaje albo po prostu nie wiesz że szyderstwo jest ostatnią bronią bezsilnych.

A jak mi się spodobała kobieta a nalezę do takich co lubi słuchać to w dziwny sposób nie przypadło mi do gustu: wiesz, jesteś miły, cudowny i w ogóle ale lepiej zostańmy przyjaciółmi... Nawet nie zacytuje swojej odpowiedzi na tę chamską odzywkę bo cenzura nie przepuści.

Gość *Sami* w pomarańczach
Tutaj uwiliście gniazdo?:P Ju-- może ten Twój ma kolegów podobnych charakterologicznie do niego? :classic_cool:

Gość
Faceci chcą być z Lily :P ;)