Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wez to zakmin

Nie chcę, zeby traktowali mnie jak dziwkę...

Polecane posty

Gość wez to zakmin

Mam tego dosyc, dosyc ludzi, ktorzy traktuja mnie jak jakis obiekt erotycznych fantazji! Jestem blondynka, mam dlugie wlosy, nie laze w krótkich kieckach, a gdy mijam jakis przedstawicieli plci przeciwnej zaczynaja sie komentarze, sprosne texty. Boze, czy to tylko przez ten glupi blond na lbie nikt nie traktuje mnie powaznie? Jak jakas idiotkę. Albo dziwkę.

Gość a wiesz co
a ty jak siebie traktujesz?

Gość wez to zakmin
nie wiem dlaczego jestem taka piekna, że aż grzech

Gość ulaia
sratatatta glupia prowokacja.... :)

Gość wez to zakmin
ja siebie traktuję jak dziwkę. Rano mówię "wstawaj mała suczko" i działa. bo wstaję. A potem:"Jedz suko, bo czas iść na łowy na miasto" i też działa, bo jem. itp. długo by pisać.

Nie, to nie jest prowokacja. Musialam zrobic staly nick, bo juz widze podszyw. Boze, emocjonalne dziecko. Pewnie ma az 13 lat. Jak wspominalam, to nie prowokacja - to moj problem. Nie traktuje siebie jak dziwki, jesli o to Ci chodzi... Moje przyjaciolki zakladaja skape ciuchy, ale ja nie chce wygladac jak Doda... te blond wlosy dostatecznie przykuwaja wzrok... Lubie je nie chce zmieniac koloru, a boli mnie, gdy przez niego oceniaja mnie ludzie, którzy mnie nie znaja

Gość weź to zakmin
to mój język potoczny i to znaczy weź załóż gumę na instrument

Gość no dobra to teraz
napiszesz ile bierzesz za godzine i pokaż tzyzki

Gość cos pieprzysz
ja tez jestem blondynka i na mój widok nie robia jakichs swoinskich komentarzy, choc nie jestembrzydka. najwidoczniej zachowujesz się bądx malujesz jak kurewka

Gość sllsllslslsllslsls
Szczerze mówiąc, laska ja nie wiem, w czym ty masz problem. Przez całe życie jestem blondynką, typ jeszcze z dużym biustem. Nie mam wpływu na to co o mnie mówią robotnicy na budowie. Natomiast na całą resztę mam wpływ, ludzie którzy mnie znają nie widzą we mnie głupiej blondynki bo nią po prostu nie jestem. Wręcz przeciwnie, nabierają respektu. Więc problem masz nie tam, gdzie ci się wydaje.

wez to zakmin -widocznie coś jeszcze sprawia że ludzie uważają cie za łatwą... może poruszasz sie jak przysłowiowa słodka idiotka i robisz do tego dziwne mini?

wiem, moge sprawiac takie wrazenie, jesli chodzi o wyglad zewnetrzny. No, ale przeciez nie poradze nic na to, ze jak kolesie po drugiej stronie mnie widza, to zamiast mnie lepiej poznac od strony duchowej, marza by mnie dotknac. Gowno ich obchodzi o czym marze, czego sie boje...

wez to zakmin - kobieto, przypadkowego przechodnie nie poznaje sie duchowo :p z kazdego można zrobić czlowieka ;) musisz miec tylko pomysł jak to zrobić ;)

Gość ta najgorsza..
mhm, a więc chciałabys, zeby "kolesie" po drugiuej stronie ulicy zapragnęli poznać cię od strony duchowej, interesujace... :D:D:D:D

Gość pozor vlak
a jakie masz tzytzki?? bo faceci tacy z budowy obrzydliwie sie wyrazają o kobietach z duzym biustem az zal to słyszec

No pewnie, uwiez, wole z nimi porozmawiac, bo juz mnie meczy ta ich bezposredniosc, jak jaskiniowcy przekazuja swoje pragnienia. Superfajnie. A gdzie jacys wrazliwi faceci? Tacy na lajcie

No pewnie, uwiez, wole z nimi porozmawiac, bo juz mnie meczy ta ich bezposredniosc, jak jaskiniowcy przekazuja swoje pragnienia. Superfajnie. A gdzie jacys wrazliwi faceci? Tacy na lajcie

Gość pozor vlak
a jakie masz tzytzki?? bo faceci tacy z budowy obrzydliwie sie wyrazają o kobietach z duzym biustem az zal to słyszec

Dobra, zabawmy sie w psychologa :) Dla autorki blondynki to dziwki , przynajmniej wiekszosc.Ale gdzies tak gleeeeeeboko, one jej imponuja.Dlatego , nieslusznie zreszta , uwaza ze to wina jej blond wlosow. :) Laska, moze masz poprostu kurewski wyraz twarzy.A nie odrazu , bo blondyna..:P)

Gość ta najgorsza..
ja tam sie ludziom na ulicy od strony duchowej nie pokazuje. najwyzej zęby wyszczerze w usmiechu jak mam dobry dzień

Nie kurdee, bo chodzi o to - najedziecie zaraz na mnie - ale spojrzmy prawdzie w oczy - wygladam calkiem fajnie i chlopcy albo sie boja, ze ich oleje, wiec Ci fajnie nawet nie probuja... Albo zachowuja sie jak napalone swinie... Widzicie problem?