Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość Gromek
Jak dla mnie imie Marcel jest koszmarnie. Wiem,ze to rzecz gustu, ale uwazam,ze brzmi ciotowato, babsko, miekko. Jak dla panienki:P A imie dla chlopca ma byc meskie. Modest dziwacznie, mi sie nie podoba, kojarzy mi sie ze slowem podest:P

mnie tez modest kojarzy sie z podestem :D:D a zapomnialam jeszcze napisać ze bardzo podoba mi się imie Dominik

modest skojarzył mi sie z moderatorami ,ale imie okropne.imie Tymek podoba mi sie ,ale nie wiem czy nazwałabym tak syna.ciezka sprawa z tymi imionami

Gość no cóż ...
może mi się wydaj, ale trudniej jest wybrać imię dla chłopca niż dla dziewczynki ;) a może Daniel lub Krystain ?

Olgierd imię trochę ciężkie lub mniej popularne Radosław (Radek) ale Szymon, Aleksander, Przemek oklepane. Nie podoba mi się : Seweryn, Marcel, Stefan. Moim zdaniem łatwiej wybrać imię dla dziewczynki.

Ja chyba jeśl będzie synek nazwę go Adrian. Pasuje mi do nazwiska i ogólnie podoba mi się.... Ale jeszcze nie wiem co będzie :) Rozważam też Szymon, ale póki co bardziej podoba mi się Adrain.

Gość no cóż ...
Adrain :) bardzo mi się podoba

tez uwazam ze dla chlopca trudniej.dla coreczki wybralismy imie martyna.potem wyczytalam ze to zenski odpowiednik imienia marcin(moj maz).ja mam na imie anka- a jaki jest odpowiednik dla meskiego imienia..hehe.ale problem :D

Gość nie rób krzywdy dziecku
i wybierz imię, które nie bedzie kłopotliwe dla niego w szkole, a jednocześnie infantylne w życiu dorosłym.

Oczywiście miało być Adrian nie Adrain :) Kto inteligentniejszy to się domyślił :)

Gość mój synek będzie
miał na imię Damian albo Igor... wyboru dokonamy, jak popatrzymy jemu w oczka :)

Gość zza gor pisze
mi sie podoba Tobiasz, w sumie ze wzgelu na zdrobnienia: Tobi, Tobik :) wg meza odpada. z innych ktore lubie to: Marcel, Ariel, Adrian, Krystian i Michal. potwierdzam ciezko wybrac imie dla chlopca. mam wrazenie ze dla dziewczynek jest o wiele wiecej ladnych imion, bo dla chlopcow to jakis "biedn"y tez wybor...

A mi się podobają: Sebastian, Emil, Konrad, Piotr, Ernest, Maciej, Przemek, Adam, Rafał. Odpadają: Jasie, Stasie i Antosie. No i Marcel... Pozdrawiam :)

mój synek nazywansię : Fabian Nikodem . mówimy na niego Fabi :) z męskich podobają sie mi również: Gracjan , Leon oraz Konstatnty czyli pospolity Kostek. zawsze marzyłamm że mój syn będzie się nazywał Marcin Sebastian ale zbiegiem okoliczność moi przyszywani ynkowie się tak nazywają:)

Gość no cóż ...
Haydi :D :D :D pewnie nie uwierzysz, ale nie zwróciłam uwagi na Twoją literówkę i też myśląc o Adrianie napisałam Adrain he he he :) czasem palce mi się plączą na klawiaturze ;)

A ja już się zastanawiałam, czy się ze mnie śmiejesz, że przekręciłam i z ironią piszesz, że Ci się Adrain podoba czy jak :) No ale skoro oboje przekręciliśmy to co innego. Oczywiście w dalszym ciągu trzymam się tgo, że podoba mi się imię ADRIAN :)

Gość A co myślicie o imieniu
KASJAN - oryginalne ale nie przesadnie wydumane

Mam Tobiasza..Chciałabym jeszcze: Bruno Miłosz Marcel Julian Jędrzej Mąż kręci nosem na każdą z tych propozycji. Całe szczęście, ze teraz będzie córa, bo syn zostałby chyba bezimienny:D

moi znajomi maja synka Kordiana i jeszcze nigdy nie spotkalam sie z tym imieniem u innego dziecka a mi osobiscie podoba sie Adrian, i Paryk

Mamani z imieniem kornel sie spotkałam u dzieci i też jest fajne w ogóle podobaja mi sie imiona których w żaden sposob nie można zdrobnić

mała mysza mojej babci sąsiadka ma synka Kordiana. Strasznie mi się podoba to imie :D:D A Kornelka można zdrobnic :D:D:D:D:DJa juz calą liste takich zdrobnień opracowałam :D:D:D:D

Tyle się napisałam przed chwilą i chyba mi posta nie przyjęło:( heh... To jeszcze raz dzięki-przeczytałam wszystko. U mnie na dziś stanęło na WIKTOR. Antoni,Nikodem,Paweł,Tymoteusz,Piotr,Ryszard,nie zyskali uznania. A propos-ktoś pytał na kiedy mam termin:na 31 października:)

Gość MONIA 1234
...pierwszy syn został Filipem... imię pasuje do niego idealnie,roztrzepany, życiowy luzak...taki " z konopii" hihihi.. generalnie podoba mi się Igor, ale mąż stwierdził, że mu się z ruskimi kojarzy... drugie w drodze, i jak będzie chłopcem, to będzie Igorem i już !... jesteśmy dość dużymi ludzmi, małżonek nawet baaardzo, i nie wyobrażam sobie, aby do faceta 190 cm mówić Kacper... a na takich raczej moi synowie wyrosną...